İsrail'den Türk Mallarına Boykot!

Ayrıca filistinin hükümetini zaptetmiş olan terör örgütü yine başbakanımız tarafından desteklenmektedir.yine başbakanın İftar sofrasında baş köşede kendi insanları bombalanırken oturmaktadır bu zat. Kendi insanları vurulup katledilirken yurtdışı seyahatlere çıkmak oldukça kabul edilebilir gelmekte herhalde herkese. Lakin geçen sene benzer şekilde sayın başbakanımız da gezmekteydi.

Hatırlayın rabia için etiketler bastıran gururla araçlarının camlarına yapıştıran zihniyet acımasızca öldürülen kendi vatandaşı 5 delikanlı için zerre üzülmemiştir. Söz bile söylememiştir. Bu ikiyüzlülük bir müslümanı değil sıradan bir kabile insanını rahat ettirmez, vicdanı rahat olmaz.

Gece gündüz AKP ile yatıp AKP ile kalkmak dayanılmaz olsa gerek ha Saraylım :KK37:

Her konunun altında bir akp serzenişin var bacım etme eyleme vallahi psikolojini bozacaksın böyle böyle :KK51:

Sanırsın kendi yandaşları zamanında israil'in anasını aglatmışlardı :KK53:

Evet Kontes, ormanlarin zengin mutahitlere peskes cekilmesi ve zaten az kalmis ormanlik alanlarin rant olarak birilerinin cebine girmesi kanima dokunuyor, sifirlanan milyar dolarlardan arta kalan 30 milyon dolarciklara devletin en tepelerindeki bir basbakan tarafindan eritilecek yer aranmasi uykularimi kaciriyor, bunun ustunu ortmek icin Suriye ile savas cikartma komplolarini yuzsuzce itiraf edip "bizi nasil dinleyebililer?" diye bir de yag gibi uste cikmalari beni hasta ediyor, sokaklarda dove dove hayatinin baharinda oldurulen, gozleri cikarilan, aylarca komada yatan daha 14 yasindaki cocugun olumu ve bunun uzerinden birilerinin govde gosterisi yapmasi, ana-babasini yuhalattirmasi kanima dokunuyor, peki sen bunlarin hepsini gorup bilerek bir de burada "muslumanim" diye her dakika Islami savunurken nasil geceleri yataginda rahat rahat uyuyabiliyorsun? Hic vicdanin sizlamiyor mu? Bir musluman olarak hic mi bu destek verdigin zihniyetin sucunun vebalinin bir parcasi oldugun aklina gelmiyor?:KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim psikolojim bozulsun, onemli degil... Vicdanim rahat, ya senin?

Israil konusuna gelince... Onceki hukumetler sirasinda Israil ve Filistin dialoglara baslamisti, Turkiye de elinden geldigince bu dialoglara elcilik yapiyordu. Son on yildir aralarindaki husumet gittikce artti ve sonunda tamamen patladi iste, bu donem de senin sevgili AKP hukumetinin zamanina denk geliyor. Ne tesaduf di mi?:KK52:

Evet Kontes, ormanlarin zengin mutahitlere peskes cekilmesi ve zaten az kalmis ormanlik alanlarin rant olarak birilerinin cebine girmesi kanima dokunuyor, sifirlanan milyar dolarlardan arta kalan 30 milyon dolarciklara devletin en tepelerindeki bir basbakan tarafindan eritilecek yer aranmasi uykularimi kaciriyor, bunun ustunu ortmek icin Suriye ile savas cikartma komplolarini yuzsuzce itiraf edip "bizi nasil dinleyebililer?" diye bir de yag gibi uste cikmalari beni hasta ediyor, sokaklarda dove dove hayatinin baharinda oldurulen, gozleri cikarilan, aylarca komada yatan daha 14 yasindaki cocugun olumu ve bunun uzerinden birilerinin govde gosterisi yapmasi, ana-babasini yuhalattirmasi kanima dokunuyor, peki sen bunlarin hepsini gorup bilerek bir de burada "muslumanim" diye her dakika Islami savunurken nasil geceleri yataginda rahat rahat uyuyabiliyorsun? Hic vicdanin sizlamiyor mu? Bir musluman olarak hic mi bu destek verdigin zihniyetin sucunun vebalinin bir parcasi oldugun aklina gelmiyor?:KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim psikolojim bozulsun, onemli degil... Vicdanim rahat, ya senin?

Israil konusuna gelince... Onceki hukumetler sirasinda Israil ve Filistin dialoglara baslamisti, Turkiye de elinden geldigince bu dialoglara elcilik yapiyordu. Son on yildir aralarindaki husumet gittikce artti ve sonunda tamamen patladi iste, bu donem de senin sevgili AKP hukumetinin zamanina denk geliyor. Ne tesaduf di mi?:KK52:

Bu tespitin altına sadece imza atılır.

https://www.facebook.com/photo.php?v=1437232966559858&set=vb.100008195053818&type=2&theater

BURASI LONDRA
INGILIZLER BIR YAHUDI SUPERMARKETINI PROTESTO EDIYORLAR VE YAHUDI MALLARINI ALMAYIN FILISTINE DESDTEK OLUN DIYORLAR.
GELELIM ISTANBULA VEYA TRUKIYENIN HERHANGI BIR BOLGESINE..
SIZ HIC BIR KISININ ELINDE PANKART YAHUDI MAGAZASI ONUNDE YAHUDI MALI ALMAYINDIYE PROTESTO YAPARKEN GORDUNUZ MU?
BU KADAR MI RUHSUZLASTIK.
HALA DAHA COCA COLA RAMAZAN IFTAR REKLAMI YAPIYOR... IFTAR EDIYOR GOZUKENLERE BIR BAKIN ISLAMIYETTEN MUSLUMANLIKTAN ESER VAR MI ?
MUSLUMAN KADIN OYLE MI OLMALI ?

Bu yorumu görünce aklıma Rafet geldi. "O Memo, burası newyork amerika..."
Eee Napalım şimdi anlamadım, ruhumuzu geri kazanıp, iyi bir Müslüman kadını olmak, İsrail'i durdurmak, coca cola içmemekden geçiyorsa, bidaha cola içmiyor arkadaş...
Ok!

Bu yorumu görünce aklıma Rafet geldi. "O Memo, burası newyork amerika..."
Eee Napalım şimdi anlamadım, ruhumuzu geri kazanıp, iyi bir Müslüman kadını olmak, İsrail'i durdurmak, coca cola içmemekden geçiyorsa, bidaha cola içmiyor arkadaş...
Ok!

Bu videodan ve yazıdan anladığın bu kadar sığ ise sen git bi çay demle en iyisi

evet onlardaki inanci goruyormusunz
Allah bizede nasip etsin
dunyayi alt ust etmek cokda zor degil
hersey inanmakla basladi
en zor olani bu inanmak
ben inaniyorum

Bi biz öyle olamıyoruz nedense

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendi adıma bildiğim tüm israil ürünlerini almıyorum

hemde uzun süredir

ama itiraf etmeliyim ki barkoduna göre alıyordum

ve dondurmanında onların olduğunu bilmiyordum Türk menşei oluyormuş

ki bir aydır artık onuda almıyorum

barkoda güvenmemek lazım

Hadi bakalimm.Simdi nolacak?? Boykota devam mi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet boykota devam edilmeli.
Türkleri katlettiği için Çin malları alınmamalı. Azerbaycan nedeniyle İran ile anlaşma yapılarak Ermenistan'a amborgo uygulanmalı.

X