• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Islama hakaret edip Kuran-i Kerim i yere firlatti..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Amerika'da eski asker Ben Smith, Çay Partisinin bir toplantısında yaptığı konuşma sırasında İslam'a hakaret edip, elindeki Kur'an-ı Kerim-i yere fırlattı.

Eski donanma askeri olan Smith'in bu hareketi salondakilerden alkış aldı. Smith, Arap baharı, Müslümanlık ve halifelik gibi kavramların elinde tuttuğu bu kitapta yer aldığını söyledikten sonra kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim'in mealini yere attı. Smith, bu skandal hareketinden sonra kahkaha atmayı da unutmadı.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/amerika-li-eski-asker-kur-an-i-kerim-i-yere-firlatti

Ne yazik, kisi neylerse kendine eyler..

Hani deniyor ya "Cehennemde odun yok, insan kendisini yakacak odununu kendi eliyle götürecek" diye.
Sen o kitabi yere atsan ne olur, Yüce Allah a ne yapabilirsin.
Seni oldugun yerde kahredebilecek olan Sonsuz güc sahibinin merhameti ne yüce ki, seni hala doyuruyor, giydiriyor ama bu yanlizca senin azginlikta dahada ileri gitmeni sagliyor.
Yani odununu cogaltiyorsun..Yüce Allah, senin gibileri o anda kahretmiyor ama birgün "keske kahretseydin de, yüküm bu kadar agirlasmasaydi Rabbim" diyeceksin.. Yani bu davranisin icin, o davranisi yaptigin anda kahredilmis olmayi dileyeceksin, sizin ki ne aci bir son!

Isin birde su tarafi var, bugün dünya üzerinde katledilen müslümanlar icin bu zihniyetteki insanlardan yardim bekleniyor.
Bu adam bir asker.
Iste bunlardir, savaslarda keyfine müslüman katleden!

Müslümanliga bu kadar acik kin, nefret, öfke beslerken " islamifobya" gibi bir masal uydurmanizin asil sebebi daha iyi anlasiliyor.

Amerika'da eski asker Ben Smith, Çay Partisinin bir toplantısında yaptığı konuşma sırasında İslam'a hakaret edip, elindeki Kur'an-ı Kerim-i yere fırlattı.

Eski donanma askeri olan Smith'in bu hareketi salondakilerden alkış aldı. Smith, Arap baharı, Müslümanlık ve halifelik gibi kavramların elinde tuttuğu bu kitapta yer aldığını söyledikten sonra kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim'in mealini yere attı. Smith, bu skandal hareketinden sonra kahkaha atmayı da unutmadı.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/amerika-li-eski-asker-kur-an-i-kerim-i-yere-firlatti

Ne yazik, kisi neylerse kendine eyler..

Hani deniyor ya "Cehennemde odun yok, insan kendisini yakacak odununu kendi eliyle götürecek" diye.
Sen o kitabi yere atsan ne olur, Yüce Allah a ne yapabilirsin.
Seni oldugun yerde kahredebilecek olan Sonsuz güc sahibinin merhameti ne yüce ki, seni hala doyuruyor, giydiriyor ama bu yanlizca senin azginlikta dahada ileri gitmeni sagliyor.
Yani odununu cogaltiyorsun..Yüce Allah, senin gibileri o anda kahretmiyor ama birgün "keske kahretseydin de, yüküm bu kadar agirlasmasaydi Rabbim" diyeceksin.. Yani bu davranisin icin, o davranisi yaptigin anda kahredilmis olmayi dileyeceksin, sizin ki ne aci bir son!

Isin birde su tarafi var, bugün dünya üzerinde katledilen müslümanlar icin bu zihniyetteki insanlardan yardim bekleniyor.
Bu adam bir asker.

Müslümanliga bu kadar acik kin, nefret, öfke beslerken " islamifobya" gibi bir masal uydurmanizin asil sebebi daha iyi anlasiliyor.

Yüce rabbım bu dünyada olmasa bile ahırette bunun hesabını sorar yanına kalmaz kimsenin. Hangi ırktan hangi mezhepten hangi görüşten olursan ol ılk once ınsan saygı duymasını bilmeli. Başkasına saygı duymanın kendısınede saygısı yoktur. Yazık ...

