Sivilceli Ciltler isotrexsın+sivex

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.489
598
arkadaşlar ben bu ilaçları kullanıyorum 3 haftadır.yavaş da olsa etkili ama sivilce çıkartıyo çok dğeil ama her hafta 2 tane çıkıyo ve geçmesi de 2 hafta sürüyo uzun zaman alıyo yani bu ilaçlardan mıdır sivilceler?Uzun süre kullandığımda işe yarar mı ve zamanla sivilce çıkması durur mu kullananlar fikir verirse sevinirim

Bende isotrexsıni kullanıyodum şimdi doktor göğsümdeki beyaz noktacıklar için sivex yazdı internette araştırdım hep sivilce için kullanılmış benim sorunumla bi alakası yok gibi.Sizin bi bilginiz varmı sivex tam olarak ne için kullanılıyo ?
Bana doktor isotrexsıni 6 ay kullanacaksın dedi ama herkese farklı etki yapar

isotrexin kullanmanı tavsiye etmem hayatımda gördüğüm en iğrenç jelmidir ne zımbırtıysa yüzümü mahvetti hayatımda böyle bir şey görmedim. yüzüm nerdeyse 1 ay kendine gelmedi sadece 3-4 gün kullandığım halde yüzüne güneş kremi yağsız ürün kullanmassan yüzün tahriş olur. zaaten yüzü soymaya başlıyor garip bişey oluyor. sana tavsiyem başka doktora çık ve bu şeyi kullanma :26:

Herkeste farklı etki yapıyo olabilir bazıları çok iyi yorum yapmış bazıları birşeye yaramadığını söylüyo.Şimdi nasıl yüzünün durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…