Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medicalpark goztepe ıstanbul
mehtap yazıcıoglu seker gıbı bır dr
Antalya Atatürk Devlet hastanesi Dr.AKİF KÖSEKAHYAOĞLU teşhisleri çok iyi ben bebeğimi kaybettim ona inanmadım profesöre gittik onun göremediğini akif bey 17 haftalıkken bildi ama biz 22 haftaya kadar bekledik profesör yüzünden gerçekten haklıymış şimdi 37 gündür yok bebişim
istanbul nişantaşı JİNOP:SEZAİ ŞAHMAY
adapazarı adatıp: SADIK AKBIYIKLI
sadık akbıyıklı benım yıllar once cocugumun olmesıne neden olan bır dr.dur onu asla kımseye tavsıye etmem cocugum dogdu 11 ay sonra oldu onun yuzunden yanlıs tetkık ve teshısı yuzunden yoksa kurtulabılırdı bunu dıger tum dr.lar onayladı hatta bır dr. tazmınat davası ac mahkemende olacagım dedı. yapamadım zaten benım acım bana yetıyordu yapmadım sız yınede bana bakmayın derım ama ben bunu yasadım yanı her doktor jerkese yaramıyor belkı bana oyle geldı ama bılmıyorum ıste bu cocuk oyuncagı deıl bır can 9 ay tasıyıp acısını cekıp kendınden bırseyler verıp hatta vucudundan cok sey kaybedıp dunyaya bır can getırdıgınde sevıncını yasayamadan onu tekrar baska bır dunyaya ugurlamak bunu yasayan bılır sevgıyle kalın......
mehtapcım merhaba:)
sana bir kaç sorum olacak, aslında özelden yazmak istedim ama beceremedim.
ben pendik kaynarcada bır hastaneye bır kaç sefer gıttım ama çokta ümit verici gelmedi bana. hsg leri iki aydır bozuk olduğu için çektiremiyorum. şimdi dr değiştirmek istiyorum canım. sen medical parka gidince çok sıra bekliyormusun? orda hsg çektirdinmi? çektirdiysen fiyat? fisfisfis ımmm daha ne sorsam. işte gittiğin andan itiraben bi yazarsan bende ona gore medıcal park göztepeye geçmeyi düşünüyorum çünkü. şimdiden teşekkürederim...(yanlız bende hamıle kalamama durumu var):enbuyukkk:
ah arkadaşım bende yana yakıla arıyorum konyada ki doktorları ama yok...senin bildiğin yokmu..ali sami gürbüz diyolar..