canım bu kursu bitirince aldığın sertifika ile iş imkanın oluyor mu , farklı bir meslekten de olsan ? kurs ne kadar sürüyor?Geçtiğimiz hafta web tasarım kursuna başladım, imkanlar kısıtlı olsa da memnunum. Web tasarım öğrenmek isteyenlere ismeki tavsiye ederim.
canım bu kursu bitirince aldığın sertifika ile iş imkanın oluyor mu , farklı bir meslekten de olsan ? kurs ne kadar sürüyor?
Kurs 190 saat, şubat ortası gibi bitecek sanırım, sertifika sınavla alınacak, dönem sonunda sınava gireceğiz, tabi iş imkanı olur lakin sertifikadan ziyade bu işi iyi öğrenmek daha etkili, sertifikaları dikkate alıyorlar mı emin değilim, henüz bu yönde bir teşebbüsüm olmadığı için, ama yine de artısı vardır:)
Eğer boş vaktiniz varsa hala bazı şubelerinde web tasarım açık görünüyor web sitesinde, aslında kayıtlar bitti ama en azından arayıp telefonla bilgi alabilirsiniz.
hmmm anladım canım ,
Peki başka bitirince ek bir meslek sahibi olabiliceğimiz kurslar hangileri ?
Örneğin ben öğrendim ki yemek kursunu bitirip sertifika alanlar aşçı çırağı olabiliyormuş..
Böyle başka hangi kurslar var acaba ?
anladım teşekkürler..hobi olarak gitmek lazım demek ki..Teoride evet meslek sahibi olunuyor lakin yaşadığımız ülkenin gerçeği maalesef ki teoriyle pek uyuşmuyor:) demek istediğim şu bu kurslara kesinlikle iş bulurum ümidi ile gitmek sizi ancak hayal kırıklığına sürükler, eğer sormak istediğiniz ismek bize iş buluyor mu ise maalesef. İş-kurla anlaşmalı kurslar var bildiğim kadarıyla onlar iş konusunda yönlendiriyor ama açıkçası içeriği hakkında çok bilgi sahibi değilim sizi de yanlış yönlendirmeyeyim.
Fakat ismekte şöyle bir avantaj var; eğer el sanatlarına yatkınsanız kendi kermeslerinde, sergilerinde bunlar satışa çıkıyor, cüzi de olsa bir kazanç elde edilmesi lazım. Düzenli devam ettiğinizde sertifikanızı alarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz, her kurs zaten teknik bilgiye yönelik bu açıdan şayet biraz şansınız da yaver giderse iş de bulursunuz:)
İstediğiniz branşa göre hafta-içi sabah/ öğlen/ akşam ya da hafta sonu öğlen/ akşam saatlerinde kurslar var, özellikle düşündüğünüz bir branş var mı?
Grafik akşam olabilir, ben web tasarım kursuna gidiyorum, 3 seçenek vardı, hafta sonu öğlen/ akşam ve hafta içi akşam. Hafta içi akşamı seçtim, 18-21 saatleri arasında, çok da verimli geçiyor, kendinize uygun bir branş bulmanızı umarım, keyif alacaksınızdır.
önümüzdeki hafta bası baslar kızlar merak edenler telas yapmayın
benimde pazar günü kursum cilt bakımına yazıldım yakın oldugu için kurs yerim bizzat gidip sordum bu pazar olmadığını haftaya baslayacağını arayacaklarını söyledi. yani bu pazartesi hayırlısı ile baslar bi gün öncesinden arıyorlar yani bana hep oyle oldu gecen dönem yemeğe gitmistm çok güzel seyler öğretiyorlar yemeğe giden çok sanslı yaptıklarınızı bide afiyetle oturup yiyorsunuz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?