İskenderunlulaaar burda var mısınız :) Hatay'da olabilir :))

Benimse esim iskenderunlu ve uç senedir gidip geliyorum
Cok sevdim İskenderun'u insanları cok sıcak havası daha da sicak:KK1:
Ama yemekleri harika:KK56:
Bı hafta sonra yine gidecem İskenderun'a ve bol bol yiyip icecem:KK34:

Ben yurtdışında kalıyorum ama Türkiye'de yasacak olsam sanırım iskenderunda yasamayı isterdim:KK16:

Ben yurtdışında kalıyorum ama Türkiye'de yasacak olsam sanırım iskenderunda yasamayı isterdim:KK16:[/QUOT

Gel gel bekleriz :KK70: Yemek konusunda İskenderun Karaağaç tarafında Şirinyer Restaurant, İskenderun Sahil tarafında da Koru Cafe ile Petek Cafeyi öneririm :)

Ben yurtdışında kalıyorum ama Türkiye'de yasacak olsam sanırım iskenderunda yasamayı isterdim:KK16:

Gel gel bekleriz :KK70: Yemek konusunda İskenderun Karaağaç tarafında Şirinyer Restaurant, İskenderun Sahil tarafında da Koru Cafe ile Petek Cafeyi öneririm :)

Evet o biraz zor olacak ama alışırsın zamanla :) Türkiye'nin en sıcak en nemi fazla olan yer diyebilirim.. İyi tarafı Kışın çok fazla soğuk olmaz... Sizin ordaki soguklara göre kış burası sana bahar ayı gibi gelebilir :) İskenderun'un neresinde oturacaksınız...

Valla canmbuyuk ihtimal mustafa kemlde ama bakiniyoruz hala:)

buldunuz mu evinizi????

Aslinda evimiz hazirdi gecen sene almistik faka tdaha aonra baska bir ev bakmaya karar verdik evimizi satiliga cikardik yine ayni yerlerden olacak buyuk ihtimalle:) ama nisanlim askerden gelmesini bekleyecegiz bu sefer almak icin :)

Son düzenleme:
Gel gel bekleriz :KK70: Yemek konusunda İskenderun Karaağaç tarafında Şirinyer Restaurant, İskenderun Sahil tarafında da Koru Cafe ile Petek Cafeyi öneririm :)[/QUOTE]

Aaah ahhh şirinyere peteğe az gitmedikyaaa karaagacta epey kalmistik:) ayy ne gunlerdiyaaa:)

Son düzenleme:

Aaah ahhh şirinyere peteğe az gitmedikyaaa karaagacta epey kalmistik:) ayy ne gunlerdiyaaa:)[/QUOTE]

eee geldiğinde anılarını tazelersin artık hatta bıkarsın buralardan :)

Aaah ahhh şirinyere peteğe az gitmedikyaaa karaagacta epey kalmistik:) ayy ne gunlerdiyaaa:)

eee geldiğinde anılarını tazelersin artık hatta bıkarsın buralardan :)[/QUOTE]

hiiiiç bıkacağımı sanmıyorumm:) o iskenderun varya o iiskenderunn bna muhteemm bir insan verdi:)sevdiğim oranın havasını solyarak,toprağında oynayarak büyüdüüü belli bi yaşa geldii ve karşıma çıktıııı:) oranın değeri önmi çoook byk bende :)çok seviyorum iskenderunu:)

eee geldiğinde anılarını tazelersin artık hatta bıkarsın buralardan :)

hiiiiç bıkacağımı sanmıyorumm:) o iskenderun varya o iiskenderunn bna muhteemm bir insan verdi:)sevdiğim oranın havasını solyarak,toprağında oynayarak büyüdüüü belli bi yaşa geldii ve karşıma çıktıııı:) oranın değeri önmi çoook byk bende :)çok seviyorum iskenderunu:)[/QUOTE]

Ne güzel... ömür boyu mutlu olursunuz inşallah :) :nazar:

X