işletme 3 murat yayınları kitaplarımı satıyorum

Gunlukguneslik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
1.015
1
66
Aydın
arkadaşlar geçen yıl bu kitaplardan çalıştım sınıfımı geçtim hamd olsun. hiç çiziği işaretlemesi yoktur.

ikisini 30 tl ye satıyorum kargo alıcıya aittir.

AÖF işletme 3'e yeni kredili sistemde yeni dersler eklendi. Dersler iki döneme bölündü falan kısaca 25 tl tutan murat yayınlarının işletme 3 derslerini kapsayan yeni iki kitabını almak yerine 30 tl'ye eski kitapların sizden alınması pek mantıklı olmuyor. Ancak iki dönemin toplamı 50 tl oluyor. Siz 30'a veriyorsunuz. 5 tl kargo ile 35 tl. Eksik derslerle 15 tl daha ucuza kitap... Bir açıdan fena değil.

Bu arada işletme 3'ün eski sorularının dökümanını (son on yıl falan sanırım...) internet yoluyla isteyen bana mesajla ulaşabilir. Tabii ki ücretsiz... :37:

bu arada iskender palanın od kitabı var almak isteyen varsa aöf kitaplarıyla birlikte kargo ödemişken alabilir. 14 e almıştım 7 tl den veriyorum kitap sıfırdır.

arkadaşlar geçen yıl bu kitaplardan çalıştım sınıfımı geçtim hamd olsun. hiç çiziği işaretlemesi yoktur.

ikisini 30 tl ye satıyorum kargo alıcıya aittir.
aöf işletme murat yayınlarının kitaplarını ikisini de 25 tl ye veriyorum arkadaşlar elliye almıştım tam yarı fiyatı. iki dönem kullanabilirsiniz.

Back