Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkdşlr cildiyye gittim doktr ısotrexin jel verdi gece sürüp 3 saat bekletip sonra yıkıorum ama bi türlü çıkmıo kabuk şeklindi kalıo nasıl kullancaz acaba
slm kızlar bende ısotrexin kullnıyorum. 1 hafta oldu kullanalı, sabh kaltığımda soyulma oluyor cildimde yağlı neyapmalıyım sizce?nemlendirici falan kullansam sivilcelerim çoğalırmı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum....
arkdşlr cildiyye gittim doktr ısotrexin jel verdi gece sürüp 3 saat bekletip sonra yıkıorum ama bi türlü çıkmıo kabuk şeklindi kalıo nasıl kullancaz acaba
aynısı bende oldu ama daha doktora gıtmedim sence gitmeyeyim mi krem iz bırakıyor demişin peki hiç birsey yapmasam gecicek mi ??arkadaşlar ben başıma geleni anlatayım ki diğer arkadaşlara fikir olsun...
Ben doktorumu dinlemedim ve ne kadar erken başlarsam o kadar iyi diye başladım isotrexin'e..
Pazartesi günü gtmştm doktora çarşamba günü sivilcelerim söndü.. Ama perşembe sabahı uyandığımda yüzümü çok zor arındırdım isotrexinden ve aynaya baktığımda yüzümün kıpkırmızı olduğunu ve yandığını hissettim... çok kötü durumdaydı yüzüm yanık gibi olmuştu resmen.. Kremi kullanmayı bırakmama rağmen ertesi gün kızarıklık aynen duruyodu, korktum tekrar gttm cuma günü doktoruma..bu ilaç yapabiliyor böyle şeyler dedi ve locoid lipokrem verdi.. O gün akşam etkisini gösterdi.. Bugün pazar hafif bi kızarıklık kaldı,bir de sivilce izlerim... Hiç bişey yapmasaydım,o kremi kullanmasaydım sivilcelerim çoktaaan geçmiş,izleri bile gtmiş olacaktı.. Doktora gttiğime çok pişman oldum!!!
![]()
aynısı bende oldu ama daha doktora gıtmedim sence gitmeyeyim mi krem iz bırakıyor demişin peki hiç birsey yapmasam gecicek mi ??( ben eski cildimi özledim