Yazik Allah acisin..
Zira bir insanin görmeyen bir göze, duymayan bir kulaga, vicdansiz bir kalbe sahip olmasi onu sonlarin en kötüsüne götürür.

Bu adam bir asker.

Bu duruma şimdiki hükümetin tavizleri sonucunda gelindi.Amerika hangi müslüman ülkeyi karıştırıp din kardeşlerimizi katlettiyse
malesef AKP Amerikanın yanında yer aldı.Hoca diye yere göğe koyulamayan Fettullah bey Amerika'da Kuranı yere atan
zındıktan hesap sorsun.Bize atığı nutukların birazınıda onlara atsın.
Şahsi fikrimde ben bir müslüman olarak her dinin kutsal kitabını öper başıma koyarım(herkes gibi) o Kuranla dalga
geçen askerin cahilliği kendini bağlar beni ilgilendirmez.Cezasını da Allah bilir biz bilemeyiz.

Lütfen bu basligida " nasil ederizde hükümete baglariz" moduna girmeyin.
Zira Amerika AKP iktidar oldu olali hicbir ülke müslüman ülke ile savasa girmedi.
Afganistan, Irak, Bosna (görünen Amerika olmasada perde arkasi) gibi ülkelerde co önceden katliamlar uyguladi.
Bugün Suriye de d katliam uygulanmasina seyirci kalinmasini isteyen Amerika!

Dinimize sahip çıkamıyoruz biz inananlar ben bunu anladım !

Kutsal kitabın yere atılıyor , tık yok !

He adamın biri atmış işte ne yapacaklar değil mi ? Mukaddesat ve emanet böyle korunmaz .

Kendimi eleştiriyorum yazım kimseye değil bu arada !

Ne denir ki Allah doğruya erdirsin.

Doğrunun ne olduğunu bilse yapmazdı muhtemelen
O yüzden onun için en iyi şey doğruya ulaşması için yönlendirme yapmak :6:

Bu yaptığını savunmayacağım tabii ki ama konuşmasının başında Müslüman Kardeşler'den, El Kaide'den, Müslümanların cihadla bütün dünyanın Müslüman olmasını istediklerinden vs bahsediyor.

Çünkü, bir açıdan bakarsak, onlara gösterilen bu.

Müslüman ülkeler her alanda geri kalmış, hala recm cezası uygulanan, kadınların araba bile kullanmalarının yasak olduğu, kırbaçlama cezası verilen, eşcinsellerin idam edildiği, kafa kesen ülkeler. Müslümanlar -onlara göre- bütün dünyanın gerekirse kılıç zoruyla kendi dinlerine geçmesini isteyen insanlar. Göbeğine kadar sakalıyla, küçücük kızlarını kara çarşafa sokup arkasından 4 kadınla yürüyen adamlar; gözleri bile görünmeyecek şekilde örtülmüş, hiçbir hakkı olmayan kadınlar.

Yalansa yalan deyin. Hangi Müslüman ülke iyi örnek gösterilebilir? "Karılarınız öldükten sonra 6 saat daha birlikte olabilirsiniz"i yasalaştırmak isteyen Mısır mı mesela?

Bombalamalar, intihar bombacıları ile özdeşleşen Müslüman terör örgütleri mi? Batı İslam'ın o söylediğiniz güzel yüzünü falan görmüyor. Sinagog bombalamasını görüyor, metro bombalamasını görüyor, alışveriş merkezi saldırısını görüyor.
Hatta o alışveriş merkezi saldırısı sonrası, saldırıyı üstlenen terör örgütünün "Müslümanları saldırıdan önce binadan çıkarttık, Müslüman olmayanları hedef aldık" açıklamasını okuyor.

O Almanya'da, Fransa'da, İsviçre'de, Hollanda'da Belçika'da vs yaşayanlar hangi Müslümanları görüyor? Dini nikah adı altında üç kadınla yaşayan dini bütün adamı görmüyor mu? Kız çocuğunu 14 yaşında evlendireni görmüyor mu?

İşin devlet adamları seviyesi farklıdır. Ancak halk, o Kuran'ı yere atan adam, o adamı alkışlayanlar, bunlar Müslümanları gözünü kan bürümüş cahil yobazdan ileri görmüyor.

