Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Isrgan Otunu faydalar ve zararlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

glt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
244
0
96
Kahramanmaraş
bicok arkadaşlarımız bu konuyla ilgilim başlık acıp fikirlerini paylaşmışlar bunun icin herkes bi caba icerisinde buda cok güzel ama ben bu ısırgan otu suyuyla sac yıkama ve faydaları kulanıp bizat cok kulanıp memnun kalıp öyle konuyu acmıştım faydaları 1sacları gürleştirir 2 yeni sac cıkmasına yardıcı olur 3 saclara parlaklık verir 4 kolay taranır 5 sacı uzatır ama kötü taraflarıda var tabiki 1 sacı son derece kurutur 2 boyalı sacların renklerını degiştirir 3 sac kuruduktan sonra sert bi görünüm saglıyor ben 5 faydasını 3de zararını gördüm kulanıp kullanmamak s:CüvCüv:buyrunnnnnnnnn:1no2:ize kaldı

canım anlatırmısın kaç günde bir kullandın nasıl hazırladın malzemelerini birde ne kadar zamanda saçlarının gürleştiğini anladın inan morel olcak bana bu cevabın.
bir haftadaır başladım ısırgana ben 1.5 su bardağı suya 2 tutam ısırgan atıp demliyorum sonra fıs fıslı şişeme alıp diplerine sıkıyorum 3-4 saat bekletip yıkıyorum ,bir ara 4 gün sular kesildi bende 4 gün boyunca habire fısfısladım saçıma ısırgan suyunu ama dün banyo yaptım çok döküldü saçım fazlası zarar etti galiba bir daha öyle bişi yapmam ilk yöntemim daha iyi galiba.

olsun canım hem iç hem de saçına sür daha etkili bende öyle yapıyorum sallama çayını aldım içiyorum aktardan da kurusunu aldım onuda saçım içiyorrkaydirigubbakcemile3

kızz ilahiii
ya bizim kıslar gögüsü büyütmek için içiolar ama sende bi dolgunluk var mı canım aslında onun içinde içmeyi düşünüyoorum benimkiler küçükte baya :S:S
yani hem saça hem memişşşeee:jeyyar:

hadee bakalım :1shok:
kıs korkutma beniii delikafadulden

ısırgan otu kurutulmuş olanı bir tutam 2su bardagı su önceden kaynatılmış icene atın bir tutam otu 4 dakika kaynat beklet ılısın süzdükten sonra temiz saca uygula 45 dakıka bekle sonra bol suyla durulayın ama bu işlemden sonra sampuanlamayın önceden sac temiz olsa yeterli cünkü saca bu işlemi yaptıktan sonra kimyasal olan şampuanlarsanız sac maskenin saca bi faydasıda olmaz diye okumuştum ıslakken kına gibi bi koku olur ama sac kuruduktan sonra koku falan kalmaz artı icmeyi denemedım ama her otuda kaynatıp icmeyelım kısırlık falan yapar biyerde okumuştum yine sogan suyu zayıflatırmı tam hatırlayamadım ama kısırlıgada yol acabiliyormuş

sacına uygulayan arkadaşlar varmı her 2 günde bir yapılmalı bence buara resim isteyen arkadaşlar yapın uygulayın resmini koymak isteyenler koysun koymasanız bunların tamamen yalan oldugunu söyleyen varda burda iglikte yapılmıyor ben şunu anladım kadın heryerde kadındır tırnaklarını gösterir ama akılı olgun kibar tatlı kızlarda var onlar ayrı bunları niyemi yazdım paylaşmak istedim

kızlar .pekçimm sende gögüste dolşunlaşma war mı demiştim ama cewap yazmamışın daha yaaa :S

olmaz mı canım yaaa etkisi varmış ee sen kaç yaşındasın kaç beden takıyosun ki istemiyosun ?
buarada saçında yok gögüsünde mi var gelişme

ben ısırgan otuuygulamaya basladım haftada 3 kez yapıyorum...faydasını gördüm parlaklık verdi ,dökülme normale döndü ..sertleştirmenin aksine saçlarım yumuşadı, bence deneyin..

