İsiticili roll on sir agda seti aldim sorun yasiyorum

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanimlar bugun markete gelmis ilk defa kullaniyorum eve geldim deneyeyim dedim makinasin da isittim roll onu fakat bacagima uygularken cok sert sıkiyorum fakat sir bir turlu bacagima gelmiyor basligindan ben nerde hata yapiyorum ?iyice isitmak mi gerek yoksa bunlarin basligi zor mu donuyor ?

20-25 dakika ısıtın ki iyice akışkan hale gelsin içindeki. sonrasında sorun yaşamazsınız.

Çok iyi ısıtılması gerek. Böyle aşağı yukarı çevirdiğinizde kolaylıkla akması gerekir.

bazı orlonlar bozuk oluyor dönmüyor zaten iyice isitinca bile o ilk dönüşü cok az zor yapiyo sonra sicak agda iyi e gelince agzina kayar gibi dönüyor . Ama dediğim gibi bazı rolon kafaları bozuk

Bende 101den almıştm uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum iyice ısınması lazım ama başlıgı çıktı yazmışsın şansına bozuk çıkmış iki lira bişey agdası yenisini al artık :temizlik:

İlk aldığımda ben de aynı şeyleri yaşadım. Aldığınız agdanin markası da önemli bazı adalar gerçekten kötü oluyor. İyice isinsin. Çıkartıp kontrol edin agdayi akışkan mi diye. İlk önce ağda bezi üzerine sürmeye çalışarak da deneyebilirsiniz. Ben zamanla becerebilmistim.

İlk aldığımda ben de aynı şeyleri yaşadım. Aldığınız agdanin markası da önemli bazı adalar gerçekten kötü oluyor. İyice isinsin. Çıkartıp kontrol edin agdayi akışkan mi diye. İlk önce ağda bezi üzerine sürmeye çalışarak da deneyebilirsiniz. Ben zamanla becerebilmistim.
Tesekkur ederim deneye deneye ogrenicem sanirim .Degisik marka roll onlar uyumlu mu her isiticiya .Bu roll on bitince ayni marka bulamaya bilirim.

Sıkmana gerek yok.Sıktığın için başlık yerinden çıkmış .
Bir kaç kez bacağında ileri geri sürmen gerekiyor o kadar
Yeterince ısınmışsa sürebilirsin .
Yaptıkça alışırsın .

Back
X