Çünkü Müslüman ülkeler bunu gösteriyor. Bir dinin kutsal kitabını yere atmak son derece saygısız ve kesinlikle yapılmaması gereken bir şey, o konuda tabii ki hemfikirim. Ama bu adam kadar, bu adamın bunu yapmasına neden olanlar da suçlu.

Her olumsuz olayda "İslam böyle bir din değil" deniyor. Nasıl bir din o zaman, onu göstersinler.

Bu mantıkla hareket ediyor olması abesle iştigal ... Müslüman cihad anlayışına tepki ise , O zaman tüm dünyayı emperyalist hareketlerle gerek topyekun savaşlara , gerek işgallere adını yazdırarak avucuna almaya çalışan Amerikan vatandaşı ; bu Amerikan askerine güler geçerim sadece , küstahlık edip İncili yere atmam ama :34:

“Ya Rabbî, onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı”

sadece bu sözü söyleyebilirim

Başbakanımız one minute çeksin aslan gibi kükreyerek Amerika büyükelçisi çağırıp azarlasın.
Okyanus ötesinde hükümetin eş başkanı var büyük alim din adamı gereğini yapsın.
İmza kampayası başlatıp o kendini bilmez, sarhoş, pislik askeri kınayalım.
Benim aklıma başka bir şey gelmiyor sizler daha bilgili,ilim irfan sahibi gençlersiniz öneride bulunun ben
uygulamada size destek olurum.Önceki yorumumda asla amann canımm ne olmuş ki gibi birşey asla değil.
benim burada kınamamın bir anlamı yok düşüncesiyle yazmıştım.Elin Amerikalı dengesizini kınarken kuran sayfalarının
kanlı savaşta mızrak ucuna takıldığını hatırlayalım.

Sıffın Savaşı ve Hakem Olayı : Hz. Muaviye, Hz. Osman’ın katillerini yakalama bahanesi ile harekete geçmiş bu olay Sıffın Savaşına neden olmuştur. Hz. Ali galip gelecekken mızrakların ucuna Kuran-ı Kerim yapraklarının takılması savaşın durmasına ve Hakem olayına neden olmuştur. Hakem olayından sonra Müslümanlar, Hz. Ali taraftarları, Hz. Muaviye taraftarları ve Hariciler olmak üzere üçe ayrılmıştır.

İçim acıdı gerçekten :50:

Allah doğru yolu göstersin dicem ama onu demek bile içimden gelmiyor şuan.

Kuran'ı yere atan askerden çok onu alkışlayanlara sinirlendim. Nasıl insanlar bunlar
:50:

Bu mantıkla hareket ediyor olması abesle iştigal ... Müslüman cihad anlayışına tepki ise , O zaman tüm dünyayı emperyalist hareketlerle gerek topyekun savaşlara , gerek işgallere adını yazdırarak avucuna almaya çalışan Amerikan vatandaşı ; bu Amerikan askerine güler geçerim sadece , küstahlık edip İncili yere atmam ama :34:

Yaptığının doğru veya haklı olduğunu söylemedim zaten.

Ama Müslümanlardan nefret eden birinin, dini kitaplarına saygı duymaması da abes değil. Saygı duymalı evet, ama duymaması da anlaşılamaz değil bana göre.

Ha ama ben de bir dini ve o dine mensup insanları sadece yaptıkları terör eylemleri, ülkelerindeki yasaklar ve cezalar ile bilsem, geri kalmışlıklarını görsem, din adına/din kisvesi altında yaptıklarını bilsem ben de "bu nasıl şey" diyebilirdim.

Amerikan emperyalizmi ile İncil örneği doğrudan bağlantılı değil bu arada. Birinde bir ülkenin güttüğü siyasetten, diğerinde ise ABD dışında milyonlarca insanın inandığı bir dinden bahsediyorsunuz. ABD yaptıklarını din adına yapmadı.

Burada adamı savunuyor konumuna düştüm ama savunmuyorum, bunu bir daha belirteyim.

Ama Müslümanlardan nefret eden birinin, dini kitaplarına saygı duymaması da abes değil. Saygı duymalı evet, ama duymaması da anlaşılamaz değil bana göre.

