• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Isotrexin ve Cleocin T kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kısslar ben bu başlıı açalı 6 aya yakın oluyo. Şu şekilde kullandım: Sabah uyandıımda yüzümü neutrogena deep clean yüz yıkama jeliyle yıkadım yüzümü kurulayıp, sivilceli bölgelere cleocin t sürdüm, 20dk bekledim ve üstüne yine neutrogena nemlendiricimi sürdüm. akşam yatmadan yine yüzümü yıkadım yine cleocin, 20dk, sora nemlendirici, uyumadan öncede isotrexini göz çevresi hariç tüm yüzüme sürdüm. Sabah uyandığımda yıkadım ve böyle devam ettim. Dürüst olmak gerekirse isotrexini düzenli kullanmadım ama cleocin t yi kullandım. 10 gün sora sivilcelerim geçmiştihihoyyyt, hala ikisinide ara ara kullanmaktayım. Çok memnunum. sivilce çıkmaya başladığı an cleocin t yi sürmek çok işe yarıyo. Bu arada isotrexin de hem sivilcelenmeye karşıymış hemde yüzde kırışık vs. yaşlanma belirtilerini engelliyo ve azaltıyomuş yani çok faydalı. İki üründe renksiz olmasıda ayrıca mutluluk sebebim.:sm_cool: Cleocin t aynı herhangi bi tonik gibi. Isotrexin de sonuçta jel diye sürülmek istenmeyebilir ama yinede bi benzamycin gibi rengi yok. Evli arkadaşlar mesela özellikle cleocin t yi gayet rahat kullanabilirler, kocanızda hergün cildinize iltifat edip dururkaydirigubbakcemile5:asigim:

canım acaba bütün yüzüne mi sürüyosun ısotrexını yoksa sadece sivilceli bölgeye mi?

papatya cleocin topikal solüsyünu kremden yarım saat önce tüzüne bastırmadan ve hafif sür yarım saat geçtikten sonra kullanacağın kremi sür yüzünü temizlemene gerek yok üstüne kullan bende kullanıyorum faydasını gördüm inşallah sende görürsün hoşçakal

ya ben ımexle sıvex kullanıorum 3 hafta oldu hala tık yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm: acaba bende bu ılaclaramı gecmelıyım yardım edın:çok üzgünüm:

ben 2 sene önce roaccutane kullandım ve krater halini alan yüzümü bebek cildine çevirdi. ama kullandıktan 1 sene sonra ufak ufak sivilceler yine boy gösterince tekrar roaccutane umuduyla doktora gittim, ama roaccutane kullanacak kadar ağır olmadığı için isotrexin verdi. isotrexin düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir,ilk günlerde sivilce çıkartır doğrudur. cildi de tahriş eder. sivilce yoğunsa her gece, az ise gün aşırı sürülmesi gerekir. cilt temizlendikten sonra sürülür, nemlendirici kullanılacaksa istorexinin üzerine uygulanır ama 5 dakika falan beklenmesi gerekir ki cilt ilacı emsin, nemlendiriciyle karışmasın. bir de isotrexin vs kullananlar mutlaka güneş koruyucu sürsün kış mevisiminde bile.

önce cleocin-t kullandım üstüne isotrexin kullandım ama 5 dk ara ile gayette memnun kaldım şimdi sadece izler var onların geçmesini bekliyorum burdan doktoruma çok tsk ediyorum bu ilaçlar için :)

bn de ısotrexine başlayalı 2 hafta oluyo aktif sivilcelerimi söndürdü 1 2 tane felan kaldı zaten yanaklarımda vardı sadece normalde yüzüm çok güzeldir ama yanaklarımda çıkmasına hiç anlam veremiyordum ..doktor yüzümün hertarafına sürmemi agız ve göz çevresi hariç önerdi ve bende sivilce çıkartmadı daha fazla ve bu isotrexini kullanırken tonik kullanamıyotavsiye etmem kızlar .. çok yakıyo alkolsüz olsa bile..nemlendiricide arada bi sürerim geceleri şimdi cildim düzelmeye başladı bi iki kırmızılık kaldı onlarda 1 ay dolunca geçer umuyorum..çok güzel bi jel tavisye ederim kızlar..

ben de isotrexin ve sivex losyon kullanyrm 1aydır hiç büyük sivlcem çıkmıyo artık arada fısırtılar oluyo ama gçer onlar da bu gidişle

bende bugun dr tavsiyesiyle basladim isotrexin kullanmaya cogu arkads olumlu sonuc almis darisi basima

Kızlar ısotrexsin jel sürüldükten 15-20 dk sonra ciltten yıkanması temzilenmesi gerekiyor.ısaotrexini sürüp sabaha kadar bekletilmemesi gerek.bana dr öle demişti.tretin de çok güzel 1 hafta içinde deri soyulup soyulup pırıl pırıl bir deri yerine geliyorrr.ımex kremde sivilceleri güzel kurutuyorr ayrıca ımexin sabunuda güzel.

bugün doktora gittim yüzüm için Cleocin T,benzamycin,Azax verdi kullananlar yararını gördümü yazarmısınız rica etsem.
aslında benim sivilce şikayetim yok önceden kalma sivilce izlerim var ve kullandıgım kozmetik ürünlerinden dolayı lekelenmeler oluştu çanlı degil.bu şikayetle gittim ve bunları verdi bakalım yarar saglıcakmı.ayrıca uzun sürelimi kullandınız hemen faryda etmezmi

bugün doktora gittim yüzüm için Cleocin T,benzamycin,Azax verdi kullananlar yararını gördümü yazarmısınız rica etsem.
aslında benim sivilce şikayetim yok önceden kalma sivilce izlerim var ve kullandıgım kozmetik ürünlerinden dolayı lekelenmeler oluştu çanlı degil.bu şikayetle gittim ve bunları verdi bakalım yarar saglıcakmı.ayrıca uzun sürelimi kullandınız hemen faryda etmezmi

Selam nazlıhilal, ben bu konuyu daha yeni okuduğum için ancak soru sorabiliyorum aslında bir ay olmuş. Belki kullandığın ilaçların sonuçlarını yazabilirsin. Aslında benim için o kadar iyi olur ki:utangac: Azax ı ilk defa duydum. Benim yüzümde çukurcuk şeklinde eski izlerim var. İlaçla bu tür izlerin iyileşip iyileşmediğini merak ettim doğrusu.Ben de geçen hafta doktora gittim bana isotrexin, aksil 5 ve nadixa krem verdi. Yüzümde tek tük sivilceler, yeni izler ve eski izler var. Senin önceden kalma izlerin nasıldı şu an ne durumdalar bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler.

kızlar cleocin T lekeler için değil dimi sadece aktif sivilce üzerine sürülüyo sanırım

kızlar doktora bugün gittim bana isotrexin jel yazdı ama burda yazılanları okudum tam anlamıyla nasıl uygulanacagını anlmadım bilgi verirseniz ii olur

arkaaslar çok acil yardımınz gerek
doktor bana ısotrexin in soyma fln yapablceğini sööledi
ilk hafta hiç bi soyulma fln olmadı
şuanda sürüp sabah yıkadım yüzüm kıpkırıydı we çok yanıyodu
acaba ilaç yan etki mi yaptı yoksa olması gereken mi bu????

Back
X