İSMEK kurslarında eğitim alan arkadaşlar gelin yaptıklarımızı paylaşalımm :))

frezya_34

kimse vazgeçilmez değildr
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
838
0
39
arkadaşlar ben 5 yıldır bu kurslarda eğitim alıyorum bi çok farklı branşa gittim
ama favorim ahşap boyamaa kaydirigubbakcemile3
o yüzden ilk emekler bendennn

bunlar benim mutfağıa yaptığım takım
ekmekliğimm

şımarığımmm

damacana kabımm

bu da tepsisi takımımın

arkadaşlarr ben şimdilik bunları ekliyorumm alkisalkisalkis
yorumlarınızı ve sizlerinde paylaşımlarını bekliyorumm :1hug:
haydii kk nın tatlı bayanlarıııı gözterin hünerleriniziiiii..... :enbuyukkk:

ayy bu topic tam anneme göre :sm_cool: annem gidiyor benim bende onun yaptıklarını paylaşırıma.s.

hayırlı olsunkaydirigubbakcemile2

canım topiğin hayırlı olsun inşşş....bende seninde bildğin gibi ismek kurslarının müdavimiyim...ilk gittiğimde bukadar sarıcağını düşünmüordum..ama şimdi alıştım vazgeçemiorum..çünkü bana çok şey kattı..boş zamanlarımı değerlendirmiş oluorum ve stres atıorum...herkesede tavsiye ederim arkadaşlar...bende mefruşat,takı tasarım,dikiş,kurdela nakışı gibi bölümlere katıldım ama benide en çok saran ahşap boyama oldu..mefruşatta fena değildi çünkü ordada yaptıklarımı zevkle kullanıorum..inş ilk fırsatta koyarım resimlerini canım...a.s.:enbuyukkk:

senin yaptıklarına hayranım zaten bizi o güzel ürünlerden mahrum bırakma :enbuyukkk:

canım ellerine sağlık hepside çok güzeller. keşke bende böle şeyler yapabilseydim gururla koyardım valla ama nerdee benim 1 düz bi tersten başka bi becerim yok malesef

canım ya yaptıgın şeyler çok müthiş olmuş.cok begendim.bu malzemeler nerde bulunuyorki? yapması zormu? buda bi beceri ister.ellerine saglık.

bugün ilk paylaşım benden gelsin arkadaşlarr kaydirigubbakcemile5
buda benim 2 yıl önce kursta yaptığım ve çok severek kullandığım pikem
youmlarınızı ve sizlerinde paylaşımlarını bekliyorumm kızlarrr :enbuyukkk:

frezya ellerine kolarına sağlık çok hoş şeyler çalışmısın canım iyi günlerde kullan
senayda piken harika görünüyor ellerine sağlık canım süperrr
güzel günlerde kullan canım

frezya ellerine kolarına sağlık çok hoş şeyler çalışmısın canım iyi günlerde kullan
senayda piken harika görünüyor ellerine sağlık canım süperrr
güzel günlerde kullan canım

tşk ederim arkadaşım senin kadar başarılı olamasamda kendi çapımda bişiler yapıorum işte..:1hug:

arkadaşlarrr eklemeyee devammm kaydirigubbakcemile3
bunlarda benim kurdela nakışı salon takımımm
aslında pek beğenmiyorum ama yasakkelime
sizlerle paylaşmak istedimm
tabi ben bekar olduğum için henüz kullanamıyorum bunları sadece göstermek için çektim masa üstünede
idare edin artıkk

buda masa üstüne

bugünlük bunları ekliyorum arkadaşlarr
resimlerin devamıı gelecek yine :lepi::enbuyukkk:

canım benim el emeği göz nuru bunlar bence çokta güzeller...inş mutlu günlerde kullanman dileğiyle..sende biliosun bende yapmıştım kurdela nakışı salon takımı...arkadaşlara fikir olsun diye eklerim bende inş..a.s.:enbuyukkk:

ekle canım
seninkiler süperdi çok şıktı zaten :1hug:
belki bizi görürlerse diğer arkadaşlarda el emeklerini eklerler :enbuyukkk:

kimse bugün bişey eklememiş anlaşılan
hadi yine benden olsun bişeylerr.....:dilcikar:
bunlarda benim 3yıl önce mefruşat bölümünde yaptığım ve severekte kullandığım klozet takımım alkisalkisalkis

haydi arkadaşlarr yaaa
sizlerideee görelimm
ekleyin yaptıklarınızııı....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…