Ha ama ben de bir dini ve o dine mensup insanları sadece yaptıkları terör eylemleri, ülkelerindeki yasaklar ve cezalar ile bilsem, geri kalmışlıklarını görsem, din adına/din kisvesi altında yaptıklarını bilsem ben de "bu nasıl şey" diyebilirdim.

Amerikan emperyalizmi ile İncil örneği doğrudan bağlantılı değil bu arada. Birinde bir ülkenin güttüğü siyasetten, diğerinde ise ABD dışında milyonlarca insanın inandığı bir dinden bahsediyorsunuz. ABD yaptıklarını din adına yapmadı.

Burada adamı savunuyor konumuna düştüm ama savunmuyorum, bunu bir daha belirteyim.

Yooo bence ilintili , çünkü savunmasanız da bu yaptığının mantıklı görülebilecek yanının müslümanların barbarca dünyayı ele geçirmek istekleri olduğunu yazıyorsunuz , yani yapmamalı ama haksız da sayılmaz mantığı .

İşte bu adam Amerikan askeri ise bir dine mensup insanları cihad anlayışları ile kınayamaz diyorum , önce döner ülkesine bakar . Ha , nasıl ki İncilin barış mesajlarına ters düşen bir hristiyan haçlı seferi yaşanmışsa , müslümanlığın cihadına ters düşen örneklerde vardır elbet .

Dinen vaaz verecek bilgim kafi değil ayrıca ama siyaseten konuşursam Amerika bir başka topluluğu dünyaya hakim olmak ve hakim olmada kullandığı yolla suçlayacak son ülkedir .

Son düzenleme:
Yooo bence ilintili , çünkü savunmasanız da bu yaptığının mantıklı görülebilecek yanının müslümanların barbarca dünyayı ele geçirmek istekleri olduğunu yazıyorsunuz , yani yapmamalı ama haksız da sayılmaz mantığı .

İşte bu adam Amerikan askeri ise bir dine mensup insanları cihad anlayışları ile kınayamaz diyorum , önce döner ülkesine bakar . Ha , nasıl ki İncilin barış mesajlarına ters düşen bir hristiyan haçlı seferi yaşanmışsa , müslümanlığın cihadına ters düşen örneklerde vardır elbet .

Dinen vaaz verecek bilgim kafi değil ayrıca ama siyaseten konuşursam Amerika bir başka topluluğu dünyaya hakim olmak ve hakim olmada kullandığı yolla suçlayacak son ülkedir .

Siz sadece cihada odaklandınız ancak ben Müslümanları nasıl ve niye gördüklerine dair pek çok şey daha yazmıştım.

İşin terör ve cihad kısmını bir yana bırakalım. Şunların hangisi savunulabilir? "Müslüman ülkeler her alanda geri kalmış, hala recm cezası uygulanan, kadınların araba bile kullanmalarının yasak olduğu, kırbaçlama cezası verilen, eşcinsellerin idam edildiği, kafa kesen ülkeler. Müslümanlar -onlara göre- bütün dünyanın gerekirse kılıç zoruyla kendi dinlerine geçmesini isteyen insanlar. Göbeğine kadar sakalıyla, küçücük kızlarını kara çarşafa sokup arkasından 4 kadınla yürüyen adamlar; gözleri bile görünmeyecek şekilde örtülmüş, hiçbir hakkı olmayan kadınlar.

Yalansa yalan deyin. Hangi Müslüman ülke iyi örnek gösterilebilir? "Karılarınız öldükten sonra 6 saat daha birlikte olabilirsiniz"i yasalaştırmak isteyen Mısır mı mesela?"

Üstelik bunlar radikallere mal edilemeyecek, bizzat devlet eliyle yapılan şeyler. Yoksa ne cihad anlayışı ne Haçlı Seferleri savunulabilir.

Ben diyorum ki adamlar (bu asker özelinde de konuşmuyorum farkındaysanız) İslam'ı böyle görüyor. Çünkü bizzat İslam devletleri böyle yansıtıyor.

Son düzenleme:
Bu yaptığını savunmayacağım tabii ki ama konuşmasının başında Müslüman Kardeşler'den, El Kaide'den, Müslümanların cihadla bütün dünyanın Müslüman olmasını istediklerinden vs bahsediyor.

