- Konu Sahibi cilekanonim
Herkes kendisi için en iyisini mükemmelini ister.Olmayınca da sorgular üzülür tabi.Bir yerden sonra elindekilerle avunmaya sukretmeye başlıyorsun o ince çizgiyi geçmek zaman alıyor tabi.isyan ediyorsun ağlıyorsun zırlıyorsun ee bir şey değismiyor sonra bir laf var argo kalıyor biraz köy yanarken .ruspu saçını tararmış o moda giriyorsun.Bu da mı yolunda gitmedi onu da mı yapamadım falan oluyorsun.Boşverin çok düşünmeyin kasvetli moddan cıkın elinizdekilere bakın ve kötü durumda olan insanlarin hikayelerini hatırlayıp buna da şükür başıma gelmedi diyin yapacak bir şey yok hayat hiç adil değil ve kısa.Selam arkadaşlar
Genel olarak bir süredir (1-2 senedir) işlerim rast gitmiyor, üzerimde değişik bir enerji var sanki silkelenemiyorum. Kamuya atanmaya çalışıyorum ucundan kaçıyor, benden az çalışanlar hop atandı gitti, özelde İşe girmeye çalışıyorum üçe beşe bakmayayım diyorum napıyorsam olmuyor işe bile giremiyorum, borsaya para yatırıyorum ben girince batıyor, eşimin ailesi zaten bi tuhaf ona da moralim bozuluyor. Acaba enerjimden kaynaklı olarak olumsuzlukları mı üstüme çekiyorum yoksa yavaştan major depresyona giriş mi yapıyorum.
Akşamdan beri ağlıyorum garibanın yüzü ne zaman güler mezara girince mi Helpppp