• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Islama hakaret edip Kuran-i Kerim i yere firlatti..

AKP iktidar olali Amerika hic bir savasa girmedi mi? Yanlis. AKP iktidari doneminde Amerika Afganiztan'a girdi, cephede en on siralarda savasan ise Turk askeri idi. Libya'ya girdi, aynisi... Suriye'ye gozunu dikti, Turkiye "sen kenara cekil, birak orayi da ben halledeyim" dedi. Daha dun "kardesim" dedigi Esad bir anda ESED oluverdi. Anadolu Ajansi 55000 kare fotografla ortaya cikti, Amerika bile bu kadarina inanamadi, Esad'dan savunma istedi, suclama yapamadi. BM Turk ajansini ksdederek "butun fotograflar tek bir kaynaktan geliyor, delil sayamayiz" dedi. Erdogan;in Suriyeli militanlara avukat kesilmesini one gostererek hem de... Traji komik.... Ayni savasin olmadigini soyleyen iddian gibi.

Musluman ulkelerde hep savasi diger dinler cikariyormus, hep diger devletler saldiriyormus gibi yazilip ciziliyor. Musluman ulkelerdeki savaslara baktigimizda biz ne goruyoruz? Kendi halkini ezen diktatorler, seyhler, diger muslumanlar... Muslumanin savas yapmak icin Yahudiye ihtiyaci yok, kendi kendilerine yetiyorlar zaten. Kendi varliklarina en basta kendi tahammulleri yok. Hangisine baksan birbirlerini ezen, katleden ulkeler degiller mi? Filistin'i ayri koyayim diyorum, ne de olsa muslumanla degil, Yahudi ile savasan tek musluman ulke, onlar bile zamaninda para karsiliginda Israillilere sattiklari topragin pesine savasiyorlar bugun Yahudilerle... Biz de satiyoruz, bizde de Hatay'in nerdeyse yarisi Israillilere satildi AKP zamaninda, Suriye'nin gozdesi Hatay, bazen diyorum ki bizler de ayni yolun yolcusu muyuz?

Kitabin yere atilmasi olayina gelince.. Islama oldugu gibi diger dinlerin kutsallarina da saygisizca davranan, yerlere atan, suruyen insanlar her zaman olmustur, her zaman da olacaktir. O insanin kendi terbiyesizligidir. Ancak, altina kac odun atilacak, atilacak mi atilmayacak mi onu Allah bilir.

Ausencia demissin ki "Kutsal kitabın yere atılıyor , tık yok !

He adamın biri atmış işte ne yapacaklar değil mi ? Mukaddesat ve emanet böyle korunmaz ".

Nasil korunur? Nasil korunmali? Ayaklanarak mi? Saldirarak mi? Aklima Sivas'ta yakilan otel geldi, onlar da seninle ayni mi dusunuyorlardi diye dusundum, urktum. Senin bir musluman olarak karsindaki insanda uyandirdigin bir sayginligin yok ise, milyarlarca diger dine mensup insana senin kutsalina saygi gostermesini nasil saglamayi dusunuyorsun? Adam musluman ulkelerde olan biten zulmu Kuran'a yuklemis, "hepsi burada var" deyip yere firlatmis, bu adamin ve ona inanalarin fikrini onu protesto ederek, hapise attirarak (musluman olmayan diger ulkelerde kutsal degerleri yere atana boyle bir ceza varsa tabi), asarak, keserek, Sivasta yaptiklari gibi yakarak mi degistireceksin? (Bak tam burada da aklima Erdogan'in muhaliflerine yaptiklari geldi) :47:.

Hic kimse hic kimsenin dini degerine saygisizlik yapmamali, ne olursa olsun terbiyesizlik addedilir. Ancak bu gidisle daha cok boyle insanlar goruruz diye dusunuyorum. Bu da onlarin muslumanlara protestosu. Su 55,000 iskence karesini gosteren resimleri sizlere "Yahudilerin sebepsizce ve acimasizca kiydigi muslumanlar" deyip gosterselerdi sizler ne yapmazdiniz? Ne soylemezdiniz? Buna ithafen yaptigini soyleyip Tevrati yere calan bir musluman ciksa idi haberlerde, ayni buradaki gibi "ateslerde yanacak, odun atmis altina" mi derdiniz? Egri oturup dogru konusmak lazim.

ben de "amerika akp döneminde müslümanlarla savaşmadı" minvalindeki alzheimer belirtisi mesajı gördüğümde, amerikanın akp döneminde girdiği ve akpnin bizzat destekleyip dualarını esirgemediği, ülkelerin işgal tarihlerini yazayım dedim, ama sonra "alooo kime yazıyon, yazık etme zamanına" dedim, vazcaydım. :ssz:

He adamın biri atmış işte ne yapacaklar değil mi ? Mukaddesat ve emanet böyle korunmaz ".