Müslüman ülkeler her alanda geri kalmış, hala recm cezası uygulanan, kadınların araba bile kullanmalarının yasak olduğu, kırbaçlama cezası verilen, eşcinsellerin idam edildiği, kafa kesen ülkeler. Müslümanlar -onlara göre- bütün dünyanın gerekirse kılıç zoruyla kendi dinlerine geçmesini isteyen insanlar. Göbeğine kadar sakalıyla, küçücük kızlarını kara çarşafa sokup arkasından 4 kadınla yürüyen adamlar; gözleri bile görünmeyecek şekilde örtülmüş, hiçbir hakkı olmayan kadınlar.

Yalansa yalan deyin. Hangi Müslüman ülke iyi örnek gösterilebilir? "Karılarınız öldükten sonra 6 saat daha birlikte olabilirsiniz"i yasalaştırmak isteyen Mısır mı mesela?

Bombalamalar, intihar bombacıları ile özdeşleşen Müslüman terör örgütleri mi? Batı İslam'ın o söylediğiniz güzel yüzünü falan görmüyor. Sinagog bombalamasını görüyor, metro bombalamasını görüyor, alışveriş merkezi saldırısını görüyor.
Hatta o alışveriş merkezi saldırısı sonrası, saldırıyı üstlenen terör örgütünün "Müslümanları saldırıdan önce binadan çıkarttık, Müslüman olmayanları hedef aldık" açıklamasını okuyor.

O Almanya'da, Fransa'da, İsviçre'de, Hollanda'da Belçika'da vs yaşayanlar hangi Müslümanları görüyor? Dini nikah adı altında üç kadınla yaşayan dini bütün adamı görmüyor mu? Kız çocuğunu 14 yaşında evlendireni görmüyor mu?

İşin devlet adamları seviyesi farklıdır. Ancak halk, o Kuran'ı yere atan adam, o adamı alkışlayanlar, bunlar Müslümanları gözünü kan bürümüş cahil yobazdan ileri görmüyor.

Çünkü Müslüman ülkeler bunu gösteriyor. Bir dinin kutsal kitabını yere atmak son derece saygısız ve kesinlikle yapılmaması gereken bir şey, o konuda tabii ki hemfikirim. Ama bu adam kadar, bu adamın bunu yapmasına neden olanlar da suçlu.

Her olumsuz olayda "İslam böyle bir din değil" deniyor. Nasıl bir din o zaman, onu göstersinler.

Güzel tespitlerde bulunmuşsun arkadaşım..

Ben bu askerin yaptığını ancak kınar Allaha havale ederim..

Ha tepki verilecekse, ben önce emperyalist zebanilerin; ülkemi, vatanımı, topraklarımı lime lime edişine, onlara bu fırsatı altın tepside sunan "müslüman" lara tepki veririm...Bu konuyla alakası olmayabilir ama yazasım geldi işte. Yıllarca emperyalistlerle abi-kardeş ilişkisi yürüttük çünkü...

İlle de tepki verilecekse, bizim klavuzumuz kutsalımız olan Kuran'ı, terör kaynağı haline getiren teröristlerden başlarım tepki vermeye..

Kutsala, inanca asıl saygısızlık budur çünkü. İslamı asıl çirkinleştiren budur..
Ne idüğü belirsiz birinin kitabı alıp yere fırlatması değil.

Siz sadece cihada odaklandınız ancak ben Müslümanları nasıl ve niye gördüklerine dair pek çok şey daha yazmıştım.

İşin terör ve cihad kısmını bir yana bırakalım. Şunların hangisi savunulabilir? "Müslüman ülkeler her alanda geri kalmış, hala recm cezası uygulanan, kadınların araba bile kullanmalarının yasak olduğu, kırbaçlama cezası verilen, eşcinsellerin idam edildiği, kafa kesen ülkeler. Müslümanlar -onlara göre- bütün dünyanın gerekirse kılıç zoruyla kendi dinlerine geçmesini isteyen insanlar. Göbeğine kadar sakalıyla, küçücük kızlarını kara çarşafa sokup arkasından 4 kadınla yürüyen adamlar; gözleri bile görünmeyecek şekilde örtülmüş, hiçbir hakkı olmayan kadınlar.

