Ismi azam duası ile kimler mucize yaşamak istiyor 🤲🙋‍♀️

Lioo

Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
2.378
2.066
22
Merhaba güzel kadınlar. Her türlü dilek için ismi azam duasını duydum araştırdım. Çok güçlü ve tesirli bir duaymış. Her türlü hayırlı dilek için yapiliyor. Yorumlarda nerdeyse herkes fayda bulmuş. Bebek bekleyen olsun sağlık maddi sıkıntı. Aile huzuru. Daha once denediniz mi
Yada benimle birlikte denemek isteyen var mı. Ben denedim 1 kere çok inanarak okudum çok şükür oldu şimdi yine başka bir dilek için yapicam. Kimler bana eşlik edecek.

Kimse yok mu 😒

Olur kuzum okuyalım. Sen hangisini okuyorsun ben daha önce hiç okumadım
Bak altta yazan dua resimdeki.
günün her hangi saati. Önce abdest alıp 2 rekat namaz kiliyorsun. Oturuyorsun namazligin üstünde. 111 defa bu duayi okuyorsun. Ama şöyle. 1 dua 1 dilek 1 dua 1 dilek şeklinde. Dileginde ayni dilek olsun sozleri bile. Ben o yuzden yazdim Önce dilegimi her sefer onu okudum. Mesela Önce bu ismi azam duasını okuyorsun ardından. Atıyorum... Rabbim bana hayırlı ise bir ay yüzlu sağlıklı bir evlat nasip eyle. Sonra yine ismi azam duası Sonra yine Rabbim bana hayırlı ise bir ay yüzlu sağlıklı bir evlat nasip eyle. Şeklinde boyle boyle 111 defa yapiyorsun. Ama ne az ne fazla çok güçlü dua. Ben o yuzden ( toplu dua ve zikirmatik ) diye uygulama var ona yazdim duayi ve dilegimi okuyorum basiyorum tuşa onuda 111 defaya sazlayan bak foto ekliyorum boyle ustunu çizdigimde dilegim. Hem dilegin ayni olmasi sozleri dahi hemde hızlı olmak amaçli. Ve dediğim gibi hayırlısını dilemeyi unutma. Tik tok you tube den de çok araştırdım çogu kişi fayda bulmuş. Ve çok acil bir Duan varsada abdest alıp namaz kilmadan 11 defa okuman gerekiyor yukardaki dediğim gibi 1 dua 1 dilek şeklinde. Anlamadigin şey varsa sorabilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_20241028-203536_TikTok.jpg
    Screenshot_20241028-203536_TikTok.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20241107-172041_Gallery.jpg
    Screenshot_20241107-172041_Gallery.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 7
Adetim bitsin bende başlayayım ,teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Allahım ibadetlerimizi Dualarımızı kabul etsin.

Merhaba güzel kadınlar. Her türlü dilek için ismi azam duasını duydum araştırdım. Çok güçlü ve tesirli bir duaymış. Her türlü hayırlı dilek için yapiliyor. Yorumlarda nerdeyse herkes fayda bulmuş. Bebek bekleyen olsun sağlık maddi sıkıntı. Aile huzuru. Daha once denediniz mi
Yada benimle birlikte denemek isteyen var mı. Ben denedim 1 kere çok inanarak okudum çok şükür oldu şimdi yine başka bir dilek için yapicam. Kimler bana eşlik edecek.
Okuduğunuz ismi Azam hangisi

Adetim bitsin bende başlayayım ,teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Allahım ibadetlerimizi Dualarımızı kabul etsin.
Amin inşallah. Bak duayi ekliyorum. Uzun değil

Eklentiler

66,1 KB · Görüntüleme: 5

Eklentiler

66,1 KB · Görüntüleme: 4
X