• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsminiz Telefonunuzda Hareketli (gif.) Resim Olsun! (Tüm Marka ve Modeller İçin!)

walla süperdi sewgilimle adımı yaptım ekrana koydum eminim çok beğenecek süper bişeydi canım sağol

cok tesekkurler yaaa telefonuma atmasını bılmıyorum ama atanı bulurum artık...

bayıldım tek kelimeyle muhteşem oldu şimdi ekranıma bakmaya doyamıyorum desem yeridir herkes kıskancak :)

Zeppcim ya ben yaptım ama telefonaaktarınca hareketli olmadı yalnızca resim gibi oldu yardımcı olursan sevinirim:sm_cool:

muhteşemsin zep ben sayfayı yer imlerine ekledim istediğim zaman değiştirim diye sen çok yaşa emi..

Zeppcim ben yaptıklarımı bilgisayarıma atmak istiyorum resmi farklı kaydete basıyorum resim kaydediliyor ama hareketsiz oluyor neden acaba hareketli nasıl kaydedebilirim cevaplarsan sevinirim

Zeppcim ben yaptıklarımı bilgisayarıma atmak istiyorum resmi farklı kaydete basıyorum resim kaydediliyor ama hareketsiz oluyor neden acaba hareketli nasıl kaydedebilirim cevaplarsan sevinirim

dogru yapiyorsunuz
CADIARZU gif seklinde kaydettiginize eminsiniz degil mi ?

resmi açtığınız programdan kaynaklanıyor

resme sağ tıklayıp "birlikte aç" tan internet exploreyi seçerseniz resmi hareketli görürsünüz

Back