Premature Bebekler işitme testinden kalmak ne demek :(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

dorkorella

Mahir Erk'in Annesi
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
330
195
33
birşey sorucam sizlere bebeğim prematüre olduğu için işitme testi bera testi istendi bizden çapaya gittik böyle kulağına kulaklık gibi birşey takıp bilgisayarla baktılar testten kaldı dediler :( baya araştırdım bera testi uyutularak yapılıyoe dediler bizdde böyle birşey olmadı sadece kulaklık takıldı 20 gün sonra tekrar çağırdılar, böyle bir şey yaşayan varmı bu ne demek ciddi birşeymi? günlerdir uyku uyumadım :(

birşey sorucam sizlere bebeğim prematüre olduğu için işitme testi bera testi istendi bizden çapaya gittik böyle kulağına kulaklık gibi birşey takıp bilgisayarla baktılar testten kaldı dediler :( baya araştırdım bera testi uyutularak yapılıyoe dediler bizdde böyle birşey olmadı sadece kulaklık takıldı 20 gün sonra tekrar çağırdılar, böyle bir şey yaşayan varmı bu ne demek ciddi birşeymi? günlerdir uyku uyumadım :(

canım öncelikle geçmiş olsun, bebeğin geldi ya yanına allah ayırmasın bir daha.biz devlet hastanesinde yaptırdık işitme testini,uyuması gerekiyor dediler, kulağına dedğin gibi kulaklık taktılar,alnına 3 tane yuvarlak yapışkanlı bişey taktılar,hatta takarken uyandığı için öğlen sonuna kaldık bekledik uyumasını, uyudu, tekrar baktılar ve sonucu kağıt olarak elimize verdiler.uyumasının sebebi kulaklığı takınca kıpırdıyor ve anlayamıyorlarmış, kıpırdamaması gerekiyormuş, sana sonucu vermeleri lazımdı, öyle sözlü testten kaldı demek olurmu, hiç duymadım, bir de eğer kaldıysa da üzülme çünkü bazen tek seferde belli olmayabiliyormuş, bizim gittiğimizde bir bebek vardı üçüncü gelişiydi, ilk seferde testten kalmış, bir ay sonra gelmişler tek kulağı kalmış,10 gün olmuş tekrar gelmişlerdi diğer kulağına baktırmak için.için rahat olsun, inşallah 20 gün sonra gittiğinde güzel haberler alırsın

Back