- 29 Ekim 2023
- 73
- 57
- 8
- 19
- Konu Sahibi c1nnamongurl
-
Evetvalla bir iki sene önceye kadar dava açmadan e devlet üzerinden değiştiriliyordu keske değerlendirseydiniz.
Evet sansiniz var birde isminizi kim koymus neyi düşünmüş komikse hangi anne baba cocuguna bunu yaparBirçok hukuk bürosunun websitesini gezdim.Çoğu avukatsız değiştirmek çok zor kabul edilemez vs diyor.Benim ismim gülünç,dine aykırı vs değil.Ama ben bu isimle yaşarken çok zor şeyler geçirdim.Şu an yakın çevrem bana başka bir isimle hitap ediyor ama okul/iş gibi yerlerde kimliğimdeki ismim kullanılıyor ve bu beni rahatsız ediyor.Değiştirmek isteme sebebim bu aslında.Sizce şansım var mı dilekçe vs ile dava kazanmak konusunda?Böyle bir deneyimi olan,yol gösterebilecek birileri var mı ?
zaten gecici süreliğine verilen bir haktı. herkesin ismini o kadar kolay bir sekilde istediği zaman değiştirmesi de sorun oluyor maalesefEvetNeden kaldırıldığını anlamadım
Sicil kaydiniz temizse zaten zor degildir değiştirmekBirçok hukuk bürosunun websitesini gezdim.Çoğu avukatsız değiştirmek çok zor kabul edilemez vs diyor.Benim ismim gülünç,dine aykırı vs değil.Ama ben bu isimle yaşarken çok zor şeyler geçirdim.Şu an yakın çevrem bana başka bir isimle hitap ediyor ama okul/iş gibi yerlerde kimliğimdeki ismim kullanılıyor ve bu beni rahatsız ediyor.Değiştirmek isteme sebebim bu aslında.Sizce şansım var mı dilekçe vs ile dava kazanmak konusunda?Böyle bir deneyimi olan,yol gösterebilecek birileri var mı ?
Hayır ismim komik değil hatta güzel bir isim.Ama dediğim durum var bu isim çocukluk travmalarımı hatırlatıyor ve benimseyemiyorum.Babam koymuş bu aradaEvet sansiniz var birde isminizi kim koymus neyi düşünmüş komikse hangi anne baba cocuguna bunu yapar
evet temiz,ama hangi yolla yapacağımdan emin değilimSicil kaydiniz temizse zaten zor degildir değiştirmek
evet temiz sicil kaydımSicil kaydınız temizse değiştirmek zor değil diye biliyorum
Tamamen değiştirdi mi? Harf vs mi ekletti ? Ve gerekçeleri neydi ? Cevaplarsanız sevinirimBenim arkadaşım değiştirmişti avukat falan tutmadı. Gitti değiştirdi geldi.
Anladim bu yuzden hamileyim ve çocuklarıma iki isim vericem hangisini kullanmak isterlerse hayatında onu kullansinlar ismini sevememene üzüldümHayır ismim komik değil hatta güzel bir isim.Ama dediğim durum var bu isim çocukluk travmalarımı hatırlatıyor ve benimseyemiyorum.Babam koymuş bu arada
Çok düşüncelisin umarım her şey güzel olur sizler içinAnladim bu yuzden hamileyim ve çocuklarıma iki isim vericem hangisini kullanmak isterlerse hayatında onu kullansinlar ismini sevememene üzüldüm
dede nine ismi değil aslında ya,ama evet onlarla uğraşanlar da varCocuklara nine dedelerinin ismini verirseniz bu cocuklarda zamani geldiginde bunlarla ugrasir iste.
hayırKezban mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?