Ismi azam duası ile kimler mucize yaşamak istiyor 🤲🙋‍♀️

Duanız kabul oldu mu

Daha yeni yeni oldu. O zamanlar hayırlısı değilmiş demekki.
Merhaba lioo . bu ismi azam duasını sadece 1 seferliğine bi uygulamak gerekiyor yoksa hergün dileğin olana kadar mı

Merhaba lioo . bu ismi azam duasını sadece 1 seferliğine bi uygulamak gerekiyor yoksa hergün dileğin olana kadar mı
Merhaba canım. Ben araştirmalarimda bir sayı yoktu olana kadar yapılabilir diyordu ama illa her gün değil çünkü her gün yapmak yorucu olur belkide sen yaparsın. Arasına gün salıp da okunuyormus.

Canım bende okumak isterim, bende hiç duymadım

Ama mutlaka dileğinde hayırlısı nasip olsun demeliymis bide inanarak okunmalı
Tamam canım çok teşekkür ederim müsait olunca inşallah bugün okurum olana kadar da müsait oldukça okurum rabbim hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin tez zamanda kolaylıkla

Tamam canım çok teşekkür ederim müsait olunca inşallah bugün okurum olana kadar da müsait oldukça okurum rabbim hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin tez zamanda kolaylıkla
İlk sayfalarda nasıl okunacagini detaylı yazdım. Mutlaka sayısını doğru yapmalısın diyordu ne fazla ne az

Canım bende okumak isterim, bende hiç duymadım
İnstagram dan falan araştır. You tube falan daha detaylı anlatıyor orda hocalar. İnşallah güzel oluşuna şifa olsun

Merhaba tesadüfen gördüm ve konuyu açan sen olunca dikkatimi çekti Bi bakayım dedim. Nasipse ben de deneyecegim

Çok inanarak ve teslimiyetle iki kez yaptım ikisi de kabul oldu hayırlısıyla ve kolaylıkla şükürler olsun. Rabbim herkesin kalbindekini en hayırlı yoldan ve kolaylıkla nasip etsin.

Merhaba tesadüfen gördüm ve konuyu açan sen olunca dikkatimi çekti Bi bakayım dedim. Nasipse ben de deneyecegim
Merhaba canım nasılsın. En azından bir zararı yok. Belki olur yani

Çok inanarak ve teslimiyetle iki kez yaptım ikisi de kabul oldu hayırlısıyla ve kolaylıkla şükürler olsun. Rabbim herkesin kalbindekini en hayırlı yoldan ve kolaylıkla nasip etsin.
Bunun gibi binlerce pozitif yorumları gördüm. Çok sevindim

Bunun gibi binlerce pozitif yorumları gördüm. Çok sevindim
Gerçekten çok etkili bir dua nasip olması da bambaşka bir olay, niyetlenip senelerce yapamayan var ama yapıldığında Allahın izniyle her şey güzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…