evet ne kadar bekletiliyor ..
arkadaşlar bende kurumuş ısırgan yaprakları var onları kaynattım saçlarımı yıkadım ve öle kaldı bi zararı olmaz sanırım ama ertesi gün aynı suyu kullanamıyorum çok pis koku yapıyo kalınca ne yapmak lazım dolabamı koysak ki kızlar olur mu yada derin dondurucuya?
doğru diyosun bi bardak suya bi tutam kaynatmak lazım bende iyi geleceğine inanıyodum ve entele ısırgan yağ derken saçlarım iyi olmasına oldu ama çokda şaşırtıcı olmayınca küstüm bende 1 aydır hiç bişi yapmıyom burayı okuyunca tekrar heveslendim bak şimdi sengözlerimebaksanab sanırım entelelerim yağlarım ısırganım ortalarda dolaşacak yine
arkadaşlar bende duymuştum ısırgan otunun saça faydasını. fakat uygulayış biçimim baya farklıydı. ısırganı robottan geçirdim, kaynattım. suyunu değilde kendisini saçıma sürdüm, sonra ebedi billah çıkmadı. yıka allah yıka. yapıştı saçlarımabütün gece yıkadım durdum sırnaşık şey
Arkadaşlar selam,sizin ısırganotundan sonra saçınız kuru oluyor mu?Ben tresan ın ısırgan otu şampuanını kullanıyorum da,kendim ısırgan suyu ile friksiyon yapınca da sanki kuruluk oldu:sm_confused:
sizlerde böyle bir etki oldu mu?
kurutuyorsa kesin yapim benim de yağlı saçlarımı kurutsun azcıksırnaşık şey
Isirgan Yağli Saçlarin Yağini Azaltmak Için çok Kullaniluyor Bildiğim Kadariyla Kurutabilir Ben Ce De
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?