• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsrail vuruyor, Gazze ölüyor: 92 ölü!

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.844
55.365
1.123
[h=2]İsrail'in 6 gündür Filistin'e karşı yürüttüğü geniş çaplı operasyonda denizden ve havadan saldırılar devam ediyor. İsrail dün gece boyunca Gazze'de 80 yeri bombaladı. Ölen Filistinli sayısı ise 92'ye yükseldi.[/h]El Cezire'nin haberine göre, İsrail bütün gece saldırılara devam etti. Bugün şafak doğmadan 2'si çocuk, 3 Gazzeli daha hayata gözlerini yumdu.
Saldırıların başladığı Çarşamba gününden beri 23'ü çocuk 92 Filistinli öldürüldü. Toplam yaralı sayısı ise yaklaşık 750.
Şu ana kadar yapılan saldırıların en ölümcülü ise dün gerçekleşti. 12 Gazzeli'nin öldüğü saldırıda, 4 tane küçük ve biri 80 yaşında olmak üzere 5 kadın can verdi. İsrail ordusu, saldırının 'yanlışlıkla' gerçekleştiğini söyledi.
İsrail ordusu, Çarşamba gününden beri Gazze'de 1300 civarında noktayı vurduklarını açıkladı. İsrail'e karşı Gazze'nin attığı roket sayısı ise 544.

Kaynak: Haber7

Kadınlar kulübünde arkadaşlar sanırım hayatın gerçekleriyle fazla ilgilenmiyorlar. Estetik, zayıflama, kayınvalide dedikodusu. Hayat bundan mı ibaret? Hayatın bir de acı gerçekleri var. Ama bize bu gerçeklerin ne kadarı anlatılıyor onu bilemeyiz işte. İsrail ile Filistin arasındaki sorunları körükleyip birbirlerine saldırtanlar utansın. İsrailli Yahudi bir kadınla tanışıp sohbet etmiştim. Biz Filistin ile kardeşiz demişti. Politikacılar arasında sorun var. Birinci ağızdan bunu duydum ben. Bizim ülkemizde yapılan da farklı birşey değil. Silah satanlar, sözde dünyanın en büyük ülkeleri bu çatışmaları çıkarıyor. Giden masum insanlar ve en kötüsü de bizim günahsız gençlerimiz oluyor.

[h=1]İsrail'den operasyonla ilgili flaş karar![/h][h=2]AFP, İsrail'in kara operasyonunun askıya alındığını açıkladı.[/h]AFP'ye konuşan üst düzey bir İsrailli yetkili, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun dün başkanlık ettiği kabine toplantısında alınan kararla, diplomatik çözüm çabalarına şans verilmesi için kara operasyonu planının askıya alındığını söyledi.
Hemen ardından yapılan Clinton'ın İsrail'e gideceği açıklaması, operasyonun askıya alınmasıyla ilgili ABD'nin müdahalesi olduğunu gündeme getirdi.
Gazze'de ateşkes sağlanması için Türkiye'nin ve Mısır'ın baskıları devam ediyor.

haber7

insanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyo anlamıyorum.hiç bir savunması olmayan insanlara özellikle o masum yavrucaklara nasıl kıyıyorlar.nasıl bi gaddarlık nasıl bi zihniyet anlam veremiyorum.dualarımız sizinle topiğinde gazzeli kardeşlerimize dua edelim bölümünde bende bu konuyu açtım ama pek duyarlı olunmadı bu konuya ne yzıkki

Bu gece yarısı itibarıyla ateşkes anlaşması devreye giriyor.

Bitiyor mu demek bu herşey.Sanmam.

Ara veriyor İsrail sadece katliamına.

Neden mi?Şimdi ülkede seçim zamanı,bir hafta kala seçimlerine kendi anlayışlarına göre zalimce yaptılar yine seçim propagandalarını.

Rabbim yardımcıları olsun;dualarımız onlarla.

Back