- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
teşekkür ederim ben bu tarifi bir lokantada yemiştim o kadar lezzetliydiki sunum farklıydı patates ile ıspanak bir tarafta idi balıklar tabağın bir tarafındaydı . denerseniz lezzetini bildirin muhakkakPatates püresiyle balık şahane oluyor ama ıspanaklı hiç denememiştim sizin sayenizde deneyeceğim inşAllah yarışmada başarılar dilerim ellerinize sağlık.
Kakao senin sürprizlerine bayılıyorumYine dayanamadın değil mi
Ellerine sağlık canım şahane olmuşSunuma bayıldım
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok iyi yapmışsın canım,emeğine sağlıkdayanamadım nevrestem kışın haftada 2 kere balık yiyoruz cuma akşamı yapmışken resimleyeyim dedim Teşekkür ederim.
teşekkürlerr dene kolay bir tarif..Ellerine sağlık,denemek lazım bu tarifi,alabalıkta güzel seçim olmuş.
Auss sen beğenincede ayrı bi şımarıyom valla
Çok güzel ya , aus bunu beğendi
Ellerine , emeğine sağlık , başarılar dilerim kakao .
Teşekkür ederim emin olun lezzetli bir tarif.Görüntü harika eminim tadı ondan daha harika dir ellerine sağlık.
Sağol jooker bende bunu bir balık lokantasında yemiştim. o kadar hoşuma gitmiştiki o balığa konulan susam ve bal nasıl yani demiştim.. araştırınca bu kategoride olunca yapıp ekledim.. ve evet etliside olur hatta tavuklusuda iyiki ekledin bu tarif ette hiç aklıma gelmezdi.. ellerine sağlık. galiba etde marine oluyor.???Kakao sunumu çok beğendim çünkü bunun balık yerine etlisini ben de yapıyorum. :) gözüme çok hitap etti, bak benimkini de resme ekliyorum.et yerine balık fikri de hoş olmuş. :)
Başarılar dilerim.
Evet canım bonfile marine edilmezse 1-2 gün, kötü oluyor. Zeytinyağ çok az sarımsak ve baharatta yatırıp bekletiyorum. Sen de balık yerine et koyup dene. :) ben de balıkla denerim diyeceğim ama kocam evde balık kokusu sevmiyor. Aşağıdaki balıkçılara iniyoruz.Sağol jooker bende bunu bir balık lokantasında yemiştim. o kadar hoşuma gitmiştiki o balığa konulan susam ve bal nasıl yani demiştim.. araştırınca bu kategoride olunca yapıp ekledim.. ve evet etliside olur hatta tavuklusuda iyiki ekledin bu tarif ette hiç aklıma gelmezdi.. ellerine sağlık. galiba etde marine oluyor.???
kesinlikle denerim marine olunca hem balığa hem tavuğa ,hem ete lezzet katıyor ve yumuşacık yapıyor.. kokusu çekilmez balığın ben de yapınca genelde balkonda yapıyorum daha çok hamsiyi o baya kötü kokuyorEvet canım bonfile marine edilmezse 1-2 gün, kötü oluyor. Zeytinyağ çok az sarımsak ve baharatta yatırıp bekletiyorum. Sen de balık yerine et koyup dene. :) ben de balıkla denerim diyeceğim ama kocam evde balık kokusu sevmiyor. Aşağıdaki balıkçılara iniyoruz.Eskiden çok yapıyordum bazen bolken buzluğa atıyordum. Evin yakınına balıkçı gelince kokusuna değmez oldu.
dur canım kendimi bi pataklayayım da geleyimYaa!!! Yaaa yarışma hevesim kaçtı, ilk üç hayallerim bu tarifle puuuff oldu havalara uçtu
Ellerine sağlık canım harika gorunuyor
dur canım kendimi bi pataklayayım da geleyimben masumum bu tarif suçlu şaka bir yana biliyosun bu işler şans be gülümm..daha isabel gelecek tarifini ekleyecek..sen bide o hatunu gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?