- 12 Temmuz 2006
- 56.605
- 217.336
- 1.223
- 52
Ellleri dert görmesin, hastaneden çıkınca tekrarını isterizsöylentiye göre içerdekiler bunu iyi bi dövmüş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellleri dert görmesin, hastaneden çıkınca tekrarını isterizsöylentiye göre içerdekiler bunu iyi bi dövmüş.
içim mi fesat bılmıyorum da babanın çocugu işkence gördüğü için değil baska bir nedenden dolayı görüntulerı verdiğinive şikayet ettiğini düşünuyorum.
akıllı uslu bırı için kameraya da gerek yok morluklar yeter de artar bıle ama mahkemenın de sorması lazım,
bu kadar gunlerce aynı seyler tekrarlanırken sen neyı bekledın dıye. ben şahsen merak edıyorum çocuklarının öldürülmesını falan mı bekledi bunca süre. şimdi ev veren oluyor para da verirler adam evlensin bır kez daha bakalım çocukların bundan sonrakı maceraları nasıl bır işkence olucak
Yavaş yavaş, tek kişilik hücreye almazlarsa sonu fena olacaktır rahat bırakmazlar onu.E ben demiştim zaten içeride bunun cezasını verirler diyeTam verememişler gibi gerçi, 2 ayağı üstünde kendi yürüyor zira.
Nette görmüştüm, sanırım Meksika'da olmuştu. Çocuk tecavüzcüsüne mahkumlar sırayla tecavüz etmiş, adamın fotoğrafı vardı, arkadan çekmişler; komple dışkı vardı pantolonda. Çünkü o kadar tecavüzden olsa tutamaz hale gelmiş.Yavaş yavaş, tek kişilik hücreye almazlarsa sonu fena olacaktır rahat bırakmazlar onu.