• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismek ahşap boyama kursuna giden arkadaşlar yardımm!

mikelaze

bir gün gelir...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
951
11
46
İstanbul
merhabalar İsmek'in ahşap boyama kursuna gitmek istiyorum.ama maliyeti beni korkutuyor :14: giden arkadaşlar bu kurs bütçeyi zorluyor mu? sene sonuna kadar toplamda ne kadar masraf yaptınız ? lütfen acil cevap bekliyorum.yeni haftada ya bu kursa ya da ebru kursuna yazılacağım... :44:

merhabalar İsmek'in ahşap boyama kursuna gitmek istiyorum.ama maliyeti beni korkutuyor :14: giden arkadaşlar bu kurs bütçeyi zorluyor mu? sene sonuna kadar toplamda ne kadar masraf yaptınız ? lütfen acil cevap bekliyorum.yeni haftada ya bu kursa ya da ebru kursuna yazılacağım... :44:

nasılmış maliyeti.çokmu masraflı?ya bende çok istiyotum aslında:16:

valla her hafta ahşapçılar kursun önünde ve her hafta yeni bir obje yapıyoruz.her hafta en az 10 tl harcanıyor.Ama keyifli.Malzemeler biriktikçe maliyet daha da düşer artık.Bir de evin içi ahşap dolacak diye ağırdan alıyorum :1: keyifliymiş.

Bende gidiyorum ahşap boyama kursuna. Gerçekten çok keyifli. Pek maliyetide yok dediğin gibi. Yaptığımız objeler bizim sonuçta. :)

ahşap kursuna gelen arkadaşlardan bazısı takı kursuna da gitmiş.yeni gelenlerden al al bitmiyor malzeme lafını duyunca siz takı kursunu görün asıl masraf orada demişlerdi.:34:

Arkadaşlar ben ahşap boyama kursuna gitmedim fakat okul yıllarımdan biraz deneyimlemişliğim var asıl soruma gelecek olursam evimde boyasız bir sehpam var zımparalanmış mobilyam siyah ağırlıklı renkte bu yüzden sehpamıda siyah yapmak istiyorum bunun ne için ne kullanmalıyım daha önce nuri lef lef marka ayakkabı boyasıyla ahşap boyayıp verniklemiştim bunuda onunla boyasam nasıl olur sizce ve üzerine yapıştrılan şu desenli kağıtları nasıl uygulıyorsunuz bunun için ne almam gerekir aydınlatırsanız beni çok minnettar kalırım.

Arkadaşım ayakkabı boyası ile henüz bir boyama yapmadık.Biz su bazlı boya yada metalik boya kullanıyoruz.Marka olarak cadence ve servo kullanıyoruz.Sitelerinden bakabilirsin.Zımpara yaptıktan sonra akrilik su bazlı boya ile bir kat boyayıp tekrar zımparaladıktan sonra bir kat daha sürün dediğiniz kağıt dekupaj kağıdı olarak satılıyor.Tabi bunları hobby marketlerde bulabilirsiniz.Kağıdı da dekupaj tutkalı ile yapıştırmalısınız.İlk defa uyguluyorsanız küçük desenler daha kolay uygulanacaktır.Çünkü dekupaj kağıdını yapıştırmak çaba gerektiriyor.En son vernikleyiniz.

Son düzenleme:
Back
X