işsiz arkadaşlar...........

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben kamu yönetimi mezunuyum.2007 yılında mezun oldum fakat hala iş bulamadım.bu konuyu açma nedenim: ben diyorumki işsiz arkadaşlarımızla bu başlıkta toplanalım ve hangi işlere başvuruyoruz, örneğin banka sınavları ,veya farklı bir kuruluşla ilgili iş fırsatlarını değerlendirelim. belki bu sayede daha kolay iş bulabiliriz. bir elin nesi var iki elin sesi var arkadaşlar.yardımlaşalım. sevgiler..........:teytey:

valla çok ii yapmışsın canım bu konuyu açmakla bende maliye okuyorum henüz daha ama aynı zamanda çlışmakta istiyorumama iş bulamıyorum umarım burdan hep beraber sesimiz duyulur..

bende 2007 mezununuyum (.farklı bir bolum.) 8-9 ay iş aradım buldum 6-7 ay calsıtım kriz nedeniyle cıkarıldm yine basladıgım noktaya geri dondum saırım bu gidişle okudugumuz meslegi yapamıcaz

başlık çok iyi arkadaşım umarım ilgi toplar. ben de 2007 mezunuyum öğretmenim işsizim, sorunum atanamamak değil ben öğretmenliği ailemin isteğiyle kendim istemeye istemey okudum, mezun olunca da 2 ay çalıştım ve asla sevemeyeceğimi anladım, mesleğim dışında iş aradığım için de çok zorlanıyorum, başvurmadığım yer kalmadı sonuç sıfır çok dertliyim bir çıkar yol bulamıyorum Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı bir iş versin inşallah

evet arkadaşlar önecelikle ilginize teşekkür ediyorum.yalnız olmadığımı biliyordum.fakat şuanda başvurduğunuz bir ilan yokmu mesela.ben hergün bankacıyız biz sitesine bakıyorum mesela.sizlerde bunun gibi hangi işlere başvurduğunuzu ya da hangi ilanlarla ilgilendiğinizi yazarsanız çok daha ilgi toplarız diye düşünüyorum.sevgiler....

slm kızlar bende bu sene mezun oldum bende ıssızımm işletme benımde gecen ay fınansbankın sınavını kazandım mulakata gırdım cvp beklıyorumm((

arkadaşlar ziraat bankasının sınavı var.kpss 70 istiyo ama.ben başvuramıyorum.puanı tutan arkadaşlar ziraat bankasının sitesine bir baksınlar

ben de seneye kpssye gircem bu sene yok zaten, 2008de 82,5 aldım ama düşünmüyordum böyle olacağını bilseydim çalışır dam gibi bir puan alırdım
bir de arkadaşım nerelre başvuruyorsunuz diye sormuşsun
ben şu ünlü kariyer sitelerinden üçüne üyeyim ordan işte banka(bireysel emeklilik hariç) , çağrı merkezi, turizm acentası gibi ilanlara başvuruyorum, onun dışında da zaten fazla alternatifim yok bir de eğer düşünen varsa yeni açılan hastanelerde hostes, kayıt elemanı ya da daha üst birimlere eleman alımları oluyor onları takip edebilirsinzi

ben reklamcıyım işsizim senağlama

Ankara'da olsaydın yardımcı olabilirdim. Bence işsizim diye hayıflanmak yerine nitelikli eleman olup olmadığımızı gözden geçirmemiz gerekir (işsiz olan kişiler için çoğul yazıyorum)
Niteliklerinizi artırmadan , dil bilmeden, bilgisayar programı(hehangi) bilmeden kısacası kalifiye eleman olmadan sadece diploma ile iş bulmak zor.Birazda kendimizi yetiştirmekle kişisel gelişimimize önem vermekten geçiyor bence iş bulmak.

güzelim işveren o pozisyon için olup olmadık herşeyi ister.dil bilmeye gerek yoktur der ister, bilmemne programlarını biliyorsundur ,şunuda biliyormusun der
üfürükten bir sürü şey istiyorlar..sakın aslında öyle değil deme,öyle arkdaşım
ben zaten onun istediği süpermen ay süperwoman olsa idim zaten sabancı ,koç holdinler beni kapardı
iişverenler insanlara fırsat tanıyormu ki..deneyimin yok ,hadi güle güle..mantık bu oldu arkadaşım

ben de o kadar yere başvuruyorum
hiç bir yerden ses yok
%100 ingilizce eğitim veren bir okuldan mezunum
alanımla ilgili 2 bilgisayar programı biliyorum
ama yinede olmayınca olmuyor nedense bende çözemedim sebebini

gerçekten arkadaşlar iş yok yaaaaaaaaa. heryer adamını alıyor.bankalarda bile torpil var artık ya

kays arkadaşım ne mezunusun.slında iyi puan almışsın kps den.başvurmadınmı biyerlere

ya şu 7000 personel alımı olacakmış ya nerden başvurmak lazım memurluk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…