• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssey miyake (hayal kırıklığı)

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
arkadaşlar yılbaşı için eşimle, birbirimize parfüm alarak hediyeleşim dedik . ben eşime one millions aldım o da ben de bayıldık kokusuna. bana da ıssey miyake aldık parfüm az önce ulaştı elime , çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, tamamen yorumlara dayalı olarak almıştım parfümü ama hiç beğenmedim , o kadar kötü ki ve bir sürü de para verdik .. yazık olduu.. lacoste pink+lancome hypnos kullanıyorum , bu kokulara yakın olduğunu söylemişlerdi ama inanın hiç tarzım olmayan bir kokuymş :18:

arkadaşlar yılbaşı için eşimle, birbirimize parfüm alarak hediyeleşim dedik . ben eşime one millions aldım o da ben de bayıldık kokusuna. bana da ıssey miyake aldık parfüm az önce ulaştı elime , çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, tamamen yorumlara dayalı olarak almıştım parfümü ama hiç beğenmedim , o kadar kötü ki ve bir sürü de para verdik .. yazık olduu.. lacoste pink+lancome hypnos kullanıyorum , bu kokulara yakın olduğunu söylemişlerdi ama inanın hiç tarzım olmayan bir kokuymş :18:

bende eşime yılbaşı hediyesi olarak paco rabanne aldım :34: süper bi koku, issey miyake'nin erkek kokusunu biliyorum ama kadınınki hakkında hiç bi fikrim yok. bilmeden almak riskli bi iş, çünükü yorumlar çok göreceli olabiliyor amlum zevk meselesi kişiye göre değişiyor. Senin adına üzüldüm az buzda para değil hanii aman dursun kenarda diyesinn. Bi kaç kere kullanıp etrafından yorum al belki içine siner o zaman.

internette sat canım sende:126:

Back