ısırmasın artık :(

bambambamm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
50
0
tekir bir kedim var 5 aylık çok sevimli çok oyyuncu bir kedi ama sürekli ısırıyor ve artık gerçekten canımızı yakıyor. abim severken çok hırpalıyordu resmen vahşileştirdi kediciğimi . beraber uyuyoruz kollarımı ayaklarımı battaniyenin altından ççıkaramıyorum ısırmasın diye el veya ayak gördümü dayanamıyorum yapışıyor nasıl vazgeçirebilirim bu huyundan yardımcı olur musunuz :/ kolonyayı denedim ama o an için ısırmıyor 10 dakika sonra gelip yine ısırıyor ne yapabilirim sizce ?

Sizin canınızı acıttığının farkında değil..
Oyun niyetiyle yapıyor..
Siz tepki olarak of ah falan diyin her seferinde,yapmaması gerektiğini anlayacaktır yavaş yavaş..
Bir de gerçekten çok vahşice sevmemek gerek,onlarda bu huy olarak kalabiliyor maalesef..

Benim eşim de bizim pisiyi havaya atıyor tutuyor falan falan.. Yapma etme,o kadar sert oynama diyorum ama nafile :KK22:
Ondan benim kucağıma gelince,ben yumuşak yumuşak başını okşuyorum,biraz çılgınlığı geçiyor,hanım kız oluyor hemen :KK12::KK16:

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
abime bunu anlatamıyoruz işte malesef .
ısırdıgında şşşştt hayır diyorum birkaç kez söyledikten sonra bırakıyor ama çok etkili olmuyo 5 dakika sonra tekrar aynı şeyi yapıyor

X