• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşkenceci anne hastaneye kaldırıldı!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
İşkenceci anne hastaneye kaldırıldı!
Kayseri'de üvey çocuklarına yaptığı işkence ile ülke gündemine oturan ve 46 yıl hapis cezası alan S.A.'nın kaldığı cezaevinden ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındığı ve tedavisinin ardından taburcu olduğu ortaya çıktı.
Sitene Ekle

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde kaldığı cezaevinden ambulans ile alınan S.A.'nın yoğun güvenlik önlemleri altında Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi edildiği ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
S.A.'nın cezaevinden hangi rahatsızlıktan dolayı hastaneye sevk edildiği ise gizemini koruyor.

http://www.milliyet.com.tr/iskenceci-anne-hastaneye-gundem-2169674/

Ne diye hastaneye götürürler ki bırakın ölsün bi kenarda

yetmıyo bana sadece bu kadının ceza alması bu çocugun anası babası var.
annesı morlukları gorup ılgılenmıyor, baba kameraya almış ıyı guzel yapmış da goruntulerde en az 4-5 farklı gun var bırını gomrmek yetmemiş mı devamında çocuklarını bu kadına emanet etmeye devam etmiş.
ben ınanmıyorum kı adam bu yuzden karısını şikayet ettı başka bır seyden kınlenıp bunları öne surdu. çocugunu koruyan baba böyle olmaz.
adalet gerçekten adaletlıyse alır çocukları o aileden onlara da ceza verır. şimdi ödul gıbı iş adamının bırı ev almış bu aileye
ulan sen çocugunu koruyamamışsın bır sor bakalım ben bu evı hak edıyor muyum dıye?

şu olayda bile tatlı su hümanistleri de görüyorum ya çileden çıkıyorum , başına gelenleri fazlasıyla hakkediyor daha beterleri gideceği hapishane de başına gelir inşallah yapanların ellerine sağlık.

annesı morlukları gorup ılgılenmıyor, baba kameraya almış ıyı guzel yapmış da goruntulerde en az 4-5 farklı gun var bırını gomrmek yetmemiş mı devamında çocuklarını bu kadına emanet etmeye devam etmiş.
ben ınanmıyorum kı adam bu yuzden karısını şikayet ettı başka bır seyden kınlenıp bunları öne surdu. çocugunu koruyan baba böyle olmaz.
adalet gerçekten adaletlıyse alır çocukları o aileden onlara da ceza verır. şimdi ödul gıbı iş adamının bırı ev almış bu aileye
ulan sen çocugunu koruyamamışsın bır sor bakalım ben bu evı hak edıyor muyum dıye?
aynen katılıyorum o çocuklar o adamın hala nasıl yanında bırakılabiliyor aklım almıyor

günlerce göz göre göre işkenceye maruz kalmışlar

o iskele babası da oturup izlemekten başka bir şey yapmamış

Aynen! Herkes biolojik anneye yükleniyor, ya o baba? Her gün bunu bilerek, cocuklarini döven kadin ile ayni evde yasiyordu! Bu Adam ömrünü hapiste gecirmesi lazim! Cidden küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum.

aynen katılıyorum o çocuklar o adamın hala nasıl yanında bırakılabiliyor aklım almıyor

günlerce göz göre göre işkenceye maruz kalmışlar

o iskele babası da oturup izlemekten başka bir şey yapmamış

Aynen! Herkes biolojik anneye yükleniyor, ya o baba? Her gün bunu bilerek, cocuklarini döven kadin ile ayni evde yasiyordu! Bu Adam ömrünü hapiste gecirmesi lazim! Cidden küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum.

içim mi fesat bılmıyorum da babanın çocugu işkence gördüğü için değil baska bir nedenden dolayı görüntulerı verdiğinive şikayet ettiğini düşünuyorum.
akıllı uslu bırı için kameraya da gerek yok morluklar yeter de artar bıle ama mahkemenın de sorması lazım,
bu kadar gunlerce aynı seyler tekrarlanırken sen neyı bekledın dıye. ben şahsen merak edıyorum çocuklarının öldürülmesını falan mı bekledi bunca süre. şimdi ev veren oluyor para da verirler adam evlensin bır kez daha bakalım çocukların bundan sonrakı maceraları nasıl bır işkence olucak

Daha bu başlangıcı olur inşallah. Ölmeden,ölmeyi dilersin. Rabbim seni ölümü dört gözle bekleyecek hale getirsin inşallah.

Back