- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Gitgide garipleşiyoruz sonumuz hâyrola...
29 ekimi yas günü, 10 kasımı da kurtuluş gören zihniyetler bu günlerin protokollarinde bulunacaklar öyle mi? Napacaklar saygı ve şükranlarıni mi belirtecekler
şaşırmadım abla. amaçları belli zaten
Acilen çocukları uzak tutmak lazım o bölgeden.
Acaba tekmi gidecekler yoksa eşleriylemi..
Biliyorum tek gidecekler bunlar...
Kaç çocuğun günahına girildi yazıklar olsun.Haa tabi kendi çocukları değil ondan bu torpil değil mi hem bir kereden bişey de olmaz zaten
Bunlar başkalarının eşlerine ağız sularını akıtır ama kendi eşlerini adam yerine koyup getirmezler merak etme abla
Vovovovov. Ne eşi ablacığım? Absolutely haram.
Müstakbel "çağdaşlarımızda" hayat sandığımızdan daha karanlık.
Yakında bizi de sürerler ülkemizden.
Söz konusu hükümetin çoğu hareketini yanlış buluyorum, ama bu haberin nesi kötü? Ben ve eşim de o cemaatin insanlarının giyindikleri gibi giyiniyoruz. Maksat hep beraber saygı sevgi ve huzur içinde yaşamak değil mi?? Ülkemin bayramı olan bir günde, her vatandaş protokolde bulunabilir. Bu ülke hepimizin..
Ablacım resmi kurumlarda ptotokollerde sadece terör simgesi olan şeyler bulunmamalı diye düşünüyorum yoksa kıyafet kimseye bı zarar getirmez devlete de zarar getirmez itibar zedelemez. Ki bu ülkede hürriyet varŞunu anlamak lazım önce,ne giyerseniz giyin sonuçta siziin tercihinizdir.
Ama orası devletin protokol yeridir..
Sarıkla cübbeyle oraya gidipte oturulmaz..
Ablacım resmi kurumlarda ptotokollerde sadece terör simgesi olan şeyler bulunmamalı diye düşünüyorum yoksa kıyafet kimseye bı zarar getirmez devlete de zarar getirmez itibar zedelemez. Ki bu ülkede hürriyet var
Gereklilik varsa niçin diyanet işleri başkanımız bu gerekliliğe uymuyor?Terör simgesi olamaz zaten..
Protokol her zaman erkeklerde koyu renk takım elbise gerektirir..
Bunlar takım elbise giyip mi geleceklerini zannediyorsun..
Gereklilik varsa niçin diyanet işleri başkanımız bu gerekliliğe uymuyor?
Koyu renk takım elbise gereklilik değil de, tercih olmasın? Bu konuda bilgi sahibi değilim sadece bir tahmin :)
Tamam ablacim bi araştır haklisin tercih olursa sıkıntı olur ciddiyet bozulurResmi törenlerde diyanet başkanı ne giyiyor onu bilmiyorum.
Ama araştırıp bakacağım buna..
Bunu tercihe bırakırsan herkes kot pantolonla gelirse ne olur..
Kadınlar şortlu yada askılıyla gelse..
Herkes kurallara uymak zorunda..
Tamam ablacim bi araştır haklisin tercih olursa sıkıntı olur ciddiyet bozulur
Ama salvar cübbe takımlarda var koyu renk tek farkı şalvar daha bol cübbe de ceketten uzun :))