• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsminiz Telefonunuzda Hareketli (gif.) Resim Olsun! (Tüm Marka ve Modeller İçin!)

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Arkadaşlar çok güzel bir site tüm marka ve model telefonlara uyumlu gif resimler var. Tek yapmanız gereken beğendiğiniz resmin üzerine tıklayarak telefonunuzun marka ve modeli seçmek gerisi size kalıyor...yerimseniben

Not:Begeniler icin lutfen rep veya tesekkur butonlarini kullanalim yerimseniben

Ornek :
preview[1].gif
preview.gif

Bunlar vb. 25 den fazla duvar kagidi sizleri bekliyor. Kolay gelsin .yerimseniben

TIKLA şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Zep çok Güzellerde Peki Bunu Cep Telefonuna Nasil Gonderecegimmm

oncelikle pc ye kaydedeceksin (resmin uzerine gel ,sag tikla ''farkli kaydet ''de ve istedigin yere kaydet )
ondan sonra cep telefonuna kaydedeceksin ...memory card na veya cep telefonunun kendi hafizasinada olabilir ...
Adaptor veya baglanti kablosuyla atacaksin cap telefonuna yani yerimseniben

zepp çok beğendim emeğine sağlık canım....................

Arkadaşlar çok güzel bir site tüm marka ve model telefonlara uyumlu gif resimler var. Tek yapmanız gereken beğendiğiniz resmin üzerine tıklayarak telefonunuzun marka ve modeli seçmek gerisi size kalıyor...yerimseniben

Not:Begeniler icin lutfen rep veya tesekkur butonlarini kullanalim yerimseniben

Ornek :
matrix240x320kkdk5.gif

emo240x320kkhz3.gif

Bunlar vb. 25 den fazla duvar kagidi sizleri bekliyor. Kolay gelsin .yerimseniben

TIKLA şutarafagitti

çoooooooooooooooooooooooooooooooooook sağol canm ya beni ne kadar mutlu ettin bir bilsenŞenizgerçekten çok mutlu oldum yippuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lepi:çooooook sağol canım benimŞeniz

canım ben daha önce yapmıştım çok güzel ama duvar kağıdı yapınca hareket etmiyorr:(

benimki sony erıcson
süper hareket ediolar kociş şaşırdı nası yaptın bu nu dio
ha ha deli bilse teknoloji gelişmiş:)))9

ayyy bu muhteşem bir şey ya çok harika kendimede yaptım eşime de yaptım çok hoş ya canımsın zeppimm benim.....
:utangac:
:hooray:ZEPP:hooray:a.s.
:utangac:
:enbuyukkk:

Çok süperr saol zepp süpersin.....................

Bende cep telefonlarıyla ilgili hoşuma giden bir siteye rastladım,sizinle paylaşmak istedim
moboPic - make wallpapers for cell phones in seconds. Free.
bu siteye istediğiniz fotoğrafı ve ya internetten istediğiniz herhangi bir fotoğrafı yükledikten sonra cep telefonu marka ve modelini seçiyorsunuz,telefona uygun boyutlara getiriyor.sonra resmi bilgisayarınıza da yükleyebiliyorsunuz.ayrıca telefon ekranının hangi boyutlarda olduğunu da öğrenmiş oluyoruz.

zeeeppp.çok güzel oldular teşekkürler ama telefonumdada pc dede hareket etmiyooo :(((((( neden olabilir yardım lütfenn.tlf um nokia 6300

Ya bunlar harika fakat benim telefon modelim yok listede o kadar da heveslenmiştim ağlamak istiyorum sayın seyirciler:(

arkadaşım çok teşekkürler telefonuma hoşluklar kattığın için.Hatta oğlumun telefonuna da yaptık çok güzel oldu hihoyyythihoyyyt :dance: :teytey:

Back