Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2016
- 51
- 192
- 43
- 33
Denize birlikte girebilcegimiz ama muhafazakar olan yerler varmidir acil!!
Tesetturlu bayanlar siz nerelere gittinizz
Beraber denize girilirmi bilmiyorum ama biz bera ya gidicez. Genelde muhafazakar ailelerin tercih ettiği bi yermis sanırım. Deniz de sakin diyorlardi. Eğer oyleyse gercekten esinizle denize girerken de sıkıntı yasamazsiniz.
- 25 Mart 2016
- 98
- 54
- 8
Farkındayim digeri kapandi diye acmamistim vardi zatenKonu tekrarı
- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Sorma bi de beraber "denize" girebilinecek. Deniz tahsis edicez galiba. Havuz dense eyvallah da bunca islami çifte şahsi denizi nerde bulucazİslami balayı da ilk defa duydum giy kapalıların giydiği mayoyu gir denize.
- 25 Mart 2016
- 98
- 54
- 8
Polemiğe lüzum yok özel deniz havuz isteyende yok sakin rahat olunacak biyer kastedmistim sadece. Şahsi istemedimSorma bi de beraber "denize" girebilinecek. Deniz tahsis edicez galiba. Havuz dense eyvallah da bunca islami çifte şahsi denizi nerde bulucaz
- 23 Mart 2016
- 51
- 192
- 43
- 33
Avşa da bi yer bulduk muhtemelen orası olcak. Dediginiz yerde maddi acidan uymuyodu oyuzden tercih etmedik
Esinizle gideceginiz her yer güzel olur zaten nere olduğunun onemi yok
- 25 Mart 2016
- 98
- 54
- 8
Orası öyle tabiiEsinizle gideceginiz her yer güzel olur zaten nere olduğunun onemi yok
- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
kıbrıs ı düşünür müsün?
sahilleri tenhadır
ben de rahat etmek için orayı tercih etmiştim
dip karpaz diye bir bölgesi var, orda altın kum plajı var, hem çok temiz hem de pek insan yok
biz gittiğimiz günlerde sadece turist kafilesi vardı, onlar da çok ilerde giriyorlardı, ne siz
onları görüyorsunuz ne de onlar sizi
ayrıca tahta bangloflar üda kalıyorsunuz çok otantik :)
internetten yazarsan çıkar fiyat ve iletişim bilgileri
sahilleri tenhadır
dip karpaz diye bir bölgesi var, orda altın kum plajı var, hem çok temiz hem de pek insan yok
biz gittiğimiz günlerde sadece turist kafilesi vardı, onlar da çok ilerde giriyorlardı, ne siz
- 25 Mart 2016
- 98
- 54
- 8
Nişanlım gitse düsünürdüm sagolunkıbrıs ı düşünür müsün?
sahilleri tenhadır
- 7 Mayıs 2012
- 7.201
- 8.219
- 398
Belki çok parası var kocaaaa akdenizi kapatacakSorma bi de beraber "denize" girebilinecek. Deniz tahsis edicez galiba. Havuz dense eyvallah da bunca islami çifte şahsi denizi nerde bulucaz
- 1 Kasım 2016
- 3
- 1
- 1
- 44
merhaba bera ya gidecez demişsiniz otel hakkında bilgi alabilir miyim olanakalrı yemekleri ortamı fln nasıldı ?teşekkür ederim.Beraber denize girilirmi bilmiyorum ama biz bera ya gidicez. Genelde muhafazakar ailelerin tercih ettiği bi yermis sanırım. Deniz de sakin diyorlardi. Eğer oyleyse gercekten esinizle denize girerken de sıkıntı yasamazsiniz.
- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
Kabeyi tavaf etmeye.cok guzel bir balayi gecirdik.hem gezdik hem sevap isledik.Tesetturlu bayanlar siz nerelere gittinizz
- 8 Haziran 2017
- 417
- 811
- 103
bizde öyle bir yer arıyoruz çok güzel villalar bulduk eşinle rahat rahat havuza gir. sıkıldın mı altı sahil giy haşamanı denize gir. artık eskisi gibi değil kimse kimseyi haşama giymiş aman kafası kapalı denize girmiş vs diye yadırgamıyor. özellikle yabancıların bol olduğu yerde sıfır yadırgama. kıskançsanız sahilde üstsüzler vs de oluyor o yüzden en güzeli villa havusu jakuzisi herşeyi var tek şartın şehre ve sahile yakın olsun tutacağınız yer . çünkü islami otel adı altında açılan yerler gereksiz pahalı ve herşeyi ayrı ayrı . çok araştırdım soruşturdum en güzeli villa :)
- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
kıbrıs ı düşünür müsün?
sahilleri tenhadır
Yorumu yazali cok olmus ama acaba bana yardimci olabilirmisiniz? Siz hangi otele gitmistiniz?