• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ısrarla hatalı evliliğe gidiş

mihrimah34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
110
0
46
Çanakkale
merhaba sizlerden akıl almak istiyorum ve de özellikle başınıza gelen benzeri olayları sonuçlarıyla yazarsanız çok sevinirim.

Arkadaşım mesleğini eline almış kendi ayakları üzerinde durabilen ve aile baskısı olmayan evlenecek yaşa gelmiş biri.Eskiden 1 ay çıkıp olmuyor deyip ayrıldığı insanla ,çocuğun askerliğinin bitmesine 2 ay kala yeniden barıştı.Bu süre zarfında telde görüştü.Çocuk sağlık sorunları nedeniyle biraz erken terhis oldu ve kız arkadaşım çocuğun isteği üzerine evine gidip sadece 1 defa görüştü.Bu arada annesi ve erkek kardeşiylede tanıştı.

Sorun şu sevgilisinin şartları;
*evlenince annesi ve kardeşi ile aynı evde oturulacak,ömrü boyunca ayrı ev mevsuzu yapmayacak
*eğer annesiyle anlaşamazsa bu kız arkadaşımdan kaynaklanıyor olcak(annesi çok çok iyi kadınmış)
*erkek kardeşi dahil olmak üzere orttak hesap açılıp önce erkek kardeşine sonra kendilerine ev alınacak(!)
*çocuk ,ben küsersem 2 ay konuşmam ona göre davran diye arkadaşımı tehdit edecek
*ve daha sayamadığım aklımın almadığı bir sürü şart şurt

kız arkadaşımı bir sürü insan ikna etmeye uğraşıyoruz bu evlilikten vazgeçmesi için ama bildiğinden şaşmıyor.aylardır telde görüşüp sevgilim dediği ve sadece 1 kez görüştüğü insanı ailesine anlattı.Ablası şartlarını bildiği için köpürüyor.Anne babasının henüz bu saçmalıklardan haberleri yok.

Şubatta istemeye gelelim demiş çocuk ve benim herşeye çenesi yeten arkadaşım bunada tamam demiş.Bana akıl verin ve aynı olayları yaşayan kocassı eşine karşı sürekli annesini savunan,aynı evde yaşayan,eşi otoriter olan arkadaşlar kısa kısa öğütler yazarsanız çok sevinirim.Arkadaşıma hepsini okutmayı düşünüyorum.Bile bile mutsuzluğa itiyor kendini :((((((((((((

valla anlattığın standartlarda bi bayanın bu zırvalıkları kabul etmesi için büyü felan yapılmış olması lazım eşek dili felanmı yedi acaba:9:

adam mı kalmamış diyesim geldi?

Neden bu ısrar?

Çok mu çekici bu adam çok mu zengin ya da çok mu yakışıklı?

Ya da arkadaşınız çok mu çirkin ondan başkası bana bakmaz diye mi düşünüyor?

İlginç gerçekten... Bu sebeplerden biri ortada yoksa aklını kaçırmış olabilir :26:

Bahsettiğiniz şahısda evlenilecek bir yan göremedim ben hele de mesliğini eline almış aklı başında ayakları yere basan bir bayan için :50:

Bile bile lades demek bu resmen..
Siz istediğinizi söyleyin arkadaşın aşık olduğunu sanıyor ve vazgeçeceğini sanmıyorum.
Bazı insanların birşeyleri anlaması için önce tecrübe etmesi lazım,
bu durumda arkadaşın acıda olsa tecrübe edecek,sonra anlayacak hatasını.

Bile bile lades demek bu resmen..
Siz istediğinizi söyleyin arkadaşın aşık olduğunu sanıyor ve vazgeçeceğini sanmıyorum.
Bazı insanların birşeyleri anlaması için önce tecrübe etmesi lazım,
bu durumda arkadaşın acıda olsa tecrübe edecek,sonra anlayacak hatasını.

umarım tecrübe etmesine gerek kalmadan aklı başına gelir.İşin komik yanı hem bizi dinler hatta korkar tepkimizden hemde yapacağından geri kalmaz.Onun için gerçekten endişe ediyoruz.:25:

Hadi canım bu kadarda olamaz. Bi hocaya falan götürün ne biliyim normal değildir böyle durum normal olamazda. Kim kimi tehdit edebilir.

ecm Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım..Arkadaşın yaşayacak ve neye uğradığını şaşıracak sonra duvarlara çok vuracak kafasını..
Belki çok mantıklı bir insandır ama aşk gözlerini kör etmiş ama evlendikten sonra açıolar o gözü merak etmesin iş işteen çooooktaaaaaaaaaaaaaannn geçecek ve arkadaşın ben ne yaptım diyecek sonunda kafasını vuracak duvar bulamayacak..Bende evliyim 2,5 yıldır tecrübeme dayanarak konuşuyorum..O şartları kabul etmesi için arkadaşının gerçekten bir daha evlenemem korkusu olması lazım..
Allah yardımcısı olsun diyeceğim ama eğer evlenirse çokda iç açıcı şeyler yaşayamayacağı kesin...

Back