O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.718 698 25 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zana_zana #21 A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder. D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder. N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder. Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik yapısı gösterirler. çok doğru. birebir uydu...
A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder. D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder. N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder. Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik yapısı gösterirler. çok doğru. birebir uydu...
E EU3 Ziyaretçi 3 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zana_zana #22 hiç alakası yok yahu,benim adım m ile başlıyor ama benim ticarete hayatta kafam basmaz...ruhumda yoktur ticaret işi:)
hiç alakası yok yahu,benim adım m ile başlıyor ama benim ticarete hayatta kafam basmaz...ruhumda yoktur ticaret işi:)
UzmaN Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 5.078 11 156 Kütahya 8 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zana_zana #23 http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/3266-cok-ilginc-bi-bakin.html