Nasil korunur? Nasil korunmali?

________________________________________________________________________________________________

Ayaklanarak mi? Saldirarak mi? Aklima Sivas'ta yakilan otel geldi, onlar da seninle ayni mi dusunuyorlardi diye dusundum, urktum. Senin bir musluman olarak karsindaki insanda uyandirdigin bir sayginligin yok ise, milyarlarca diger dine mensup insana senin kutsalina saygi gostermesini nasil saglamayi dusunuyorsun?

Bak mesajın arasına bir çizgi çizdim ya , işte bana sorduğun soru orada bitmeliydi bence .

Ben cevaplamadan maddeler sıralamak , sonra o maddeleri ben sıralamışım gibi bir de bana misyon yüklemek hoş olmamış.

Şimdi çizginin üzerine gelecek olursam ;

Mukaddesat ve emanet ona sahip çıkarak korunur . Daha çok okuyarak mesela , her Hollywood senaryosunda hemen hemen İncilden bir ayet vardır , bende onlar kadar ayet ayet ezberlemediğime kızarım mesela . En azından birileri çıkıp ''işaret parmağını sallayarak sizler yok musunuz sizler '' dediğinde daha çok materyalle çıkabilirim karşısına.

Gidip bir daha ki çay partilerini yakmak aklımın ucundan geçmedi yani .
:52:

Bu yaptığını savunmayacağım tabii ki ama konuşmasının başında Müslüman Kardeşler'den, El Kaide'den, Müslümanların cihadla bütün dünyanın Müslüman olmasını istediklerinden vs bahsediyor.

Çünkü, bir açıdan bakarsak, onlara gösterilen bu.

Müslüman ülkeler her alanda geri kalmış, hala recm cezası uygulanan, kadınların araba bile kullanmalarının yasak olduğu, kırbaçlama cezası verilen, eşcinsellerin idam edildiği, kafa kesen ülkeler. Müslümanlar -onlara göre- bütün dünyanın gerekirse kılıç zoruyla kendi dinlerine geçmesini isteyen insanlar. Göbeğine kadar sakalıyla, küçücük kızlarını kara çarşafa sokup arkasından 4 kadınla yürüyen adamlar; gözleri bile görünmeyecek şekilde örtülmüş, hiçbir hakkı olmayan kadınlar.

Yalansa yalan deyin. Hangi Müslüman ülke iyi örnek gösterilebilir? "Karılarınız öldükten sonra 6 saat daha birlikte olabilirsiniz"i yasalaştırmak isteyen Mısır mı mesela?

Bombalamalar, intihar bombacıları ile özdeşleşen Müslüman terör örgütleri mi? Batı İslam'ın o söylediğiniz güzel yüzünü falan görmüyor. Sinagog bombalamasını görüyor, metro bombalamasını görüyor, alışveriş merkezi saldırısını görüyor.
Hatta o alışveriş merkezi saldırısı sonrası, saldırıyı üstlenen terör örgütünün "Müslümanları saldırıdan önce binadan çıkarttık, Müslüman olmayanları hedef aldık" açıklamasını okuyor.

O Almanya'da, Fransa'da, İsviçre'de, Hollanda'da Belçika'da vs yaşayanlar hangi Müslümanları görüyor? Dini nikah adı altında üç kadınla yaşayan dini bütün adamı görmüyor mu? Kız çocuğunu 14 yaşında evlendireni görmüyor mu?

İşin devlet adamları seviyesi farklıdır. Ancak halk, o Kuran'ı yere atan adam, o adamı alkışlayanlar, bunlar Müslümanları gözünü kan bürümüş cahil yobazdan ileri görmüyor.

Çünkü Müslüman ülkeler bunu gösteriyor. Bir dinin kutsal kitabını yere atmak son derece saygısız ve kesinlikle yapılmaması gereken bir şey, o konuda tabii ki hemfikirim. Ama bu adam kadar, bu adamın bunu yapmasına neden olanlar da suçlu.

Her olumsuz olayda "İslam böyle bir din değil" deniyor. Nasıl bir din o zaman, onu göstersinler.

Valla bravo, cok guzel ozetlemissin.. Ben de bir imza atayim altina..

