İşitme testi ile ilgili bakarmısınız:)

lilican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
20
0
86
40
Hatay
slm işitme testi ile ilgili bişey soracam.yiğenime dogduktan 10 gün sonra işitme testi yapıldı.sol kulak %100 deger sag kulak daha az bir değer verdi.10 gün sonra tekrar getirin dediler.o arada bebek sinüzit oldu.tedavisine baslandı derken 10 gün sonra tekrar götürdük.görevli rahatsızmı dıye sordu kulagı cok nemli,sıcak ortamdamı tutuyorsunuz?hiç deger vermedı dedı.bunun olabileceğini kesınlıkle duymadıgını solemedıgını dıle getırdı.yiğenim suan 36 gunluk p.tesı yenıden goturecez.bu durumla karsılasan varmı sonuc ne oldu benı bılgılendırısenız sevınırım.sımdıden tsk ederım.

(bu arada neden gülücük işareti yapmısım bilmiyorum)

Son düzenleme:
tekrar kontrolünü yaptırın bakalım.
benim oğlumda aynı şey yaşandı ama bizimki farklıydı sol kulaktan sinyal alamadı kulak burun doktoruna göstermemizi söyledi görevli.doktor anne karnında pisilik toplamış ondan tıkalı dedi bir tane damla verdi ezcanede onu oksijenli suya karıştırdılar 1 hafta botunca hergün günde 3 defa 10 ar damla damlattım ve doktorun dediği gibi köpüperek sarı sarı pislikler çıktı onu öyle 1 haftada attı bebeğim.
10 gün sonra işitme testi de ikiside normal çıktı doktorada gösterdik ve temizlenmiş dedi.
sizinkide öyle bişey olabilir canım her ihtimale karşı bir kulak doktoruna götürün...

tsk ederım moral oldu bu bizim için.bizdede aynı durum 1 kulak sınyal vermıyor anne karnında topladıgı pıslıgı atamamıs dedı.bızıde kulak burun bogaza yonlendırdı ama once sınuzıtı gecsın dedı ole baslarız tedavıye.bu hafta yenıden goturecez.yıne deger vermezse kulak burun bogaza goturecez.ıns senın dedıgın gıbı cıkar.cok tsk edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…