- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.137
yabancıların mal edinme kanunu varbir ingilizin bir almanın bir katarlinin vs toprak almasina mulk edinmesinede sonuna kadar karsiyim öncelikle bunu söyleyeyim de hans sevicisi olmayayim yorumumda.
bu bahsettiginiz insanlarin hic biri buraya gelip benim odedigim vergidem maas alip iş kurmuyor arkadaşım sorun orda.
aynı şey degil, biri kendi parasiyla bir şeyler yapmış oteki benim vergimle.
açıp okuyun
farketmiyor
sadece size medya onların farklı mal edindiğini empoze ediyor
tam gazete empozesiTek derdiniz Didim değil mi ? Hataya gidin, Kahramanmaraşa Gaziantepe. Türkten çok Suriyeli olduğunu göreceksiniz. Sizin tek derdiniz ingilizlerin Rusların gelip burada tatil yapması. Yapabiliyor olması. Onlar yapabiliyor dolar kuru yüzünden. Ancak bizim bir ömür çalışıp alamayacağımız evleri Araplar gelip dolar usulü ile ülkenin 4 yanına yerleştiler. Geçenlerde bir tarikat oldular hatta haberiniz vardır. Çok takip ediyorsunuz ya? Türkleri katledip, türk bayrağını yakıp çiğneyip, burası bizim defolun diyorlar. :))
hangi manşette okudunuz söyleyin de boşa uğraşmayalım:)
nasıl bunlara inanıyorsunuz ilginç.
bakacağız ,artık TÜrkiye işin içindearkadaşım bu söylediğin nasıl gerçekleşecek sen inaniyormusun?
herkes kendi topraginin sahibi olsun işgalciler olmasin evet ama filistinin bu savaştan galip çıkması çok zor.
israilin arkasında devler var, abd savunma ordularini gemilerini çoktan gönderdi filistinin arkasinda ne var baktin mi? yapariz ederiz acak ecek başka bir şey giremiyorum ben.
olan filistin halkına olacak filler tepisecek cimenler ezilecek
dengeler değişecek