Ismi azam duası ile kimler mucize yaşamak istiyor 🤲🙋‍♀️

Amin inşallah. Ama şöyle diyordu yaptiktan sonra o dilegin gerceklestikten sonra mi baska dilek için yapicaz demişti. Hayir illa ilk dilegin gerceklestikten sonra değil ertesi günde baska dilek için tekrar yapilabilir demişti
Duanız kabul oldu mu🙏

Daha yeni yeni oldu. O zamanlar hayırlısı değilmiş demekki.
Merhaba lioo . 💙 bu ismi azam duasını sadece 1 seferliğine bi uygulamak gerekiyor yoksa hergün dileğin olana kadar mı

Merhaba lioo . 💙 bu ismi azam duasını sadece 1 seferliğine bi uygulamak gerekiyor yoksa hergün dileğin olana kadar mı
Merhaba canım. Ben araştirmalarimda bir sayı yoktu olana kadar yapılabilir diyordu ama illa her gün değil çünkü her gün yapmak yorucu olur belkide sen yaparsın. Arasına gün salıp da okunuyormus.

Merhaba güzel kadınlar. Her türlü dilek için ismi azam duasını duydum araştırdım. Çok güçlü ve tesirli bir duaymış. Her türlü hayırlı dilek için yapiliyor. Yorumlarda nerdeyse herkes fayda bulmuş. Bebek bekleyen olsun sağlık maddi sıkıntı. Aile huzuru. Daha once denediniz mi
Yada benimle birlikte denemek isteyen var mı. Ben denedim 1 kere çok inanarak okudum çok şükür oldu şimdi yine başka bir dilek için yapicam. Kimler bana eşlik edecek.
Canım bende okumak isterim, bende hiç duymadım

Ama mutlaka dileğinde hayırlısı nasip olsun demeliymis bide inanarak okunmalı
Tamam canım çok teşekkür ederim 💙 müsait olunca inşallah bugün okurum olana kadar da müsait oldukça okurum rabbim hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin tez zamanda kolaylıkla

Tamam canım çok teşekkür ederim 💙 müsait olunca inşallah bugün okurum olana kadar da müsait oldukça okurum rabbim hepimizin hakkına hayırlısını nasip etsin tez zamanda kolaylıkla
İlk sayfalarda nasıl okunacagini detaylı yazdım. Mutlaka sayısını doğru yapmalısın diyordu ne fazla ne az

Canım bende okumak isterim, bende hiç duymadım
İnstagram dan falan araştır. You tube falan daha detaylı anlatıyor orda hocalar. İnşallah güzel oluşuna şifa olsun 🤗

Merhaba güzel kadınlar. Her türlü dilek için ismi azam duasını duydum araştırdım. Çok güçlü ve tesirli bir duaymış. Her türlü hayırlı dilek için yapiliyor. Yorumlarda nerdeyse herkes fayda bulmuş. Bebek bekleyen olsun sağlık maddi sıkıntı. Aile huzuru. Daha once denediniz mi
Yada benimle birlikte denemek isteyen var mı. Ben denedim 1 kere çok inanarak okudum çok şükür oldu şimdi yine başka bir dilek için yapicam. Kimler bana eşlik edecek.
Merhaba tesadüfen gördüm ve konuyu açan sen olunca dikkatimi çekti Bi bakayım dedim. Nasipse ben de deneyecegim🤲

Çok inanarak ve teslimiyetle iki kez yaptım ikisi de kabul oldu hayırlısıyla ve kolaylıkla şükürler olsun. Rabbim herkesin kalbindekini en hayırlı yoldan ve kolaylıkla nasip etsin.

Merhaba tesadüfen gördüm ve konuyu açan sen olunca dikkatimi çekti Bi bakayım dedim. Nasipse ben de deneyecegim🤲
Merhaba canım nasılsın. En azından bir zararı yok. Belki olur yani

Çok inanarak ve teslimiyetle iki kez yaptım ikisi de kabul oldu hayırlısıyla ve kolaylıkla şükürler olsun. Rabbim herkesin kalbindekini en hayırlı yoldan ve kolaylıkla nasip etsin.
Bunun gibi binlerce pozitif yorumları gördüm. Çok sevindim

Bunun gibi binlerce pozitif yorumları gördüm. Çok sevindim
Gerçekten çok etkili bir dua nasip olması da bambaşka bir olay, niyetlenip senelerce yapamayan var ama yapıldığında Allahın izniyle her şey güzel oluyor :)

Back