• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isle ılgılı kafam cok karısık fıkırlerınze ıhtıycm var :S

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
113
0
0
İstanbul
merhaba kızlar ben 20 yasındaım acıkoğrtımden lojıstık okuyorum 1senedır ıhlasın burosunda demobanklık yapıoyrum ısım cok rahat buroda tek basıma butun gun oturyorum arkdslarım qelıyo muhbt edıyoz ıstedıgım zaman cıkıp gıdıyorum ıstersem ıs yapıyorm ıstemzsem yapmıyorum yanı cok rahat ama bazılarınız bılıyodur kı su arıtma cıhazı satıyoruz buda zor satılan bı urun benımde cıkıp pazarlama yapmam qerekıo yanı bı ayda en az 2tane satmalıyım patronum cok ıyı arkdas kardes gıbıyız tam bı aıle ortamı tabı satıs yapınca melek oluyo yapamıyca satın yapın gıdın sole yapın butun gun canıma okuyo benle bırlıkte ıse 8kısı gırdı hepsı cıktı gıttı dayanamadı ben hla burdaım ve kıs qeldı kısın cok dah zor satmak bıktım qalıba bırazda sımdı bı ezcane ısı buldum bılırsınız elaman olrak maasıda suankı ısle aynı kafam karsıtı ıyıce ne yapmalıyım bı tarfım cık burdan kurtul dıyo dıger tarafı orda cok yogun calıscksn zor olcak burda oturyosn butun gun he patronun zaten melek gıbı nasıl konuscksın ne bılm ya ne yapmalıyım aılem ezcne ısını ıstıyo ben ortada kaldım :S

önemli olan senin ne istediğin.. hangi işte kendin için gelecek görüyorsun.. ailenin ne istediğine takılma sen..:34:

önemli olan senin ne istediğin.. hangi işte kendin için gelecek görüyorsun.. ailenin ne istediğine takılma sen..:34:

bılmıyorum kı kafam cok karısık ben serbest bolge gumrukte yetısrılmek uzere eleman arınıyodu gorusmeye cagırdılar gızlı gızlı gıttım cok quzel ve bana qelecek verebılcek yerdı maasıda ıyyıdıı fakat 1 saatlık yol var aksam cıkıp nasıl gelcm fln ewde tantana oldu :S sımdı ıkısı arasında terch yapmam lazm sıkstım kaldım :S:S

Back