Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıslaklık için TERESON spreyli, 4-5 gece kullanımdan sonra 25-30 gün etkili,
koku için SİBA F.C. foot care ayak için, Body Care koltuk altı için krem şeklinde 24 saat ciltte kalıyor, 4 ay etkili..
bizzat tarafımdan denenmiştir.
Arkadaşlar ben de koltuk altımın çok terlemesinden şikayetçiydim gittiğim cilt doktoru beni göğüs cerrahisi bölümüne yönlerdirdi. Bende gittim doktorla konuştum ve ameliyat oldum yapılan tetkiklerde benim terleme nedenlerim arasında sinir sıkışması olması ortaya çıktı akciğer ve akciğer zarımın arasındaki siniri aldılar sağ tarafımdan haziran ayında oldum. Sol tarafımdan da bir ay önce oldum.Yazın sağ tarafım kuru sol tarafım ıslak dolaşıyordum ama şimdi artık sol tarafımda kuru:sm_cool:Gelecek yaz rahatlıkla kollarımı hareket ettirebilecem :teyteyDaha önceden birileri koltuk altımı farketmesinden çok çekinirdim)
Evet ben de o mucit bayanı gördüm. Gerçekten süper birşey. Acaba günlük pedlerle olurmu bu iş, denemek lazım
terkurla kurpsept'le terlemesini azaltabilene vallahi ne mutlu:)) koltuk altıda çok kötü ama artık orayıda geçtim el terlememi geçireyim yeter (( oda nasıl olcaksa ? tereson,terkur,kursept,no sweat soap hiçbiri işi yaramadı artık çıldırcam desem yeridir sanırım,sinirden ağlıyorum o derece. (((((
maxim kullanamanı tavsiye ederim. parana sonuna kadar değiyor.
Merhaba.. o sorun bendede vardi.
Igrenc bi görünüm oluyodu.. renkli seyler giyemiyordum.. Burda bi yabanci arkadasim bana bisey tavsiye etti onu kullanali hic bisey kalmadi..
Doktor yazmis ona gidip eczaneden özel yaptiriyorum.. 10 Euro falan..
haftada 1 kere sürmek yetiyo.. hic bisey olmuyo tüm hafta boyunca.. ne koku, ne o görüntü.. cok memnunum..