Yalansa yalan deyin. Hangi Müslüman ülke iyi örnek gösterilebilir? "Karılarınız öldükten sonra 6 saat daha birlikte olabilirsiniz"i yasalaştırmak isteyen Mısır mı mesela?"

Üstelik bunlar radikallere mal edilemeyecek, bizzat devlet eliyle yapılan şeyler. Yoksa ne cihad anlayışı ne Haçlı Seferleri savunulabilir.

Ben diyorum ki adamlar (bu asker özelinde de konuşmuyorum farkındaysanız) İslam'ı böyle görüyor. Çünkü bizzat İslam devletleri böyle yansıtıyor.

Bahsettiğiniz örneklerin büyük bir çoğunluğu hak mezhepler dışında kalan inanışların ya da ülke yönetiminin şuursuzca kendi şeriatlarını oluşturdukları örnekler .

Aslında olmayan ama saptırılarak kanıksamış bir dolu safsatanın İslamla ve müslümanlarla anılması benim hicap duymamanı sağlar sadece.

İslam ülkelerinin çoğunda var olan bu başıbozukluktan mukaddes bir din sorumlu tutulamaz , tutmak isteyen de alır kitabı fırlatır ancak .

Bahsettiğiniz örneklerin büyük bir çoğunluğu hak mezhepler dışında kalan inanışların ya da ülke yönetiminin şuursuzca kendi şeriatlarını oluşturdukları örnekler .

Aslında olmayan ama saptırılarak kanıksamış bir dolu safsatanın İslamla ve müslümanlarla anılması benim hicap duymamanı sağlar sadece.

İslam ülkelerinin çoğunda var olan bu başıbozukluktan mukaddes bir din sorumlu tutulamaz , tutmak isteyen de alır kitabı fırlatır ancak .

Ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz bilemedim.

Ben İslam bu mu dedim, nerede dedim? "Bu gösteriliyor" dedim, "İslam devletleri bunu gösteriyor" dedim. Adam neyin ne olduğunu nereden bilecek? Bir değil iki değil, neredeyse bütün İslam devletleri aynı yapıya sahip.

Din adına ne gösterilirse insanlar ona inanır. Bir -atıyorum- İngiliz niye oturup Kuran okumak zorunda olsun önündeki örnekler bu olunca? İnsanlar tabii ki Müslümanlık adına dünyaya ne gösterilirse, ne lanse edilirse o kanıya varacak. Bu İslam'dır, doğrudur, olması gerekendir demiyorum. Daha önce de belirttiğim üzere.

Ama size kendimi anlatamıyor olduğumun ve anlatamayacağımın da farkındayım. O yüzden uzatmaya gerek yok. Demek istediklerimi anlayanlar olmuştur elbet.

İyi akşamlar...

(...)
Çünkü Müslüman ülkeler bunu gösteriyor.
(...)

(...)

Lütfen bu basligida " nasil ederizde hükümete baglariz" moduna girmeyin.
Zira Amerika AKP iktidar oldu olali hicbir ülke müslüman ülke ile savasa girmedi.
Afganistan, Irak, Bosna (görünen Amerika olmasada perde arkasi) gibi ülkelerde co önceden katliamlar uyguladi.
Bugün Suriye de d katliam uygulanmasina seyirci kalinmasini isteyen Amerika!

AKP iktidar olali Amerika hic bir savasa girmedi mi? Yanlis. AKP iktidari doneminde Amerika Afganistan'a girdi, cephede en on siralarda savasan ise Turk askeri idi. Libya'ya girdi, aynisi... Suriye'ye gozunu dikti, Turkiye "sen kenara cekil, birak orayi da ben halledeyim" dedi. Daha dun "kardesim" dedigi Esad bir anda ESED oluverdi. Anadolu Ajansi 55000 kare fotografla ortaya cikti, Amerika bile bu kadarina inanamadi, Esad'dan savunma istedi, suclama yapamadi. BM, Turk ajansini kasdederek "butun fotograflar tek bir kaynaktan geliyor, delil sayamayiz" dedi. Erdogan'in Suriyeli militanlara avukat kesilmesini one surerek hem de... Traji komik.... Ayni savasin olmadigini soyleyen iddian gibi.

