• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan Otunu faydalar ve zararlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
zeytin yagı koyuyorum dedinya ama bu maskeden sonra sac sacede durulanır ama yaglandırırsan sabunlamadan geciyormu 2ciside şu ısırgan otusuyu konusunu ben actım ama o taze olanı hic kulanmadım ama biliyorumki taze olanı elde mütik kaşıntı cildimize temas etiginde kaşıntı yanma kızarıklıga yol acar bunu nasıl topladıgını nelere dikkat etiginide aktarırsan sevinirim

canım defne sabunu kullanıyorumm sonraa yag katmayı haftada bir yapıcam beslensinn diye.

canımm valla elimee poşet geçiriyorumm dokunmadan bıcaklaa orak vurarmış gibi kesiyom :D el sürmedende poşsete koyuyomm el sürmüyorumm kaynayıncada zaten yakma falan olmuyorr

ısırgan otunun kaynatıp içilmesi hakkında saça fayda sağladığına raslamadım ben..
kaynatıp içmek gut hastalığına,romatizmaya,mide ve bağırsak hastalıklarına iyi geldiğine rasladım sadece!

ısırgan otunun kaynatıp içilmesi hakkında saça fayda sağladığına raslamadım ben..
kaynatıp içmek gut hastalığına,romatizmaya,mide ve bağırsak hastalıklarına iyi geldiğine rasladım sadece!

haklı olabirsınde ama biz saca yapılan ısırgan otu suyunda bahsediyoruzkaydirigubbakcemile2

haklı olabirsınde ama biz saca yapılan ısırgan otu suyunda bahsediyoruzkaydirigubbakcemile2

benim bahsettiğim ise içilen.
yani ısırganı kaynatıp içenlerden bahsediyorum..
tamam saçı yıkayarak kullanılması fayda sağlayabilir fakat ben çay gibi demleyip içenler için diyorum..
araştırdım ve böyle bir bilgiye rastlayamadım diye...
ısırganı içmek saça fayda sağlamıyor..
ha dışarıdan saça sürmeyi bilmem fayda sağlayabilir.
fakat içildiğiyle ilgili hiç bir yerde saç için faydalıdır denmiyor...

icilmeside kötü bi hastalık ona iyi gelir diye okudum o hastalıgıda yazmak istemiyorum uzun zaman sigara icenler o hastalık olurmuş işte ona yararmış bilginize

icilmeside kötü bi hastalık ona iyi gelir diye okudum o hastalıgıda yazmak istemiyorum uzun zaman sigara icenler o hastalık olurmuş işte ona yararmış bilginize

söylesene güzelim neymiş o!
burda söyleyemem ne demek
söylede bilelim..
çevremizede önerelim...
başını söyleyip gerisini getirmemekte moda oldu bu aralar yahu...

kızlar bende bu yaz köyde kaldım Köyümüzün heryerinde ısırgan otu vardı annem yemeğini yaparken kaynatıyodu ısırgan otunu bende saçıma sürüyodum.saçım o kadar çabuk uzadıki saçım belimde şuan..kaynatıp saçıma sürüp güneşin altında bekliyodum saçımın rengini biraz açtı Ama güneşin altında durduğum için oldu eminim.güneşin altında bekledikten sonra saçımı yıkayıp durulama suyumada ısırgan otu döküyodum saçlarım pamuk gibi oluyodu...ısırgan otunun yemeğinide çok severim hem yiyip hem saçıma sürmem fayda etti belkide...

ya bende ısırganı kaynatıp yarım çay bardaı kadar suyunu şampuana konulduğunu duydum ama denemedim saçlarım çok dökülüyo ama dökülmeden fazla çitişme var banyo yapmaya korkuyorum saçlarımı tararken dökülen saçları görünce
daha çok sertleştirir diye deneyemiyorumda bana da yardımcı olun ne yapayım denesem daha çok karşırsa kurutuyormuş saçı sonuçta

söylesene güzelim neymiş o!
burda söyleyemem ne demek
söylede bilelim..
çevremizede önerelim...
başını söyleyip gerisini getirmemekte moda oldu bu aralar yahu...[/QUOTE
kanser hastalığı demek istemiş sanırım

ben başınıda sonuna kadar getiren biriyim yazımı takip edenler bilir o pis bi ilet adını söylemek ve yazmak istemedim ama senin gibi iyi takip edenler zeki insanlar bunu anlayıp yazmış teprikler her modayıda takip etmeyi severim buara bangle bilezikler moda tafsiye ederim her rengi kulana bilirsiniz cok şık duruyorlülülülülülü

Isırgan otu suyunu her yıkamadan sonra döküyorum saçlarıma.Hem de durulamıyorum artık nasılsa bitkisel diye:)
Hem saçlarım daha kabarık ve gür görünmeye başladı hem de hiç krem kullanmadan kolay tarayabiliyorum.
Ancak saçlarım boyalı olduğu için biraz renk açılması sorunu yaşıyorum.Ama saçlarımın gür görünmesi bakımlı olması daha cazip geliyor bana.

Sigarayı bırakmaya yardımcı derken? Isırgan otu mu diğer söylediğin mi ? Her gün mü içmek gerekiyo? Ne çok soru sordum dimi :)

gltcim durulandığında mı serleşme yapıyormuş saçta ben mi yanlış anladım..

ısırgan içmenin saça şöle bi faydası var , ısırgan demir içeriyo demir eksikliğine bağlı saç dökülmesi olanlar için gayet faydalı test ettim onayladım :1:

araştırmalarımda şuna eminimki demır cünko eksikligi mütiş sac döküyor öncokta önlerden gidi
yor

Back