Temız saclarıma uguluyor duruluyor ve farkını gÖrÜyorum lÜtfen uygulayan arkadaŞlar da fıkırlerını yazsınlar

benimde acayip dökülüyorr açılmaya başladıı.bende başladım bugün bakalımm bahçeden topladımtaze taze kaynattım:zemuszemus hayırlsı bakalımm ayrıyetten defne sabunu saça iyi geliyormuş ek olarakta defne sabunuyla yıkıcam saçlarımı etkisini görürsemm yazarımm

ilginic taze toplaman ne güzel ben bugüne kadar hep kuru olanı alıp uyguladım burada yapan arkadaşlar fikirlerini aktarsın lütfen

Saç Yıkamak: 4-5 avuç taze veya kurutulmus yaprak, 5 litre suya koyulur, agır ateste kaynama derecesine kadar ısıtılır, 5 dakika demlendikten sonra süzülür. Kök kullanıldıgında ise, 2 avuç dolusu ince kıyılmıs kök, 10-12 saat soguk suda bekletilir, sonra kaynama derecesine kadar ısıtılır ve demlenmesi için 10 dakika beklendikten sonra süzülür. Bu durumda, saç yıkamak için sodalı sabun gerekir. valla böle okudum nette bende yaptım taze taze canımzemuszemus

Merhabalar ben geçen sene epey bi zaman ısırgan kullanmıştım..gerçekten çok iyi geliyor saça..şu aralar tekrar başladım yapmaya..kesinlikle dökülmeye karşı çok iyi geliyor ve saçların her teli farklı bi güzel oluyor sonrasında.bir müddet kullanın farkı göreceksiniz..bu arada turp, sarımsak, şampuan içerisine çok az yani 6-7 damla çam terebentin,evigen,bepanthen de denemiştim gerçekten saçlarım toparlanmıştı çabuk uzamıştı ve parlıyodu..iş yerindeki arkadaşlarım bile farkı farketmişlerdi..kayınpederim kuafördür o da kızım saçların gürleşmiş ne güzel olmuş filan dedi kaç kez..bunların hepsi bende çok güzel neticeler yaptı gerçekten.sizlerede tavsiyem yılmadan bir müddet yapmanız..benim saçlarımda boya yok..o yüzden saçlarımda sertleşme filan da hiç yaşamadım bu bakımlarla..tabii yedikleriniz içtiklerinizde kesinlikle önemli..bende kansızlık sınırdaydı pekmezle ve kan ilacıyla yükselttim değerleri şu an da sadece sabahları aç karna pekmez içiyorum..bu gibi yöntemlerle muhakkak saçlarınızda olumlu gelişmeler göreceksiniz ama kesinlkle yılmadan düzenli uygulayın..kesinlikle 2 si bi arada şampuan kullanmayın..boya varsa sadece uçlarına krem yapın..kaliteli size yani saç ve saç derinize iyi gelen şampuanı kullanın..herkesin kendine iyi gelen şampuanlar vardır..başkasına uymayan sana iyi gelir sana iyi gelen başkasına olmaz..deneyerek ve küçük boylarda olanları alarak belirleyebilirsiniz..ben iki şampuan kullanıyorum..arada içinde bakım malzemeleri olanı arada da sadece katkısız normal şampuanımı kullanıyorum dönüşümlü yani..fazlada yormamak adına..benim tavsiyelerim bunlar..:lepi:

evett kızlarr hergün denemeye çalışıyorumm sabırlaa şuan için dökülmesi durdu saç şampuan kullanmayı bıraktımm oda çok etkiliyorduu dökmeyi defne sabunu kullanıyorum etkisini görmeye başladımm bidee saç çıkardığını görsemmzemuszemus ısırganları kaynatırkenn 1.2 kaşık zeytinyag koyuyorum saçlarımm mükemmell oldu parlak tel tell deneyinn bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…