bendede tek tük çıkıyo doktor bu ilacı verdi bana. ama bi gün bigün sürme dedi. ve dışarı çıkarken yağsız güneş kremi sür yüzüne dedi, yağlı güneş kremi sivilce yapıyomuş.
ben gece yatmadan önce temizlediğim cildime sürüyom sabah uyanınca yıkıyorum. bana iyi geldi. ha bide doktor 1-2 ay kullanıp kenara atma. 1 sene kullan dedi.
kızlar ilacı kullanmadan önceki ve sonraki resimlerimi ekliyorum ilk resimler tedaviye ilk basladığmdaki görüntülerim bes ay oldu.
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
sonrası
resimleri böyle ekleyebildim kusura bakmassınız umarım .
bende kullanıyorum ama yüzüm pul pul oldu yaa soyuluyo her taraf bide cok kurudu.
bepanthene krem kullanıyorum ben. mesela geceden isotrexini sürüp yattıysam sabah yüzümü yıkayıp bepanthene krem sürüyom. pul pul olmuyo.
canım ilk zamanlar benimde öyleydi ilk aylar hemde o zamanlar calısmaya basladgm dönemlerdi yüzüme ne makyaj yapabiliodum ne krem. bi de güneş koruma fakt. krem sürüodum bembeyaz bir suratla geziodum ama sabrettim .simdi yüzüm pul pul olmuyor aynı ilacları kullanmama ragmen bence bırakma sivilce uzun süreli bi tedavi istyor bir ay iki ay bunlar cok kısa dönemler. saclarını düşün uzatmak istedignde ne kadar bekliyosun sabır gerektrio dmi.
slm kizlar
benim yuzumu kipkirmizi yapiyor bu ilac resmen surdugum bolgeler yanmis gibi cok fena durumdalar her goren yuzune ne oldu diyor ve de ekliyor senin krem kullanmana bile gerek yoktu eskiden su an cok daha fena olmus diyolar bilemedim ben hala devamm ediyorum ilk zamanlarda boyle oluyomus sonra geciyomus diyorum ama kafam da karisik ???
benim yüzüm o kadar kırmızı diil. hatta hic kırmızı diil :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?