ısparta da doğum için hangi hastaneyi seçmeliyim???

canciger

meleğim kollarımda
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
363
2
46
38
Isparta
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.34 haftalık hamileyim.Isparta nın yabancısıyım.şimdiye kadar kontroller için doğum evine gittim ama doğum için kararsızım.özel hastane mi yoksa doğum evi mi,bana yardımcı olabilir misiniz

yaaaa yok mu ısparta dan hiç kimse??

merhaba canciğer ben Ispartalıyım fakat şuan Sakaryada yaşıyorum ancak Ispartada genellikle özel hastanede doğum yapıyorlar iki hafta önce bir tanıdığımız özel ısparta hastanesinde normal doğum yaptı ve çokta memnun kaldı. birçok yakınım orada doğum yaptı ve genellikle memnunlar ücretide sakaryaya göre oldukça uygun geldi bana. Birde kuzenim hamile oda şifa hastanesine gidiyor şimdilik memnun yalnız bir arkadaş şifa hastanesinden çiğdem hanımla ilgili olumsuz yorumda bulunmuş karar yinede senin ama ben özel ısparta hastanesine gidip bir görmeni tavsiye ederim.

Bende ıspartada oturuyorum.Özel ısparta hastanesinde doğum yaptım.Memnun kaldım ama şifa hastanesinin odaları daha iyi.Her iki hastaneyide bir gör sonra karar ver derim...

teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için,kusura bakmayın geç gördüm yazdıklarınızı.bana da iki kişi şifa hastanesini tavsiye etti.orda fatma hanım var ona muayene oldum memnunum bakalım,güler yüzlü bi doktor,nasip olursa doğum için oraya karar verdik.

bende ıspartaya yeni taşindim ve kadın doğum doktoru arıyorum çigdem topa gittim sizce nasıl bilgisi olan varmı?

bende ıspartaya yeni taşindim ve kadın doğum doktoru arıyorum çigdem topa gittim sizce nasıl bilgisi olan varmı?

onun hakkında iyi şeyler söylemiyor bazı arkadaşlar.Ben fatma hanıma muayene oldum ve doğumu da o yaptırdı gayet memnun kaldım.tavsiye ederim

özel ısparta hastanesi mehmet karcı ya gitmeyin arkadaşlar ben hiç memnun kalmadım.ama hastane açısından yorum yapamıcam..şimdi davraz yaşam hastanesi hülya hanıma randevu aldım yarın ona gidicem bakalım

Ben ilk dogumda okan hocaya gityim tip fakultesinde simdi gene ona gidiyorum ama illa ozelfiyosaniz ummuhan hanim oneriyolar

Doğumunuzu Okan Hoca mı yaptırdı? normal doğum muydu? Ücret aldı mı?
Bi de sorunlu bi gebelik miydi? Çok soru sordum ama bu soruların fazlası bile var bende,sıkmamak için sormadım:)

Doğumunuzu Okan Hoca mı yaptırdı? normal doğum muydu? Ücret aldı mı?
Bi de sorunlu bi gebelik miydi? Çok soru sordum ama bu soruların fazlası bile var bende,sıkmamak için sormadım:)

ben özel ısparta hastanesinde hakan hocaya gidiyorum ama şimdiye kadar ücreti sormadım hep normal doğuma yönlendiriyor bende normal istiyorum ama acaba ücret hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…