İstanbuldayım evet cok fark olmuyor Die bende duydum ama en azından eve alıp baza altında tutmak istemiyorum.Canim 2. El kiralamayla satin alma arasinda 300 le 500 lira fark oluyor. Nerede yasiyorsun
Evet bende farkındayım rakam fazla cıkıcak. Ya dantelsiz düz ama havalı birsey bulursam o da olanilir elbette ama nerelere bakmam lazım bilemedim.Dantel istiyorsun bide 2000 den fazla olur ne yazik ki
Istanbulu hic bilmiyorum. Gidip bakacaksin. Insallah bulursunİstanbuldayım evet cok fark olmuyor Die bende duydum ama en azından eve alıp baza altında tutmak istemiyorum.
Bakacagım zaten ama gelinlikçiler 5bin liradan asagı fiyat vermiyorlar hem de bence demode olan gelinlikler için. Cok tşk ederim yine de...Istanbulu hic bilmiyorum. Gidip bakacaksin. Insallah bulursun
Bakmadım ama orada daha önce calısan biri kumas kalitelerinin cok iyi olmadıgını söylemişti ama bakıcam elbette fiyatlar da makuldu gbi aklımda kalmıs en azından, cok tşk ederim.oleg cassiniye baktınız mı?
kışı geçirmelik mont almıyorsunuz ki düğünde giyeceğiniz bir kıyafet. en fazla 5 saat duracak üzerinizde. ben olegden aldım ve tarlatansız, istediğiniz gibi gelinlikler vardı. ben gelinlik ve duvağı 2700e aldım. her bütçeye göre var. kolsuz giymek istesem 2000e bile vardı gelinlik. diktirmek her türlü pahalıya gelir size. bir de boşuna stres.Bakmadım ama orada daha önce calısan biri kumas kalitelerinin cok iyi olmadıgını söylemişti ama bakıcam elbette fiyatlar da makuldu gbi aklımda kalmıs en azından, cok tşk ederim.
Kıslık mont almıyorum elbette ama polyester seyler alerji yapıyor maalesef =( kızarmaya kasınmaya baslıyorum. Benim için gereksiz Bi detay aslında gelinlik giymek büyük anlamlar yüklemiyorum ama bu düğün dernek işlerinde ya vezir oluyor insan ya rezil onu anladımkışı geçirmelik mont almıyorsunuz ki düğünde giyeceğiniz bir kıyafet. en fazla 5 saat duracak üzerinizde. ben olegden aldım ve tarlatansız, istediğiniz gibi gelinlikler vardı. ben gelinlik ve duvağı 2700e aldım. her bütçeye göre var. kolsuz giymek istesem 2000e bile vardı gelinlik. diktirmek her türlü pahalıya gelir size. bir de boşuna stres.
Hiç aklıma gelmedi bu olabilir aslında üstüm 40 hatta altım 42 gbi =) cok tşkler öneri içinBedeninizi yazın ona göre elinde olanlar mesaj atarhoş kk da 2.nel gelinlik çokça var bakabilirsiniz
Tam beğenirseniz benimkini ücretsiz verebilirim düğün için dicektim ki bedenimiz ayrı dünyaların insanıymışHiç aklıma gelmedi bu olabilir aslında üstüm 40 hatta altım 42 gbi =) cok tşkler öneri için
Cok tşk ederim, zayıflarım belki bir süre sonra diyet yapma gbi Bi fikrim var =) Ümraniye aklımda olsun öyle ise c ok tşk ederim...Tam beğenirseniz benimkini ücretsiz verebilirim düğün için dicektim ki bedenimiz ayrı dünyaların insanıymışÜmraniye bu konuda piyasanın aşağısında kalıyo ben orada katalogtan beğendiğim bi gelinliği iki yıl önce 2 bine diktirmiştim
34 beden benimki aklınızda bulunsun yine zayıflarsanızCok tşk ederim, zayıflarım belki bir süre sonra diyet yapma gbi Bi fikrim var =) Ümraniye aklımda olsun öyle ise c ok tşk ederim...
Ay yok mümkün değil o kadar zayıflayamam ben34 beden benimki aklınızda bulunsun yine zayıflarsanız
İlk vakit bulduğumda Bakacagım oraya da cok tskler...Bir arkadaşım sizin tarif ettiğiniz gibi tarlatansız, düz, saten bir gelinlik satın aldı Oleg Cassini'den. 2000₺ gibi bir fiyata almış. Oleg Cassini'nin indirimde olan ürünleri oluyor, onlara bakabilirsiniz.
Ümraniye gencalların karşısında Fatoş moda var ,eğer yakınsanız öneririm,arkadaşlarım çok memnun kaldıkışı geçirmelik mont almıyorsunuz ki düğünde giyeceğiniz bir kıyafet. en fazla 5 saat duracak üzerinizde. ben olegden aldım ve tarlatansız, istediğiniz gibi gelinlikler vardı. ben gelinlik ve duvağı 2700e aldım. her bütçeye göre var. kolsuz giymek istesem 2000e bile vardı gelinlik. diktirmek her türlü pahalıya gelir size. bir de boşuna stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?