Saç Kesim Şekilleri Isıtmalı Bigudi Kullananlar ve Kullanmayı Düşünenler

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar ısıtmalı bigudi kullananlar var mı

bunları çok merak ediyorum acaba saça istelinen şekili veriyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kankam denemeden almamak lazım
eskiden marketlerde satılan içine sıcak su doldurdugumuz bigudilerde benziyor sanki

kaynatmalı bugidiye örnek

kızlar geçenlerde şu bugidilerden aldım saçıma bir yapıştı ki sormayın zorla saçımdan çıkarttım kimseye tavsiye etmem

BEn bi kere kullandım beceremedim bi daha da kullanmadım ama pratik yapmayı bilene:)opuyorumnanaktan

öyle mi yapımımı zor mu yani

ben aldim bu bugidilerden ama fazla tutmuyo ceryanli

fazla tutmuyor derken ney fazla tutmuyor cnm anlamadım ...yani saçı yaptıktan sonra kalıcılıgı mı fazla uzun sürmüyor hemen saç eski haline mi dönüyor diyorsun

ben remington ısıtmalı bigudi aldım,kadife kaplı olduğu için saça daha az zarar veriyomuş
artıları; saçı çok hacimlendiriyor,bukle bukle saçlar değildee geniş dalgalı hacimli saçlar isteyeneler için bence daha uygun
amaaa bunu kullanmak için sabah erkenden kalkıp ısınmasını bekleyip bide sarması ve açmasıyla uğraşmak gerçekten zaman alıyo

petite sana bir kaç sorum olacak saçı elektiriklendiriyor mu ? budigileri saça sardıgında bugudi sıcak oldugu için elini ya her hangi bir bolgeni yaktıgın oluyor mu ?

cnım saçını elektriklendirmiyo ama nasıl desem ,maşa yaptığındaki gibi pürüzsüz olmuyo ::) elini yakmaması için açtıktan sonra 1 -2 dk beklemen içinn zaten uyarısı da var,bence ben erken kalkmaktan üşenmem diyorsan iyi bi ürünn:)başka merak ettiğin bişey varsa cevaplıyım :)

oyyyy cnm ne güzel cevaplamışşın sagol olumunekankayizsmile
bu bir kaç sorum daha olacak =)
işlem ne kadar zamanını alıyor ? ben maşa yaptıgımda elimi boyunumu yakabiliyorum bunda da aynı sorunlar yaşanabilir mi sen hiç elini yaktın mı ? bugidiyi sıcak olarak uyguladıgımız için saçların dipleri yanıyor mu ?

bugudiyi sardıktan sonra ne kadart bekletmemiz gerekiyor ?

en son olarak bu ürünü tavisiye eder misin ?

canım ben bu mesajını görmemişim çook geç bir cevap olacak ama umarım işine yarar;
bigudilerin ısınması için 15-20 dk beklemen gerekiyo,sarma işlemi en fazla 10 dk sürer,saçların çok gür değilse.Belirgin bukleler için de 1 saat beklesen en azından iyi bir sonuç elde edersin yani 1 buçuk saatini falan alır ama maşa gibi sadece o işle uğraşman gerekmez.
ben hiç elimi yakmadım zaten o yüzden daha çok seviyorum kadife kaplı olduğu için metal kadar sıcak oluyorlar.
bigudiyi istediğim kadar dipten sarsam da dipleri yakacak yere kadar saramıyorum zaten güvende oluyorlar :)
ürünü kesinlikle tavsiye ederim ama internetten alma derim,çünkü nette maşalar düzleştiriciler daha ucuz olmasına rağmen bunlar daha pahalı.

tee ilkokula falan giderken yapardım ozamanlar nerde maşa küçükken hoşuma giderdi beğenirdim geçen gün sırf maşayla uğraşmamak için yaptım ama beğenmedim pek demekki küçükken gözüme hoş geliyormuş

aynından bende de var ama bır kere denedım beceremedım sımdı hıc kullanılmamıs gıbı duruyor oyleeee bı kosede
bı de gıttım ustune masa aldım...onu da beceremedım :S
sorun sanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…