İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ederim cevabın için.. evet kalem tutmayı biliyorum kızıma 62 den tavşan yapabiliyorum mesela:))
gerçekten öğrenmek istiyorum ama işte çizimim pek iyi değil sanırım.. bakarak belki çizebilirim ama öyle hayal gücümü kullanarak pek başarılı olacağımı zannetmiyorum:) bakalım bi kaç kez gidicem eğer kendimde ışık görmezsem daha başarılı olabilecek insanların yerini işgal etmek istemem.. kursum pendikte. bende sana başarılar diliyorum:)

ekimde arayacaklar beni kayıtta öyle dediler

Geçen yıl takı tasarıma gitmiştim..Evet biraz masraflı,gümüşten de boncuktan da yaptık...Kuaförlük ve cilt bakımı için ismek değilde halk eğitim merkezini tercih etmiştim ona 2 yıl önce gitmiştim...Kurs bitince sınava girilip sertifika alınıyor ve onunla işyeri açma hakkı elde ediliyordu şu anda ki durumu bilemem...Bu arada saç yıkama olayından başlayıp her şeyi çok ince ince öğreten değerli bir hocamız vardı...Tabii ki karışım hazırlayıp saçını boyayabilecek duruma geliniyor...Fakat benimle birlikte 2.yıl tekrar gelip bilgilerini pekiştiren hanımlar vardı...Ben çok severek ve isteyerek sıkılmadan gitmiştim...

Ben ismek ten 1 kaç yıl önce yararlandım ingilizce ve arapça kurslarına gittim verilen eğitim çok güzel.. Bu sene de gitar a yazıldım evde duran bir gitarım var ve çalmayı bilmiyordum..03 ekim de dersler başlıyor kayıtlar ise başladı...

dersler ekimde başlar ilk hafta muhtemelen kurs merkezinden aranırsınız kayıt esnasında şu gün gelin demedilerse ve yedeklerde değilseniz.

az önce aradılar ..

ekimin dördünde kudela nakışımız başlıyor

hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile2

Geçen hafta web tasarım kursu için kayıt yaptırdım, sınav sonuçlarına göre asli ve yedek listelerinin oluşturulacağı söylendi, bu sınav hakkında bilgisi olan, daha önce ismekte web tasarım kursuna devam etmiş olanlarınız var mı? Sınavın içeriği temel bilgisayar kullanımı üzerine mi yoksa başlangıç seviyesinde web tasarım bilgisine sahip olmak gerekli mi?

ben gittim web tasarıma. sınav temel bilgisayar bilgisi üzerineydi. misal
ctrl c tuşu ne işe yarar a-kopya b-yapıştır c-karıştır gibi şıklı sorular. şıksız olanlar da vardı ama tam hatırlamıyorum 2 sene oldu. şıklı soruların çoğu kısayollardı.

hala daha aramadılar ya numaramı yanlış mı okudular acabaeyvahedigeldismile

Benim kayıt yaptırdığım branş, internet sitesinde görünmüyo. Oysa kayıt yaptırdığımda vardı... Neden?

Asil listedeyseniz aranırsınız.
Branşların başlama tarihleri farklı...
Geç başlayacaksa geç ararlar.
Zaten başlamadan en fazla 1 hafta önce arama yapılıyor.
2-3 gün önce de arama yapıldığı oluyor.

Teşekkürler december, bugün sınava girdim bahsettiğin konularda sorular ağırlıktaydı. Neredeyse soruların yarısı kısayol tuşları üzerineydi. Web tasarım kursu düşünenler için bilgi vermek gerekirse, sınav 40 soruluk bir testti. Katılım oldukça yüksekti. Doğru sayısına göre alım yapılacak ve geri kalanlar için yedek liste oluşturulacak.

bu ismek beni deli edicek hala daha aramadılar yawfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…