• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İslami koşullarda balayı !!

Fyztnl

Germany
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
98
54
8
Tesetturlu bayanlar siz nerelere gittinizz

Son düzenleme:
Denize birlikte girebilcegimiz ama muhafazakar olan yerler varmidir acil!!
Tesetturlu bayanlar siz nerelere gittinizz

Beraber denize girilirmi bilmiyorum ama biz bera ya gidicez. Genelde muhafazakar ailelerin tercih ettiği bi yermis sanırım. Deniz de sakin diyorlardi. Eğer oyleyse gercekten esinizle denize girerken de sıkıntı yasamazsiniz.

Avşa da bi yer bulduk muhtemelen orası olcak. Dediginiz yerde maddi acidan uymuyodu oyuzden tercih etmedik :KK16:

kıbrıs ı düşünür müsün?
sahilleri tenhadır
ben de rahat etmek için orayı tercih etmiştim
dip karpaz diye bir bölgesi var, orda altın kum plajı var, hem çok temiz hem de pek insan yok
biz gittiğimiz günlerde sadece turist kafilesi vardı, onlar da çok ilerde giriyorlardı, ne siz
onları görüyorsunuz ne de onlar sizi
ayrıca tahta bangloflar üda kalıyorsunuz çok otantik :)
internetten yazarsan çıkar fiyat ve iletişim bilgileri

kıbrıs ı düşünür müsün?
sahilleri tenhadır
dip karpaz diye bir bölgesi var, orda altın kum plajı var, hem çok temiz hem de pek insan yok
biz gittiğimiz günlerde sadece turist kafilesi vardı, onlar da çok ilerde giriyorlardı, ne siz
Nişanlım gitse düsünürdüm :KK39: sagolun

Kapadokya'da da iki tane alkolsüz otel var arkadaşlar.

Beraber denize girilirmi bilmiyorum ama biz bera ya gidicez. Genelde muhafazakar ailelerin tercih ettiği bi yermis sanırım. Deniz de sakin diyorlardi. Eğer oyleyse gercekten esinizle denize girerken de sıkıntı yasamazsiniz.
merhaba bera ya gidecez demişsiniz otel hakkında bilgi alabilir miyim olanakalrı yemekleri ortamı fln nasıldı ?teşekkür ederim.

bizde öyle bir yer arıyoruz çok güzel villalar bulduk eşinle rahat rahat havuza gir. sıkıldın mı altı sahil giy haşamanı denize gir. artık eskisi gibi değil kimse kimseyi haşama giymiş aman kafası kapalı denize girmiş vs diye yadırgamıyor. özellikle yabancıların bol olduğu yerde sıfır yadırgama. kıskançsanız sahilde üstsüzler vs de oluyor o yüzden en güzeli villa havusu jakuzisi herşeyi var tek şartın şehre ve sahile yakın olsun tutacağınız yer . çünkü islami otel adı altında açılan yerler gereksiz pahalı ve herşeyi ayrı ayrı . çok araştırdım soruşturdum en güzeli villa :)

kıbrıs ı düşünür müsün?
sahilleri tenhadır

Yorumu yazali cok olmus ama acaba bana yardimci olabilirmisiniz? :dua: Siz hangi otele gitmistiniz?

Back