işş

Buzgibim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
85
17
298
saçma gelcek belki ama insanın türlü türlü derdi var ama dimi... ben 3-4 ay bi ayakkabı mağazasında satış elemanlıgı yaptım bazı sebeplerden dolayı çkmak mecburiyetinde kaldım sonra 1 hafta destek olark başka bi yerde çalıştımm..şimdi başka bi magazaya form doldurdumm... pazrtesi aarıycaklardı ama aramadılar acaba cuma falan ararlarmı müşterilerin çok yoğun oldugu vakit cumartesi pazar yaa da part alabilirlerr yada hiç almıcaklar ordaki arkime başka yere form dolduruyummı dedim ama nereye doldurcankii filan dedi iş konusunda acele etme dedi

ilk defa mı iş başvurusu yapıyorsun bir yere bilmiyorum ama hemen öyle dönerler diye bekleme... ilgilenmiyorlarsa kesinlikle geri dönüş yapmazlar, sen de beklediğinle kalırsın. başka fırsatların varsa değerlendir, başvur. geri dönenler arasında seçim yaparsın..

işe ihtiyacın varsa arkadaşını dinleme ve zaman kaybetmeden bu mağaza dışındaki yerlerle de görüş.

Ararlar diye bekleyip başka yerlere başvurmamazlık yapmayın, tüm işlere başvuru yapın. Bu işe çağrıldıktan sonra başka yere de gidersiniz görüşmeye, hangisi size uyarsa başvurur diğerini reddersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…