İsrail, Gazze'ye bomba yağdırıyor!

rabia01

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
19.755
11.162
498
İsrail'in, Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 81'e yükseldi. İsrail ordusunun saldırıları artarak sürüyor.İsrail ordusunun 4 günden bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 86 kişinin öldüğü, 570 kişinin yaralandığı bildirildi. Gazzeyi bombalamaya devam eden İsrail ordusunun, Filistinlileri "korkutmak" amaçlı, telefonlarına evlerini derhal boşaltmaları için sık sık sesli mesaj gönderdiği bildirildi.

İsrail'in Gazze'ye 4 gündür devam eden saldırılarını genişletmeye hazırlandığı bildirildi.
İsrail radyosunun haberine göre, İsrail ordusunun güney bölgeleri komutanı Sami Terceman, ordunun, Gazze operasyonlarını genişletmeye hazırlandığını belirtti. Operasyonların bir kaç gün devam edeceğini ifade eden Terceman, "Ordu, Hamas militanlarını izliyor. Gazze'de hala hiç vurulmayan hedefler var, ordu o hedefleri vurmak için çalışıyor"

http://www.haberturk.com/dunya/haber/967724-israil-gazzeye-bomba-yagdiriyor

Filistin ile israil de anlaşmalı.neler dönüyor hey yavrum hey.

Biz çoğu şeyi bilmiyoruz, Dünya'da olanlar bizim haberlerimize yansımıyor pek ama gerçekten çok kötü şeyler yaşanıyor:50:
Hangi ülkede hatırlamıyorum, inançları yüzünden insanlar canlı canlı yakılıyormuş:14: yüreğim böyle şeyleri kaldırmadığımdan bakamıyorum:43:

Biz çoğu şeyi bilmiyoruz, Dünya'da olanlar bizim haberlerimize yansımıyor pek ama gerçekten çok kötü şeyler yaşanıyor:50:
Hangi ülkede hatırlamıyorum, inançları yüzünden insanlar canlı canlı yakılıyormuş:14: yüreğim böyle şeyleri kaldırmadığımdan bakamıyorum:43:

arakan olması lazım.

Sanirim arakanlilari söylüyorsun abla funyanin her tarafinda eziyet edilen mudlumanlar elbette onlarinda sonu gelecektir Rabbiminde bir olani var onlar o kadar plan kurup durdunlar ki en zoruma giden masum cocuklar hicbir cocuk boyle olmeyi haketmiyor...

Son düzenleme:

Bir Afrika ülkesi sanırım ondan bahsediyorsun .
Ben geçen sene izledim ve psikoolojik sorunlarım o videodan sonra başladı
Sakınnn!!! derim
Canlı canlı yakmalar vurmalar tekmelemeler
Bir sürü insan başına toplanmış hem vuruyor hem yakıyor iki tane masum insan anca refleks olarak eliyle yüzünü korumaya çalışıyor onun dışında çaresizler off çok kötüydü bir süre zenci insanların yüzüne bakamıyordum sokakta

Son düzenleme:
Filistin ile israil de anlaşmalı.neler dönüyor hey yavrum hey.

barışma olayları oluyor,fakat İsrail sonra vazgeçiyor,sözünde durmuyor.
gerçekten bu günleri özellikle seçiyorlar bende geçen düşündüm
bayramlarda,kandillerde,aşure gününde,ramazanlarda oluyor bu olaylar
özellikle yapılan bişey bence.

arakan olması lazım.

Sanirim arakanlilari söylüyorsun abla funyanin her tarafinda eziyet edilen mudlumanlar elbette onlarinda sonu gelecektir Rabbiminde bir olani var onlar o kadar plan kurup durdunlar ki en zoruma giden masum cocuklar hicbir cocuk boyle olmeyi haketmiyor...

Bir Afrika ülkesi sanırım ondan bahsediyorsun .
Ben geçen sene izledim ve psikoolojik sorunlarım o videodan sonra başladı
Sakınnn!!! derim
Canlı canlı yakmalar vurmalar tekmelemeler

Valla inanın neresi bilmiyorum, eşim görmüş, adam ah ede ede seyretmiş, bana da anlatacak oldu da, hatta bak istersen dedi, susturdum:(((
Gelemiyorum öyle şeylere, yanlış bilmiyorsam müslümanlar ama :(((

Yok seyretmem zaten meryem, gözyaşına boğulurum, kendimi ah ederken bulurum sonra:43:

Allah yar ve yardımcıları olsun, aslında ne kadar rahatlık içinde yaşıyoruz bizler, Allah böyle bir zulme reva görmesin milletimizi:50:
Huzur ve refah içinde yaşamayı nasip etsin, zulme uğrayanlara da Mevlam merhamet etsin, son bulsun çektikleri eziyetler:50:

Valla inanın neresi bilmiyorum, eşim görmüş, adam ah ede ede seyretmiş, bana da anlatacak oldu da, hatta bak istersen dedi, susturdum:(((
Gelemiyorum öyle şeylere, yanlış bilmiyorsam müslümanlar ama :(((

Yok seyretmem zaten meryem, gözyaşına boğulurum, kendimi ah ederken bulurum sonra:43:

Allah yar ve yardımcıları olsun, aslında ne kadar rahatlık içinde yaşıyoruz bizler, Allah böyle bir zulme reva görmesin milletimizi:50:
Huzur ve refah içinde yaşamayı nasip etsin, zulme uğrayanlara da Mevlam merhamet etsin, son bulsun çektikleri eziyetler:50:
Gecen sene bu zamanlardi yine arakan muslumanlar evet onlari diri diri yaktilar myanmar lilar amin insallah dunyada amel var hesap yok ahirette amel yok hesap var...

Son düzenleme:
Biz tv de bile izliyemiyoruz psikolojimiz bozuluyor diye. Kücücük cocuklarin gözleri önünde ailelerini katlediyolar, binlerce masum insanlar öldürülüyor. Onlar bunlari canli canli yasarken bizim aslinda burda kapat tv yi kötü oluyorum demeye hakkimiz bile yok bu rahatlikta.... Insallah bir gün bu eziyetler son bulur. Rabbim onlari cehennemin en dip kösesinde yaksin insallah...

Back