• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşkenceci anne hastaneye kaldırıldı!

içim mi fesat bılmıyorum da babanın çocugu işkence gördüğü için değil baska bir nedenden dolayı görüntulerı verdiğinive şikayet ettiğini düşünuyorum.
akıllı uslu bırı için kameraya da gerek yok morluklar yeter de artar bıle ama mahkemenın de sorması lazım,
bu kadar gunlerce aynı seyler tekrarlanırken sen neyı bekledın dıye. ben şahsen merak edıyorum çocuklarının öldürülmesını falan mı bekledi bunca süre. şimdi ev veren oluyor para da verirler adam evlensin bır kez daha bakalım çocukların bundan sonrakı maceraları nasıl bır işkence olucak

Fesatlik ile hic alakasi yok. Cocuklarini ilk süphede korumayan, o kadindan bosanmayan birinin elbette baska cikarlari vardir. Sirf susarak, o cocuklari yardim etmeyerek o'da siddet uygulamis oldu. En az o kadin kadar psikopat. Umarim o cocuklari alip, baska, onlara sahip cikan bir aileye verirler.

3 gündür uykumu haram ettin zalim.ne yapsam aklımdan gitmiyor sesleri çaresizlikleri.

Gayette ayakta ve normal görünüyor.umarım hapiste üstüne geldiler diye kendini tırmalamamıştır.malum psikolojim bozuk demişti.işin tuhaf yanı ben bu zalimin ailesini merak ediyordum. hep güncel aratıyorum ama yok.sadece temyize başvurdukları yazıyor.birde ev bağışlanıyor çok mantıklı gelmiyor bana.eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeseler de başka zulüm görmesek.geçmişte aynı işkenceyle bir yavru vefat etmişti.babaya kimsenin bela okumamasını dilerim o bari çocuklardan çıkmasın.babanın elinden alınma fikride kötü sanki.zaten kapıda beklerlermiş...
Kuzularım umarım geçmişi unutursunuz.

kızada aynını yapıyomuş bu srfsz kadın elindeki oklavayla onunda hayatını bitirmis bende hastaneye kaldırıldıgını duyvnca sevindim ama sedyeyle getirirler sandım ama yuruyo bu

hastane videosunı gördüm ne diye hastaneye kaldırılmış basbayağı yürüyordu aslında bence ceza almasın serbest bırakılsın bu kadın hemde törenle !!!iyi olur yani güzel ilgilenilir kendisi ile

ilk videoyu hiç açmadım izlemedim yorumlar yüzünden içim parçalandı

Hala o kahrolası ayaklarının üzerinde yürüyebiliyor ,hala o .ötüne giresi ellerini ,kollarını kullanabiliyor ,hala o boynuna dolanası saçları var ise ,ağzı burnu yer değiştirmemişse yapılanlar az ..
İnim inim inleyerek gebermesin ,her gün sürünsün inşallah ..
Her gün beddua edicem bu kadına ...

Dövsünler tırnaklarını kerpetenle söksünler şişeye oturtsunlar boğazına merdane soksunlar yine de içim sogumicakkk ölmek için yalvarsın hergün ama ölemesin pislikkkk

Zaten bu kadının cezasını verse verse içeridekiler verir .Ben her zaman diyorum bu kişilere hapishane ödül gibi bir şey.Ye iç yat .Ne yaptılarsa fazlası yapılmalı .

ya okadin yvzunden 3 gundur uyuyamıyorum döven kisilerin elleri dert görmesin ama sunu istiyorum oklavayla aynıni yapsınlar isallah ona

Cocuklara ne yasattiysan mislini yasa insallah. İnsan degilsin sen be vicdansiz.Nasil kiydin o masumlara.Nasil icin acimadi? Kalp yerine ne tasidin sen nasil bu denli karardi fyuregin? Nasil insanliktan ciktin? Nasil koydun o kafani yastiga nasil uyudun? Dilerim en buyuk iskenceleri yasarsin. Peki ya sen oz anne musvettesi dogurmakka ana mi oldun sandin.Nasil ayirdin yavrularini yanindan neden verdin baskasinin ellerine.Naasil guvendin o insanlara.O morluklari gordun niye gonderdin tekrar. Evlatlarina bakamayaxaktin neden dogurdun. Bu dunyada arkasinda bir annesi olmayan cocuklara ne yazik? Kimsesiz oldugu icin, sokak cocugu oldugu icin ezilen hrlanan cocuklarin vebalini kim cekice.

Görüntüleri yeni gördüm şoktayım nasıl olabilir
Lütfen bayanlar biraz dikkatli ve duyarlı olalım çevremizde bu potansiyele sahip insanlar olabilir birilerinin hayatını kurtarabiliriz
Bence iki oklava alıp birini ağzından diğerini ...... ında sokup ortada birleştirmek lazım
Ben gibi hümanist biri bile bunu söylüyorsa

Hirsizlik yapilir yakalanirsa hapse atilir. Cana kiyar can yakar hapse atilir. Malina canina zarar gelenin eline ne gecer? Hiç! Hirsizlik mi yapti borcunu esek gibi calistirip odeteceksin. Can mi yakti canini yakacaksin. Hapis tatil bunlara.

Onu benim elime verecekler yeminle tek öldür diye yalvartmassam en adi insanim ona ölümde hapiste kurtuluş bence oyle bi işkence yapilmasi lazimki ona ne olur öldürün diye yalvarmasi ama ölmemesi her türlü iskenceyi yasamasi lazim daha cok sey geliyo agzima o serefsize ama burda diyemiyorm.. o cocuklarn babasida aynı bòk oz annesidr ayni bòk cocuk 5 ameliyat gecirmis 2 ay tedavi gormus bu goruntuler bu olay yeni cikiyo ortaya o babada biliyodu bence hepsine toptan eziyet lazmda iste bizim elimize vermiyolar bi gecse bak neler yaparmda işte.. okadini banq verseler ceza alicamida bilsem kimse benim elimden alamaz o serfszi

Ohhh icimin yaglari eriyor yavas yavas ama yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzz
Daha cok eziyet edilmesi lazim
Olene kadar hergun iskence edilse yinede hirsim gecmez bu kadina benim
O cocuklarin sessiz cigliklarini allahim o kadina iskence cigliklari olarak geri dondursun pis sapik mahlukat

İnss daha beter olsun yaptıklarının aynısını misli misli cikartsinlar o hapishanede kaldığı hergun ölsün ölsün dirilsin ş....sizz

Yavaş yavaş, tek kişilik hücreye almazlarsa sonu fena olacaktır rahat bırakmazlar onu.
Nette görmüştüm, sanırım Meksika'da olmuştu. Çocuk tecavüzcüsüne mahkumlar sırayla tecavüz etmiş, adamın fotoğrafı vardı, arkadan çekmişler; komple dışkı vardı pantolonda. Çünkü o kadar tecavüzden olsa tutamaz hale gelmiş. :KK51:Zevkle bakmıştım 1-2 dakika o fotoğrafa.

Back