clindoxly ve ısotrexin i beraber kullanan arkadaşlar ikiside çok tahriş ediyo bir arada nasıl kullanıyosunuz?
birde arkadaşlar ıstrexin kullananlar güneş kremi kullansın demişsiniz kışında gerekirmi acaba fondotende sürüyorum zaten bide onu sürersem cildim iyice bozulacak
Arkadaşlar benimde sivilce problemim vardı doktora gittim ISOTREXIN jel yazdı bunu hergün yatarken sürüp 3 ay boyunca kullanmamı söyledi şuan 1. ay Bitmek üzere vede sivilcelerim gitti ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
bana da isotrexin ve clinsoxyl i bir arada verdi yanında da imex sabun. clindoxyl akşam isotrexin sabah kullanılcak dedi. isotrexini nasıl kullanıcam bilmiyorum problemli bölgelere uygula dedi peki uyguladıktan sonra ne kadar beklemesi gerekiyo ne zaman yıkıyım yüzümü? fikri olan var mı acaba???
bende yıllar önce bu ilacı kullanmıştım yüzüm pul pul soyulmuştu okula gittiğim için bırakmıştım.zaten takıntılıyım soyulması sinir etmişti ve her sivilce ilacı gibi bırakmıştım. pazartesi günü gittiğim dr. acnegen ' e başlamamı söylledim o ve onun türü ilaçlardan hep çekindim,çok ağır yan etkilerinden dolayı.babam korktu yok başlama dedi bugün başka dr.a götürdü.yüzümü görünce o kadar ağır ilaç kullanmana gerek yok yüzün kötü değil dedi ve yıllar önce kullandığın tetradox,isotrexin ve clindoxyl verdi. isot.akşam diğeri gündüz. hı bir de 3 ay kullanmamı söyledi.inşallah sabredecem ve 3 ay kullanacam ve inşallah hepimiz faydasını görürüz
bende ısotrexin kullandım arkadaşım.ama doktor bu ilacı hergün değilde gün aşırı kullanmamı söyledi.yani bir gece ısotrexin diğer gece diğer ilacı kullandım.seninki de öledir büyük ihtimal.bi gecede 2 ilacı sürmeyeceksin.birini bu gece diğerini yarın gece süreceksin.çünkü ısotrexin yüzü çok tahriş edebilir hergün sürersen.
Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?