Simdi bu olanlara diger mezheplerin uydurmasi diyorlar da (mesela Ausencia), bu diger mezhep olmayan ulkelerden bir tane ornek gosterseler de biz de gorsek asil muslumanligi yasayan bir ulkede toplum hayati nasilmis diye, daha kimse bize "Ahanda iste gercek muslumanlik bu" deyip bir ornek gostermedi. Sorsan Islamiyet asli bozulmamis tek din, Kuran da oyle. Herkeste ayni kitap var ise, zaten her musluman ulkede de benzer uygulamalar var ise nesi bozulmus, nesi yanlis tanitilmis? Ben gercekten bilmek istiyorum, muslumanligi gercek anlamiyla yasayip yasatan bir ornek ulke gosterebilir misiniz? Bir bakayim aslinda musluman bir ulke nasil olurmus... Sakin bana bu isi bizden baska bilen yok demeyin ama..

Bak mesajın arasına bir çizgi çizdim ya , işte bana sorduğun soru orada bitmeliydi bence .

Ben cevaplamadan maddeler sıralamak , sonra o maddeleri ben sıralamışım gibi bir de bana misyon yüklemek hoş olmamış.

Şimdi çizginin üzerine gelecek olursam ;

Mukaddesat ve emanet ona sahip çıkarak korunur . Daha çok okuyarak mesela , her Hollywood senaryosunda hemen hemen İncilden bir ayet vardır , bende onlar kadar ayet ayet ezberlemediğime kızarım mesela . En azından birileri çıkıp ''işaret parmağını sallayarak sizler yok musunuz sizler '' dediğinde daha çok materyalle çıkabilirim karşısına.

Gidip bir daha ki çay partilerini yakmak aklımın ucundan geçmedi yani .
:52:

Iyi, bu dediklerini bir dahaki Izmir'e gidisimde oraya yerlestirilmis Suriyeli multecilere soylerim. Daha cok okusunlar diye... Doguda ve guneyde yasayan arkadaslar da oradaki Suriyeli musluman militanlari dize getirir, okuma aski ile doldurur, hallederiz isin bir bolumunu, ne diyeyim... :53:

Iyi, bu dediklerini bir dahaki Izmir'e gidisimde oraya yerlestirilmis Suriyeli multecilere soylerim. Daha cok okusunlar diye... Doguda ve guneyde yasayan arkadaslar da oradaki Suriyeli musluman militanlari dize getirir, okuma aski ile doldurur, hallederiz isin bir bolumunu, ne diyeyim... :53:

Ama sen soruları bana sordun , Suriyeli müslüman militanlara değil ....

Ama sen soruları bana sordun , Suriyeli müslüman militanlara değil ....

Ben sorulari sana sordum, sen de bu isin cozumunu yazdin :okumak.. Oyle degil miydi? Kutsal kitabin yere atilmasini kutsal kitabi okuyarak onleriz. Amerikali asker miydi, kimdi yere atan, o da okumus iste, o yuzden olan bitenin hepsinin sebebini ona yuklemis. Musluman ulkelerde sabahtan aksama kadar heryerde okunuyor. Dogumda, olumde, mevlitte, kandilde, Ramazan boyunca... Muslumanin normal kitaplari okumasindan mi bahsediyorsun? Adamlar savasta yiyecek ekmek bulamiyor, normal kitabi nerden bulsun? Baskici rejimlerde oyle caninin istedigi her kitap da bulunmaz zaten, bastaki ne kadarina izin verirse o kadarini okursun. Kadinlar kizlar da okulla filan fazlaca istigal etmezler. Ama cocuklari onlar terbiye ederler.. Onlar buyuturler.. Yani lafin kisasi, verdigin cevap soruma cevap maiyetini tasimiyor, oyle olunca da en yakinimizda Suriyeliler var ulasabilecegimiz, ben de onlardan baslayalim bari fikrini uygulamaya dedim.
Neyse, simdi ise gitmek zorundayim, yazarsan cevabi yarina artik..

hangi din hangi inanç olursa olsun ilk önce saygılı olmak lazım.
Fatih Sultan Mehmet bir gün tellalını meydana çıkarmış. Başlamış adam bir davula vurmuş bir söylemiş: bundan böyle herkes dini ibadetini açık olarak istediği yerde yapabilecektir. Kimse kimseye zorlama yapmayacaktır diye..

Bir rahip de demiş ki: İşte şimdi kazandın savaşı Osmanoğlu…

Yani bu tür şeyler, insanlara inançlarından dolayı yapılan işkenceler, tahrikler aslında zayıf karakterlerin ürünleri.
Bir de bunlar insan haklarından bahsedenlerin öde gideni…
Allah ıslah etsin.

hangi din hangi inanç olursa olsun ilk önce saygılı olmak lazım.
Fatih Sultan Mehmet bir gün tellalını meydana çıkarmış. Başlamış adam bir davula vurmuş bir söylemiş: bundan böyle herkes dini ibadetini açık olarak istediği yerde yapabilecektir. Kimse kimseye zorlama yapmayacaktır diye..