Musluman ulkelerde hep savasi diger dinler cikariyormus, hep diger devletler saldiriyormus gibi yazilip ciziliyor. Musluman ulkelerdeki savaslara baktigimizda biz ne goruyoruz? Kendi halkini ezen diktatorler, seyhler, diger muslumanlar... Muslumanin savas yapmak icin Yahudiye ihtiyaci yok, kendi kendilerine yetiyorlar zaten. Kendi varliklarina en basta kendi tahammulleri yok. Hangisine baksan birbirlerini ezen, katleden ulkeler degiller mi? Filistin'i ayri koyayim diyorum, ne de olsa muslumanla degil, Yahudi ile savasan tek musluman ulke, onlar bile zamaninda para karsiliginda Israillilere sattiklari topragin pesine savasiyorlar bugun Yahudilerle... Biz de satiyoruz, bizde de Hatay'in nerdeyse yarisi Israillilere satildi AKP zamaninda, Suriye'nin gozdesi Hatay, bazen diyorum ki bizler de ayni yolun yolcusu muyuz?

Kitabin yere atilmasi olayina gelince.. Islama oldugu gibi diger dinlerin kutsallarina da saygisizca davranan, yerlere atan, suruyen insanlar her zaman olmustur, her zaman da olacaktir. O insanin kendi terbiyesizligidir. Ancak, altina kac odun atilacak, atilacak mi atilmayacak mi onu Allah bilir.

Ausencia demissin ki "Kutsal kitabın yere atılıyor , tık yok !

He adamın biri atmış işte ne yapacaklar değil mi ? Mukaddesat ve emanet böyle korunmaz ".

Nasil korunur? Nasil korunmali? Ayaklanarak mi? Saldirarak mi? Aklima Sivas'ta yakilan otel geldi, onlar da seninle ayni mi dusunuyorlardi diye dusundum, urktum. Senin bir musluman olarak karsindaki insanda uyandirdigin bir sayginligin yok ise, milyarlarca diger dine mensup insana senin kutsalina saygi gostermesini nasil saglamayi dusunuyorsun? Adam musluman ulkelerde olan biten zulmu Kuran'a yuklemis, "hepsi burada var" deyip yere firlatmis, bu adamin ve ona inanalarin fikrini onu protesto ederek, hapise attirarak (musluman olmayan diger ulkelerde kutsal degerleri yere atana boyle bir ceza varsa tabi), asarak, keserek, Sivasta yaptiklari gibi yakarak mi degistireceksin? (Bak tam burada da aklima Erdogan'in muhaliflerine yaptiklari geldi) :47:.

Hic kimse hic kimsenin dini degerine saygisizlik yapmamali, ne olursa olsun terbiyesizlik addedilir. Ancak bu gidisle daha cok boyle insanlar goruruz diye dusunuyorum. Bu da onlarin muslumanlara protestosu. Su 55,000 iskence karesini gosteren resimleri sizlere "Yahudilerin sebepsizce ve acimasizca kiydigi muslumanlar" deyip gosterselerdi sizler ne yapmazdiniz? Ne soylemezdiniz? Buna ithafen yaptigini soyleyip Tevrati yere calan bir musluman ciksa idi haberlerde, ayni buradaki gibi "ateslerde yanacak, odun atmis altina" mi derdiniz? Egri oturup dogru konusmak lazim.

Son düzenleme:
Ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz bilemedim.

Ben İslam bu mu dedim, nerede dedim? "Bu gösteriliyor" dedim, "İslam devletleri bunu gösteriyor" dedim. Adam neyin ne olduğunu nereden bilecek? Bir değil iki değil, neredeyse bütün İslam devletleri aynı yapıya sahip.

Din adına ne gösterilirse insanlar ona inanır. Bir -atıyorum- İngiliz niye oturup Kuran okumak zorunda olsun önündeki örnekler bu olunca? İnsanlar tabii ki Müslümanlık adına dünyaya ne gösterilirse, ne lanse edilirse o kanıya varacak. Bu İslam'dır, doğrudur, olması gerekendir demiyorum. Daha önce de belirttiğim üzere.

Ama size kendimi anlatamıyor olduğumun ve anlatamayacağımın da farkındayım. O yüzden uzatmaya gerek yok. Demek istediklerimi anlayanlar olmuştur elbet.

İyi akşamlar...

Anladım .................

Back