İskenderunlulaaar burda var mısınız :) Hatay'da olabilir :))

Benimse esim iskenderunlu ve uç senedir gidip geliyorum
Cok sevdim İskenderun'u insanları cok sıcak havası daha da sicak
Ama yemekleri harika
Bı hafta sonra yine gidecem İskenderun'a ve bol bol yiyip icecem

Ben yurtdışında kalıyorum ama Türkiye'de yasacak olsam sanırım iskenderunda yasamayı isterdim

Gel gel bekleriz Yemek konusunda İskenderun Karaağaç tarafında Şirinyer Restaurant, İskenderun Sahil tarafında da Koru Cafe ile Petek Cafeyi öneririm :)

Valla canmbuyuk ihtimal mustafa kemlde ama bakiniyoruz hala:)

buldunuz mu evinizi????

Aslinda evimiz hazirdi gecen sene almistik faka tdaha aonra baska bir ev bakmaya karar verdik evimizi satiliga cikardik yine ayni yerlerden olacak buyuk ihtimalle:) ama nisanlim askerden gelmesini bekleyecegiz bu sefer almak icin :)

Son düzenleme:
Gel gel bekleriz Yemek konusunda İskenderun Karaağaç tarafında Şirinyer Restaurant, İskenderun Sahil tarafında da Koru Cafe ile Petek Cafeyi öneririm :)[/QUOTE]

Aaah ahhh şirinyere peteğe az gitmedikyaaa karaagacta epey kalmistik:) ayy ne gunlerdiyaaa:)

Son düzenleme:
Gel gel bekleriz Yemek konusunda İskenderun Karaağaç tarafında Şirinyer Restaurant, İskenderun Sahil tarafında da Koru Cafe ile Petek Cafeyi öneririm :)

Aaah ahhh şirinyere peteğe az gitmedikyaaa karaagacta epey kalmistik:) ayy ne gunlerdiyaaa:)[/QUOTE]

eee geldiğinde anılarını tazelersin artık hatta bıkarsın buralardan :)

Aaah ahhh şirinyere peteğe az gitmedikyaaa karaagacta epey kalmistik:) ayy ne gunlerdiyaaa:)

eee geldiğinde anılarını tazelersin artık hatta bıkarsın buralardan :)[/QUOTE]

hiiiiç bıkacağımı sanmıyorumm:) o iskenderun varya o iiskenderunn bna muhteemm bir insan verdi:)sevdiğim oranın havasını solyarak,toprağında oynayarak büyüdüüü belli bi yaşa geldii ve karşıma çıktıııı:) oranın değeri önmi çoook byk bende :)çok seviyorum iskenderunu:)

eee geldiğinde anılarını tazelersin artık hatta bıkarsın buralardan :)

hiiiiç bıkacağımı sanmıyorumm:) o iskenderun varya o iiskenderunn bna muhteemm bir insan verdi:)sevdiğim oranın havasını solyarak,toprağında oynayarak büyüdüüü belli bi yaşa geldii ve karşıma çıktıııı:) oranın değeri önmi çoook byk bende :)çok seviyorum iskenderunu:)[/QUOTE]

Ne güzel... ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…