Bir rahip de demiş ki: İşte şimdi kazandın savaşı Osmanoğlu…

Yani bu tür şeyler, insanlara inançlarından dolayı yapılan işkenceler, tahrikler aslında zayıf karakterlerin ürünleri.
Bir de bunlar insan haklarından bahsedenlerin öde gideni…
Allah ıslah etsin.

kültür farkımız bu olsa gerek ipekcim.biz onların dinlerine yaşantılarına ne kadar saydı duyduysak geçmişten bu yana onlar hala öğrenememişler başka kültürlere dinlere saygıyı.kendince küçümsemiş bizim kutsalımızı. kendisi küçülmüş farkında değil..

Son düzenleme:
Ben sorulari sana sordum, sen de bu isin cozumunu yazdin :okumak.. Oyle degil miydi? Kutsal kitabin yere atilmasini kutsal kitabi okuyarak onleriz. Amerikali asker miydi, kimdi yere atan, o da okumus iste, o yuzden olan bitenin hepsinin sebebini ona yuklemis. Musluman ulkelerde sabahtan aksama kadar heryerde okunuyor. Dogumda, olumde, mevlitte, kandilde, Ramazan boyunca... Muslumanin normal kitaplari okumasindan mi bahsediyorsun? Adamlar savasta yiyecek ekmek bulamiyor, normal kitabi nerden bulsun? Baskici rejimlerde oyle caninin istedigi her kitap da bulunmaz zaten, bastaki ne kadarina izin verirse o kadarini okursun. Kadinlar kizlar da okulla filan fazlaca istigal etmezler. Ama cocuklari onlar terbiye ederler.. Onlar buyuturler.. Yani lafin kisasi, verdigin cevap soruma cevap maiyetini tasimiyor, oyle olunca da en yakinimizda Suriyeliler var ulasabilecegimiz, ben de onlardan baslayalim bari fikrini uygulamaya dedim.
Neyse, simdi ise gitmek zorundayim, yazarsan cevabi yarina artik..

Maddeleyeyim belki o zaman anlaşılır ;

1. Ben ,sadece kendime kızıyorum kimseye değil diye özellikle altını çizerek belirttim ve dedim ki ; tık yok!

2.Sen , nasıl yani tık yok ? Ayaklanıp , saldıracak mıydın ? Aklıma madımak oteli geldi minvalinde bir benzetme ...

3.Ben , yoo ne alakası var , ben o mesajda kendime kızdım . Kurana ve dinime yeterince sahip çıkmadığım hissine kapıldım ve bunu da onu daha iyi anlamak adına çaba sarfetmeliyim mesela çok okuyarak a bağladım ...

4.Sen , owwww o zaman Suriyeli muhaliflere söyleyeyim çok okusunlar , işin sırrı okumaktaymış....

5. Ben , hayır ben Suriyeden değil kendi eksikliğimden bahsettim .

6.Sen , sorumun cevabı değil.

7.Ben , buradan sonra anlaşamayacağımızı anlar ve iyi günler dilerim .

ben de "amerika akp döneminde müslümanlarla savaşmadı" minvalindeki alzheimer belirtisi mesajı gördüğümde, amerikanın akp döneminde girdiği ve akpnin bizzat destekleyip dualarını esirgemediği, ülkelerin işgal tarihlerini yazayım dedim, ama sonra "alooo kime yazıyon, yazık etme zamanına" dedim, vazcaydım. :ssz:

cidden ya o ne özgüven o
geçmiş tarihte degilki
daha dünün olayı
B vitamini iyi gelir bu arada alzheimerın belirtisi unutkanlığa
tavsiye ederim:27:

Bakın ciddi anlamda konuları birbirine karıştırma problemi yaşıyorsunuz, burda mevzu bir ABD askerinin yaptığı, içerikte iktidar ya da muhalafetle ilgili tek bir satır yok.

ABD askeri Kuran'a ve dolayısıyle Kuran'a inanan toplumlara saygısızlık yapmış, kınıyorum, yapılan saygısızlıktır yazmak yerine konuyu yine, efendim biz önce şunu kınayalım, bunu ayıplayalım, şu parti var ya şu parti diye başlayan cümlelere hiç gerek yoktu.
Ayrıca hala kişilere yorum yapıyorsunuz. Amacınız tartışmaları körüklemekse yekten yazın, nedir bu her konuyu başka şeylere bağlama tavrınız.

