OğLUmu bekLerken, dördüncü aydan itibaren markete her gidişimizde bir paket bez, bir paket ıslak mendil aldık. Neredeyse her marka :)
Prima yenidoğanla başladım, gerrçekten hakkını veriyor. Hele ki, ilk zamanlar sıvı kaka çok yaptığı için, iyi işe yaradı.
Ardından molfixi kullandım, o da güzeLdi ama sadece bir numarayı beğendim. (Uzun zaman sonra, kampanya diye üç numarayı adım ama çok basit geLdi.)
Ardından canbebeyi kullandım. Ama yanLardan çok sızdırdı. GEceLeri kullanamadım.
Evy baby de fena değildi ama tatmin etmedi.
Huggies yenidoğanı kullandım, sıvı kaka bariyeri vardı popo kısmında. Ondan memnun kaLdım.
Sonraa geçen ay, bir markette Prima 3, 35 liradan 22 Liraya düşmüştü geçiçi oLarak. 4 paket aLdım. Hala kullanıyorum. GErçekten çok memnunum.
HUggies'i de sevdim :) oğLUm pişik olmadı, alerjik bir durum da yok. Zaten aLIşsın hepsine diye sürekLi değiştirdim.
Şimdi prima ve huggies'in kampanyalarını takip etmeye karar verdim. Islak mendilde de huggies yeni doğanı kullandım ama kokusu pek iyi değildi benim aldığımın.
Primadan bir kutu(12 paket) almıştım çok önceden. Bahsettiğim markette primanın ıslak mendilinde de kampanya vardı, üç tane 5 lira :) Şimdi yaklaşık bir yıllık stoğumuz var :) Arada molfix de aldım a101den, mendiva da aLdım ama onu henüz kullanmadım. Ben de temkinLi oLayım o vakit :) İŞte böyLeee :)