merhaba sizlerden akıl almak istiyorum ve de özellikle başınıza gelen benzeri olayları sonuçlarıyla yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaşım mesleğini eline almış kendi ayakları üzerinde durabilen ve aile baskısı olmayan evlenecek yaşa gelmiş biri.Eskiden 1 ay çıkıp olmuyor deyip ayrıldığı insanla ,çocuğun askerliğinin bitmesine 2 ay kala yeniden barıştı.Bu süre zarfında telde görüştü.Çocuk sağlık sorunları nedeniyle biraz erken terhis oldu ve kız arkadaşım çocuğun isteği üzerine evine gidip sadece 1 defa görüştü.Bu arada annesi ve erkek kardeşiylede tanıştı.
Sorun şu sevgilisinin şartları;
*evlenince annesi ve kardeşi ile aynı evde oturulacak,ömrü boyunca ayrı ev mevsuzu yapmayacak
*eğer annesiyle anlaşamazsa bu kız arkadaşımdan kaynaklanıyor olcak(annesi çok çok iyi kadınmış)
*erkek kardeşi dahil olmak üzere orttak hesap açılıp önce erkek kardeşine sonra kendilerine ev alınacak(!)
*çocuk ,ben küsersem 2 ay konuşmam ona göre davran diye arkadaşımı tehdit edecek
*ve daha sayamadığım aklımın almadığı bir sürü şart şurt
kız arkadaşımı bir sürü insan ikna etmeye uğraşıyoruz bu evlilikten vazgeçmesi için ama bildiğinden şaşmıyor.aylardır telde görüşüp sevgilim dediği ve sadece 1 kez görüştüğü insanı ailesine anlattı.Ablası şartlarını bildiği için köpürüyor.Anne babasının henüz bu saçmalıklardan haberleri yok.
Şubatta istemeye gelelim demiş çocuk ve benim herşeye çenesi yeten arkadaşım bunada tamam demiş.Bana akıl verin ve aynı olayları yaşayan kocassı eşine karşı sürekli annesini savunan,aynı evde yaşayan,eşi otoriter olan arkadaşlar kısa kısa öğütler yazarsanız çok sevinirim.Arkadaşıma hepsini okutmayı düşünüyorum.Bile bile mutsuzluğa itiyor kendini
(((((((((((