Yorumlarınıza dikkat edin artık...

Nasil korunur? Nasil korunmali? Ayaklanarak mi? Saldirarak mi? Aklima Sivas'ta yakilan otel geldi, onlar da seninle ayni mi dusunuyorlardi diye dusundum, urktum.
:47:.

.

saraylım Allah aşkına ausencianın söyledkleriyle o örneğin ne alakası var
kız öyle birşey dememiş ki
neden söylenenleri böyle saptırdın anlamadım cidden

konuya gelince
dün bende facete arkadaşlarımla epey tartıştım bu konuyu herkes çok sinirlendi ve kınadı
kendi adımıza napabiliriz diye düşündük ama öncelikle kınaması gereken devlet adamları bence
keşke devlet büyükleri de bu terbiyesizliğe bi tepki gösterselerdi

Son düzenleme:
Müslümanları öfkelendirmek yerine acıma duygusuna sevkeder...........kuran-ı kermi baştacı yapıpta şeytanın yolundan gidenlerden daha zararsız ama yine de gereksiz aşagılık bir hareket

Böyle çocukça hareketlere gerek yok. Evet bence tam anlamıyla çocukça. Bakın müslümanlar ben napıyorum cee der gibi. Koca koca adamlar nerde ne söyleyip nasıl davranacaklarını bilmiyorlar ya. Utanç kaynağı

İyi de buna neden şaşırıyorsunuz ki .
Müslüman bir ülkede ,bizim ülkemizde insanlar kendi dinini rahatça yaşayamıyor ,Bu Kuranı yere atma hadiseleeri yıllar önce bu ülkede daha kötü halleriyle yaşanmışken Amerikada yaşanması çok normal .
Bunun Amerikada yapılmış olmasına üzülmek yerine oturup ülkemizde yapılmış olmasına üzülmeliyiz.

İyi de buna neden şaşırıyorsunuz ki .
Müslüman bir ülkede ,bizim ülkemizde insanlar kendi dinini rahatça yaşayamıyor ,Bu Kuranı yere atma hadiseleeri yıllar önce bu ülkede daha kötü halleriyle yaşanmışken Amerikada yaşanması çok normal .
Bunun Amerikada yapılmış olmasına üzülmek yerine oturup ülkemizde yapılmış olmasına üzülmeliyiz.

Olsun, Başbakanımız bu defa da başa geldiğinde artık bu sorunu da çözer Allah'ın izniyle inşallah,

Haberi okuyunca bir an aklıma EBU LEHEB geldi nedense .........cehennem odununu eşinin taşıdıgı EBU LEHEP ......:19:
bu adamın hakaretinden biz müslümanlarda sorumluyuz aslında ... .. bu konuda çok şey yazılır ama yazmayım , polemik olmasın ...:19:..
zalimler için yaşasın cehennem ....

Yazık..Böyle insanlara sadece acıyorum kendi sonlarını hazırlıyorlar çünkü..Bizim dinimiz son din gönderilen son Peygamber Hz. Muhammed (sav) biz bunu bildiğimiz halde asla ama asla Hristiyanlığa karşı bu tip hakaretler terbiyesizlikler yapmıyoruz ama maalesef bu zavallılar saygı göstermiyor sonra Türkler barbar oluyor ne ironi ama..Allahım çok şükür.

ınsan ne yaparsa kendıne yapar bu zavalının yaptıgı hakarette yerın gögün ve ıcındekı herseyın tek sahıbı olan ALLAH ıstese bu zavallayı oldugu yerde onu kahır eder helek eder... ama buyuk hasret gunu geldıgınde heseplaşma gunu geldıgınde bu yaptıgının bedelını karsılıgını ebedı cehennem ebedı azapla gorecek bu arda belırtmek ısterımkı kusursuz olan muslumanlar degıl islamdır...evet hıc bır musluman ulkede gercek anlamda muslumanlık yok iran seriatla yonetılıyor denılıyor ama yonetılmıyor kendı kurallarına serıat dıyıyorlar ... islam son dindir son peygamber Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) kuranıkerim son kutsal kıtaptır degısmemıs ve degısmeyecektır kıyamet gunune kadar...

Malum kişiler buna da beddua etse ya, ama yemez :ssz:

Bu haberi, bir haber sitesinde gördüm az önce. Yorumlar daha fena
Ben Kuranı çöpe attım diyen bile var
Bizim ülkemiz sahip çıkmıyor ki kitaba, bir üstteki konu en iyi örnek
Hadisler uyduruyom ben yiaaa demeye devam etsinler

Back